Jump to content

Software επεξεργασίας ήχου


tom12
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. θα ηθελα την βοηθεια σας οσοι γνωριζετε. ψαχνω καποιο ισως προγραμμα που να αφερει τους στοιχους των τραγουδιων δηλαδη την φωνη των καλλιτεχνων και να αφηνει μονο την μουσικη. υπαρχει?? αν ναι πως μπορω να το βρω? μηπως γινεται απλα να κατεβασω το τραγουδι χωρις την φωνη των καλλιτεχνων και πως?? ελπιζω να καταλαβατε τι ζητω???:) σας ευχαριστω για τον χρονο σας:)
Link to comment
Share on other sites

Η κάρτα ήχου μου (SB Audigy 4) έχει τέτοια δυνατότητα (μέσω του software που τη συνόδευε) αλλά όσο και αν προσπάθησα με τις ρυθμίσεις δεν μπόρεσα να αφαιρέσω τελείως τη φωνή χωρίς να παραμορφώσω αισθητά τη μουσική. Ούτε το Virtual DJ μπόρεσε να αφαιρέσει τελείως τη φωνή.

Υπάρχουν μερικά τραγούδια που κυκλοφορούν χωρίς τις φωνές στο net αλλά θα έλεγα οτι είναι μάλλον περιορισμένος ο αριθμός τους.(αν κ δεν μπορώ να πώ οτι ξεσκίστηκα κ στο ψάξιμο)

 

Υ.Γ. Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα ψάχνω ένα πρόγραμμα για να φτιάξω videoclips κάτι σαν το windows movie maker αλλά με περισσότερες δυνατότητες. Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν να σου αναφέρω πως όσο καλό και να είναι το πρόγραμμα αυτό θα έχεις πάντα μεγάλη απώλεια σε ποιότητα.Κοινώς δεν αξίζει τον κόπο.Καλύτερο να βρείς κάποια έτοιμα Karaoke υπάρχουν χιλιάδες στο internet.

 

Προγράμματα για Karaoke υπάρχουν πολλά.Ψάξε στο http://www.google.com.

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχους πάρα πολλά ίδια θέματα. Δες εδώ

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=187628

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

 

 

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...