Jump to content

Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;

MaNoS-7-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To F305 έχει gaming χαρακτήρα, άρα πιθανότατα δεν σε ενδιαφέρει.

Κατά τ'άλλα, αν και θα βρεις αρκετούς που θα σου πουν το αντίθετο, για μένα τα Walkman δεν έχουν καμμία διαφορά σε ό,τι αφορά τον ήχο σε σχέση με άλλα μουσικά κινητά. Απλά έχουν το λογότυπο και έναν ευχάριστο player.

• Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το 305 τι ακουστικα εχει? ακομα και ετσι οπως τα λες να ειναι πρωτιμο ενα walkman για τα ακουστικα του και μονο

το 305 τι ακουστικα εχει? ακομα και ετσι οπως τα λες να ειναι πρωτιμο ενα walkman για τα ακουστικα του και μονο

Δεν ξέρω τι ακουστικά έχει στο πακέτο. Μπορείς να πας σε ένα μαγαζί να μάθεις.

Γειά σας,ειμαι καινουργιος στο φορουμ και λιγο ασχετος... Ειμαι σε διλημα σε ποιο απο τα 2 (G900 ή C902) αυτα κινητα θα καταληξω... Πειτε μου γνωμες αν ειναι ευκολο κ κατι αλλο..θα μπορω να συνδεθω στο μσν?:O

Το G900 είναι προσανατολισμένο λίγο προς επαγγελματία μεριά, έχει symbian και μεγάλη οθόνη αφής αν και έχει και συμβατικό πληκτρολόγιο. Βέβαια μέρος της οθόνης καταλαμβάνουν κάτι εικονίδια που παίζουν τον ρόλο της συντόμευσης και ουσιαστικά σου περιορίζουν τον χώρο και δεν ξέρω αν μπορούν να αφαιρεθούν από το μενού. Γενικά είναι πλήρες κινητό αν και προσωπικά μου αρέσει το C902 το οποίο έχει και καλύτερη κάμερα, πολύ καλή ποιότητα, είναι εφετζίδικο αλλά έχει μικρή οθόνη.

To c902 εχει wi-fi?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

σε ποιο site θα βρω ολα κινητα για να συγκρινω τιμες?

plaisio.gr, multirama.gr, e-germanos.gr και e-shop.gr είναι μερικά από τα πιο γνωστά.:)

αν παρεις κινητο με wifi πρεπει να του βαλεις προγραμμα για να μπει στο ιντερνετ??

Περνας την java εφαρμογη Mini opera :)

Βεβαια και το κινητο εχει το δικο του προγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περνας την java εφαρμογη Mini opera :)

Βεβαια και το κινητο εχει το δικο του προγραμμα.

ευχαριστω.

σκεφτομαι να παρω το n82 κυριως για wifi και gps.γενικα οι δυο αυτες κυριες λειτουργιες του(wifi,gps) ειναι αξιοπιστες σε σχεση με αλλα κινητα ή δινει περισσοτερο εμφαση στο xenon flash και στη ποιοτητα φωτογραφιων(δε με πολυ νοιαζει)??

ευχαριστω.

σκεφτομαι να παρω το n82 κυριως για wifi και gps.γενικα οι δυο αυτες κυριες λειτουργιες του(wifi,gps) ειναι αξιοπιστες σε σχεση με αλλα κινητα ή δινει περισσοτερο εμφαση στο xenon flash και στη ποιοτητα φωτογραφιων(δε με πολυ νοιαζει)??

Δεν εχω ιδεα για τα κινητα της Nokia :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω.

Φυσικα ειναι αξιοπιστες.Πολυ γρηγορη ανταποκριση στις συνδεσεις τους.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Και το joystick είναι αίσχος (και για τα 2 μοντέλα το λεώ)

sumfwnw apolutws...3 fores to eixa alla3ei otan to eixa

kalhspera paidia,poio kalo kinhto 8a mou proteinate emena sthn timh gurw sta 270e me thn kalupsh oso to dunaton perissoterwn xarakthristikwn....k xwris joystick??kata protimhsh slide up gt bare8hka ta bar alla anafer8eite k se bar....

• 3 weeks later...
Θα ήθελα να αγοράσω μία slider συσκευή sony ericsson , απλά να κρατάει η μπαταρία και να έχει bluetooth.Tιμή μέχρι 170,00-180,00€.Ποιά είναι η γνώμη σας;

πολυ εξυπνη αγορα για μενα ειναι το κ800.Μπορει να εχει 2 χρονακια στην αγορα αλλα για μενα αποτελει ακομα ενα απο τα καλυτερα κ πιο αξιοπιστα κινητα.Με ξενον φλας, απροβληματιστο μενου πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης κ μπαταρια 950mAh δεν εχει κανενα μειονεκτημα για την τιμη π θα το παρεις, αν βεβαια μπορεις να αντιπαρελθεις του γεγονοτος [ως ειναι candy

Irene ρίξε μια ματιά εδω.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?lc=el&cc=gr#view=phones&cdl=0&s=206759&detail=0&cmp=0&acc_cid=0&cid=0&acc_pid=0&pid=0

Νομίζω ότι το W580 πληρεί τις προϋποθέσεις που θέτεις.

http://www.skroutz.gr/s/15786/Sony-Ericsson-W580i.html?keyphrase=W580

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Για το W580 έχουν ακουστεί παράπονα για σπασμένο πληκτρολόγιο, κάτι που μπορεί η irene77 να δει και στο θέμα του κινητού.

Για μένα, με μία μικρή υπέρβαση των 20 ευρώ μπορεί να πάρει το W910: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1015907&page=2&Manufacturer=Sony+Ericsson&category=69978004&catalog=22

Για το W580 έχουν ακουστεί παράπονα για σπασμένο πληκτρολόγιο, κάτι που μπορεί η irene77 να δει και στο θέμα του κινητού.

Για μένα, με μία μικρή υπέρβαση των 20 ευρώ μπορεί να πάρει το W910: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1015907&page=2&Manufacturer=Sony+Ericsson&category=69978004&catalog=22

Ο TN97 έχει απόλυτω δίκαιο για το πληκτρολόγιο.Ένας συμμαθητής μου που στέλνει κάθε μέρα πάνω απο 50 sms δεν το κράτησε το κινητό ούτε ένα χρόνο γιατί που έχουν σπάσει όλα τα πλήκτρα (εννοώ τα πλήκτρα με τους αριθμούς).Κακή ποιότητα κατασκευής.:mad:

Πάντως θα συμφωνήσω πάλι με το TN97 και θα σου συνιστούσα και εγώ να παρεις ή το W910 ή να στραφείς προς LG και να πάρεις το KF600 αλλά έχει λίγο χρόνο ομιλίας (γύρω στις 2 με 2,5 ώρες).:(

Να σημειώσω επείσης ότι όσο πιο πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά έχει ένα τηλέφωνο τόσο πιο πολύ καταναλώνεται και η μπαταρία.

Αυτό το πρόβλημα το είχε το S500 (παρόλο που φίλη το έχει και είναι μια χαρά). Δεν ήξερα ότι έπαιζε και στο W580.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τελικά πήρα το K770i γιατί για τα slide δεν διάβασα και τα καλύτερα..διάβασα και για το sar του K770i αλλά ούτως ή άλλως μιλάω με bluetooth πάντα και η τιμή του(165,00 €) ήταν καλή γι'αυτά που προσφέρει ... επίσης θεωρώ πολύ σημαντικό την αυτονομία του.

Τελικά πήρα το K770i γιατί για τα slide δεν διάβασα και τα καλύτερα..διάβασα και για το sar του K770i αλλά ούτως ή άλλως μιλάω με bluetooth πάντα και η τιμή του(165,00 €) ήταν καλή γι'αυτά που προσφέρει ... επίσης θεωρώ πολύ σημαντικό την αυτονομία του.

Καλοριζικο.:)

παντως σε αυτα τα χρηματα εβρισκες καλυτερο κινητο στην αγορα(π.χ. κ800ι) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Ποιο κινητό της Sony Ericsson να επιλέξω;
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked