Jump to content

Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;

MaNoS-7-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το καλυτερο μεσαιο κινητο της s.e γυρω στα 100-150 ευρω?αυτη τη στιγμη ποιο ειναι ..?και οταν λεω μεσαιο εννοω να ειναι Cyber-shot,να ειναι λεπτοκαμωμενο,να εχει bluetooth,πολυ καλη αυτονομια,καλη καμερα,καλο βιντεο,σταθερο και αξιοπιστο κινητο...!!!αυτα τα ολιγα θελω να εχει...!!!βασικα ειμαι αναμεσα σε δυο...στο c510 και στo t700...ποιο απο τα δυο λετε?μηπως προτεινετε κανενα αλλο?και ενα δευτερο κινητο θελω,κατω απο 100 ευρω πιο λετε?μ'αυτα τα χαρακτηριστικα που ανεφερα και πιο πανω....!!δεν εχω βρει κανενα σ'αυτη τι τιμη...:(

• Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι τιμές τους είναι πάνω κάτω ίδιες οπότε μάλλον προς το Τ715 θα πήγαινα στη θέση σου. Πρόσφατα βέβαια πήρε το μάτι μου στο Buy and Sell να πωλείται ένα W595 οπότε ρίξε μια ματιά κι εκεί.

ευχαριστω ΖΧΡ

εγω κανοντας συγκριση ειμαι υπερ του w595 γιατι εχει καλυτερο εξοπλισμο και δεν εχει κατι το 715 που να χρειαζομαι απο δυνατοτητες αλλα μα αρεσει το 715 σαν εμφανιση

αυτο που μενει ειναι οι βλαβες ποιο εχει καλυτερο αποτελεσμα εκει ?

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Κάποια κραυγαλέα και κατ' επανάληψη προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί, τουλάχιστον με βάση τα όσα γνωρίζω εγώ. Ρίξε μια ματιά όμως και στα αντιστοιχα topic για να βεβαιωθείς ιδίοις όμασι!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ευχαριστω ξανα

πληκτρολογιο

και slide cable

τα διαβασα τα θρεντ και με λυπη βλεπω οτι μαλον η ποιοτητα των se μαλλον εχει πεσει !

τα τελευταια 2 κινητα της γυναικας μου ειναι se και εμεινε πολυ ευχαριστημενη φυσικα

δεν γραφει τιποτα μονο τηλεφωνει δεν βγαζει φωτο

αρα διαρκεια μπαταριας και ποιοτητα ηχου και καλο σημα(καλη ποιοτητα πομποδεκτη (υπηρξαν παραπονα για το 395)

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

πολυ καλη προσφορα ειναι το sony ericsson T700 στα 99 ευρο απο το you ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογω επιδοτησης απο vodiafone και μεσω γνωστου μου ειμαι αναμεσα

σε C902 = 125e , G900 = 125e , W960 = 145e απο στοκ ή καινουργιου

Τ715 ή W705 το πολυ .Τι κανω??

Λογω επιδοτησης απο vodiafone και μεσω γνωστου μου ειμαι αναμεσα

σε C902 = 125e , G900 = 125e , W960 = 145e απο στοκ ή καινουργιου

Τ715 ή W705 το πολυ .Τι κανω??

απ'ολα αυτα εγω προτεινω W705 γιατι ειναι πιο ολοκληρωμενο.(g902 + w960) τα απορριπτω γιατι ειναι παλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
εννοω που να εχει τις ιδιες δυνατοτητες ?

με ποιο μοντελο το αντικατεστησε η sony ericsson?

δυσκολη ερωτηση για ενα τοσο παλιο κινητο.

εσυ τι ψαχνεις απο ενα κινητο και σε τι τιμη για να βοηθησω :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

να εχει τα παντα εκτος απο οθονη αφης και να ειναι compact οχι shell phone η συρωμενο.

κατι σαν το e52της nokia αλλα σε sony ericsson

η τιμη δεν με ενδιαφερει

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

να εχει τα παντα εκτος απο οθονη αφης και να ειναι compact οχι shell phone η συρωμενο.

κατι σαν το e52της nokia αλλα σε sony ericsson

προτεινω 2 κινητα αν βεβαια τα βρεις στην αγορα.το ενα ειναι το W902 και το αλλο το w890 (το εχω ακομη και ειναι πολυ καλο,μικρο βολικο,και πολυ καλη μπαταρια).;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα,θα ηθελα να με βοηθησετε!!!Εχω επιδοτηση απο την cosmote και ειμαι αναμεσα στο vivaz και το xperia x1.Ποιο εσεις θεωρειτε καλυτερο?Με μπερδεψε λιγο το οτι στο E-Shop η τιμη του vivaz ειναι 399 € και του xperia x1 515 €.Την επιδοτηση θα την παρω απο το oteshop οπου το vivaz κοστιζει 410 € και το xperia x1 304 €.Επειδη ειμαι λιγο ασχετη και μου φανηκε παραξενο που το vivaz σαν καινουριο μοντελο κοστιζει λιγοτερο απο το xperia x1 στο Ε-Shop, μηπως τα χαρακτηριστικα του xperia x1 ειναι καλυτερα γι'αυτο και η τιμη του ειναι τετοια?

Ευχαριστω εκ των προτερων:)

Καλημερα,θα ηθελα να με βοηθησετε!!!Εχω επιδοτηση απο την cosmote και ειμαι αναμεσα στο vivaz και το xperia x1.Ποιο εσεις θεωρειτε καλυτερο?Με μπερδεψε λιγο το οτι στο E-Shop η τιμη του vivaz ειναι 399 € και του xperia x1 515 €.Την επιδοτηση θα την παρω απο το oteshop οπου το vivaz κοστιζει 410 € και το xperia x1 304 €.Επειδη ειμαι λιγο ασχετη και μου φανηκε παραξενο που το vivaz σαν καινουριο μοντελο κοστιζει λιγοτερο απο το xperia x1 στο Ε-Shop, μηπως τα χαρακτηριστικα του xperia x1 ειναι καλυτερα γι'αυτο και η τιμη του ειναι τετοια?

Ευχαριστω εκ των προτερων:)

κοπελια λογικα θα σε στειλουν στους διαξιφισμους αλλα φυσικα vivaz για πολλους λογους.το χ1 παλιωσε αρκετα και δεν θα σε βολεψει καθολου

καλησπερα

κολλημενος με τα sony ericsson...και τωρα λογω προαγωγης(at last)

χρειαζομαι ενα καλο organizer κινητο,με πενακι,οθονη αφης,μια καμερα τουλαχιστον3.2 και ολιγον wi-fi δεν θα εβλαπτε.Και κατεληξα στα εξης 2

G900 & P1i

τι προτεινετε?

επισης το G900 το βρισκω ελλαδα σε τιμη γυρω στα 230 ευρω

ενω το P1i μονο απο e-bay απο αμερικη γυρω στα 180-200 δολαρια

new και unlocked οπως αναφερουν...τι ειναι πιο ασφαλες να αγορασω?τι?

waiting for your comments

thanks in advance!!!

ruder

• 2 weeks later...
αναμεσα στο W705, στο yari και στο w995 τι εχετε να προτεινετε?? Edited by zxr

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

αναμεσα στο W705, στο yari και στο w995 τι εχετε να προτεινετε??

W995 γιατί έχει καλύτερη ποιότητα από τα άλλα δυο, πολύ καλύτερο ήχο(στερεοφωνικά ηχεία) και πολύ καλύτερη κάμερα (οκτάρα), είναι πλήρες κινητό βασικά. Το Yari δεν έχει wifi και έχει πεντάρα κάμερα ενώ το 705 έχει τριάρα και δεν εχει gps συν του οτι το slider του είναι χάλια ποιοτικα και θα πρέπει να το τσεκάρεις πριν το αγοράσεις να δεις αν "χοροπηδάει".

Πραγματικα δυσκολεύομαι να επιλέξω αναμεσα σε αυτα τα 2! Μου αρεσει ποιο πολυ το Vivaz PRO και θα με βολευσει σιγουρα το πληκτρολογιο γιατι θα ειναι κιολας το πρωτο μ κινιτο που θα νε αφής και επιδεί ποιο πολυ στέλνω μηνύματα. Αλλά απο την αλλη τα 12,1 mp με δελεαζουν πολυ αν κ ειμαι σιγουρος οτι με την φωτογραφικη θα ασχολιθο για λιγες μερες κ μετα τέλος. Ποιο πολυ με ενδιαφερει η μουσικη κ ο ηχος. Εσεις τι προτεινετε? Βοηθήστε με να κανώ την σωστη επιλογή plz γιατι δεν θελω να το μετανιωσω! Ευχαριστω! :)

Ξέρεται επισεις πότε κυκλοφορεί ακριβός στην Ελλάδα?

vivaz pro με μεγάλη διαφορά κιόλας!

Γιατι με διαφορά? Θες να μου πεις μερικούς λόγους για να με ψήσεις!? τνχ

Καλησπερα και Χριστός ανέστη!

Μιας και σκεφτομαι να μεταπηδησω επιτελους σε κατι πιο εκσυγχρονισμένο απο το αθάνατο W810i.. θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες!

Δεν ειμαι τρελος γκατζετάκιας γι'αυτο και το καθυστερω τοσο καιρό,

οτι εχω χρησιμοποιησει απο smartphones φιλων μ'εχει παιδεψει οποτε σκεφτηκα αυτα τα 2 κινητα που ειναι αρκετα κοντα σε φιλοσοφια μ'εκείνα αλλα λιγακι πιο ευχρηστα(ελπίζω!).

Πιστευω το aino μαλιστα να κανει πιο ομαλη και λειτουργικη αυτη μου τη μεταβαση γιατι μου ειπανε οτι ειναι touch μονο στις εφαρμογες των πολυμεσων κι οχι στις υπολοιπες λειτουργιες του.Αλλα εχω ακουσει οτι ειναι 'προβληματικό'. Ισχυει?

Το Vivaz αν δε κανω λαθος εχει πληκτρολογιο μονο στην εκδοση PRO? αλλα κυκλοφορεί στην ελλάδα? Ειναι ανωτερο του aino η επεσε πολυ καλο promotion για τη δυνατοτητα ληψης hd?

Θα ήθελα να δω υπερ και κατα.. με μεγαλυτερη εμφαση στην ευχρηστία και την αξιοπιστία γιατι οπως προανέφερα δεν σκαμπάζω πολλά και δε θελω να βαλω σκοτούρες στο κεφαλι μου με αναβαθμισεις/service κλπ :lol:

ευχαριστώ προκαταβολικά :)

▓█▀▄▀▄▀ Greek Playboy Racing team ▄▀▄▀█▓

Μιας και λες ότι τα smartphone σε έχουν παιδέψει τότε ίσως να μη σε βολέψει το Vivaz. Η μετάβαση απο το W810 σε κάποιο άλλο κινητό θα είναι πιο ομαλή με το Aino. Κι από τη στιγμή που δεν είσαι διατεθιμένος να το ψάξεις περισσότερο τότε μάλλον είσαι προς το Aino. Ο χαρακτηρισμός προβληματικός είναι καθαρά υποκειμενικός και ίσως λίγο υπερβολικός. Ρίξε μια ματιά ωστόσο στο θέμα του Aino για να δεις και μόνος σου πώς έχουν τα πράγματα.

To Vivaz όντως έχει πληκτρολόγιο στην έκδοση pro και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε κανένα τρίμηνο περίπου.

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Kαι εγω το Αινο θα σου προτεινα οπως κανει και ο φιλος παραπανω.

Απλα ετσι οπως θετεις το θεμα ειναι καλυτερο για σενα και μιας και το ειχα μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλο ως κινητο!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked