Jump to content

Δωρεάν SMS μέσω Internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CATI ( 6 Ιαν. 2005 , 22:57)

Eδω και χρονια αυτο λεει. :cry:

Και το ρημαδι το CDMK δε λεει να φτιαξει... :whistle:

Μοναδική λύση παιδιά είπαμε παραπάνω ποια είναι... mycosmos.gr. Αγοράζετε στην τελική μια cosmokarta και δεν χρησιμοποιείτε ποτέ το νούμερο, αλλά έχετε καθημερινά 10 δωρεάν sms... Πολύ απλά τα πράματα... :whistle:

Εγώ έχω μαζέψει από 3-4 φίλους αριθμούς και έτσι έχω 40 μηνύματα την ημέρα δωρεάν... :whistle:

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 7 Ιαν. 2005 , 02:38)

Μοναδική λύση παιδιά είπαμε παραπάνω ποια είναι... mycosmos.gr. Αγοράζετε στην τελική μια cosmokarta και δεν χρησιμοποιείτε ποτέ το νούμερο, αλλά έχετε καθημερινά 10 δωρεάν sms... Πολύ απλά τα πράματα... :whistle:

Εγώ έχω μαζέψει από 3-4 φίλους αριθμούς και έτσι έχω 40 μηνύματα την ημέρα δωρεάν... :whistle:

Ετσι ετσι ;) και αφηστε τους αλλους να ψαχνουν για cdmk,freesms και παει λεγοντας.. :rolleyes: :D

Όποιος έχει σύνδεση οτενετ ισχύει βέβαια και το παλιό web2sms. Έχει αρκετά μηνύματα την ημέρα. ;) Τώρα αυτό που δεν ξέρω (μάλλον υποθέτω αρνητική απάντηση) όποιος έχει ΟΤΕ πρόσβαση αν μπορεί να εκμεταλλευτεί το web2sms... Μάλλον όχι όμως γιατί η πρόσβαση δεν θεωρείται οτενετ... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 8 Ιαν. 2005 , 00:43)

Ποια εννοεις ΟΤΕ προσβαση;

Τα 19,90 το μήνα που πληρώνει κάποιος στον ΟΤΕ για την πρόσβαση στο ADSL... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 8 Ιαν. 2005 , 00:50)

Τα 19,90 το μήνα που πληρώνει κάποιος στον ΟΤΕ για την πρόσβαση στο ADSL... ;)

Ε ναι αλλα ετσι ομως θα επρεπε ολοι (ή σχεδον ολοι),να εχουν προσβαση στο web2sms μιας και ολοι πληρωνουν αυτο το παγιο για να εχουν dsl σωστα;Ειναι θεμα isp ομως,αν πληρωνουν και την otenet τοτε τα δικαιουνται τα δωρεαν sms. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης ( 8 Ιαν. 2005 , 02:45)

Ε ναι αλλα ετσι ομως θα επρεπε ολοι (ή σχεδον ολοι),να εχουν προσβαση στο web2sms μιας και ολοι πληρωνουν αυτο το παγιο για να εχουν dsl σωστα;Ειναι θεμα isp ομως,αν πληρωνουν και την otenet τοτε τα δικαιουνται τα δωρεαν sms. :)

Είπα μήπως ήταν τόοοοσο φιλότιμος ο πΟΤΕ και έδινε σε όλους τους "προσβασιούχους" ( :p ) το web2sms... Αλλά πού τέτοια τύχη... :whistle:

To θεμα ειναι οτι και τα δυο που αναφερατε ειναι μεσα απο την ιδια εταιρεια,

ΟΤΕ και COSMOTE

Αν αλλαξει πολιτικη η εταιρεια δεν θα εχουμε καμια λυση.

Αλλη εντελως εναλλακτικη?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NIKOS PARTY ( 8 Ιαν. 2005 , 16:20)

To θεμα ειναι οτι και τα δυο που αναφερατε ειναι μεσα απο την ιδια εταιρεια,

ΟΤΕ και COSMOTE

Αν αλλαξει πολιτικη η εταιρεια δεν θα εχουμε καμια λυση.

Αλλη εντελως εναλλακτικη?

Δε νομίζω να αλλάξει πολιτική και γιατί άλλωστε να το κάνει. Δεν είναι για όλους, είναι μόνο για τους πελάτες της. Έχει και η Vodafone να στέλνεις μηνύματα από το ιντερνετ, αλλά ακούστε τσιφουτιές... Τα χρεώνει όλα στον λογαριασμό σου... Όπως και τα ΜΜΣ που στέλνεις από νετ... Τι γυφτιά θέε μου... :mad:

Σοβαρα μιλάς?

H Vodafone τα χρεωνει στο λογαριασμο?

Καλα αυτοι οι ανθρωποι τους θυμαμαι απο το icq που ηταν οι μονοι που ειχαν κοψει τα free sms.

Τοσο τσιφουτηδες ειναι?

Δεν εχουν μαθει ακομα οτι αμα δωσεις κατι δωρεαν εχεις πολλα πλεονεκτηματα αργοτερα?

Γιαυτο δεν την ππγαινα ποτε την Vodafone.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NIKOS PARTY ( 9 Ιαν. 2005 , 17:42)

Σοβαρα μιλάς?

H Vodafone τα χρεωνει στο λογαριασμο?

Καλα αυτοι οι ανθρωποι τους θυμαμαι απο το icq που ηταν οι μονοι που ειχαν κοψει τα free sms.

Τοσο τσιφουτηδες ειναι?

Δεν εχουν μαθει ακομα οτι αμα δωσεις κατι δωρεαν εχεις πολλα πλεονεκτηματα αργοτερα?

Γιαυτο δεν την ππγαινα ποτε την Vodafone.

Ναι σοβαρότατα. Και τα sms και τα MMS χρεώνονται κανονικότατα στον λογαριασμό σου από το site της Vodafone. :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 9 Ιαν. 2005 , 19:08)

Ναι σοβαρότατα. Και τα sms και τα MMS χρεώνονται κανονικότατα στον λογαριασμό σου από το site της Vodafone. :mad:

Παλιοτερα που εστελνα απο το site της voda, μου χρεωνε τα sms 28δρχ, ενω οσα εστελνα απο το κινητο μου, μου τα χρεωνε 27δρχ!!!!!!!!

Τελος παντων, εφ'οσον σε ενημερωνει οτι σε χρεωνει ειναι δικη σου ευθυνη. Δηλαδη αν δεν ειχαν καθολου την υπηρεσια θα ηταν καλυτερα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CATI ( 9 Ιαν. 2005 , 21:35)

Παλιοτερα που εστελνα απο το site της voda, μου χρεωνε τα sms 28δρχ, ενω οσα εστελνα απο το κινητο μου, μου τα χρεωνε 27δρχ!!!!!!!!

Τελος παντων, εφ'οσον σε ενημερωνει οτι σε χρεωνει ειναι δικη σου ευθυνη. Δηλαδη αν δεν ειχαν καθολου την υπηρεσια θα ηταν καλυτερα?

Από πουθενά δεν σε ενημερώνει στο site ότι πρόκειται να στα χρεώσει στο λογαριασμό σου!!! Απατεώνες! Απλά ΔΕΝ λέει ότι είναι δωρεάν. Με συνειρμούς και τέτοια όμως δεν μπορείς να λέγεσαι σοβαρή εταιρεία... Υποθέτεις ότι δεν είναι τζάμπα, παίρνεις στο 13830 να σε ενημερώσουν καλύτερα και τρως φυσικά την κρυάδα... :down:

Η συνηθισμένη πρακτική της αρπαχτής που εφαρμόζεται σχεδόν από όλες τις εταιρίες...

Κλασική έλλειψη πραγματικού επαγγελματισμού και συνέπειας.:whistle:

Ας αλλακουν επωνυμια σε Ταμτακοσfone,πιστευω τους αντιπροσωπευει καλυτερα :D

Ego pantos dino ta 19.90 ston OTE gia DSL kai alla 9.90 gia onDSL 3000.

Exei kai i familia alli mia PSTN ara synolo 40 SMS tin mera apo to

https://cool4u.otenet.gr/gr/

Vevaia polles fores den exoun paei ka8olou ta sms pou exo steilei kai as exei emfanistei stin selida oti to sms pige epitixos.

Ote-Cosmote... una fatsa, una ratsa...

Ase pou polles fores seeeeeeeeeeeeeeeerneteai to cool4u.

Anyway...einai free so, ki as xathei kanena den leei tipota.An einai SOS to stelno apo to kinito! :wacko:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alkis12 (14 Ιαν. 2005 , 14:20)

Vevaia polles fores den exoun paei ka8olou ta sms pou exo steilei kai as exei emfanistei stin selida oti to sms pige epitixos.

Η αναφορά περί... άφιξης του SMS -αν δεν κάνω λάθος- έχει να κάνει με το κέντρο μηνυμάτων. Σημαίνει ότι το SMS έχει φτάσει εκεί κι όχι στο κινητό. Άρα δεν μπορείς να την εμπιστευτείς και πολύ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (14 Ιαν. 2005 , 15:26)

Η αναφορά περί... άφιξης του SMS -αν δεν κάνω λάθος- έχει να κάνει με το κέντρο μηνυμάτων. Σημαίνει ότι το SMS έχει φτάσει εκεί κι όχι στο κινητό. Άρα δεν μπορείς να την εμπιστευτείς και πολύ...

Nai file ... afto exo katalavei kai ego.

Kai logiko einai apo merias tous... an perimenan na vgaloun confimration page otan to sms paei sto kinito.... ANTE GEIA (an exei kapoios kleisto to mob or einai ektos dyktiou).

Mallon den ginetai kati kalytero.

Parola afta, ego anaferomai otan exo steilei px 1 sms kai meta apo 2 lepta stelno kai allo sto idio noumero... xoris na exei alaksei 8esei o paraliptis... alla to sms number 2 den paei pote!!

Anyway.... afta.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ta sms ap to mycosmos padws pane OLA (stelnw gyrw sta 300-400 to mhna sth kopelia moy alla kai se filous).Geia sou Cosmote pou mas kaneis k oikonomia (kala pou exw TIM :P).Den exw anafora paradoshs alla pote de xathike sms,einai pio aksiopisto k ap ta normal sms pistevw (amesh paradosh xwris kathisterhseis)

Ta sms ap to mycosmos padws pane OLA (stelnw gyrw sta 300-400 to mhna sth kopelia moy alla kai se filous).Geia sou Cosmote pou mas kaneis k oikonomia (kala pou exw TIM :P).Den exw anafora paradoshs alla pote de xathike sms,einai pio aksiopisto k ap ta normal sms pistevw (amesh paradosh xwris kathisterhseis)

Πές τα ρε φίλε τους τα λέω τόσο καιρό και δεν με ακούνε! :p

Βρίσκεις 2-3-4 φίλους/φίλες με Cosmote που δεν χρησιμοποιούν τα μηνύματα από το ιντερνετ, τους βάζεις απλά στην υποχρέωση να στείλουν ένα μόνο μηνυματάκι για να έρθει ένα confirmation password και αυτό είναι όλο. Έχεις για κάθε αριθμό 10 μηνύματα το 24ωρο (η μέρα ξεκινάει στις 00.00 ;) ) Just so simple! :whistle:

Sthn periptwsh mou de xreiasthke afto ,exei o pateras mou to palio mou Cosmote kai exw k ena Whats up pou kathete (apo kati kapakia apo gala n'joy) opote exw 2 noumeraX10sms/mera=600sms to mhna.E mh zhthsw ki alla,tha mai axaristos

PS:Ma htan anagaio to quote efoson apandas amesws apo katw? :alien:

Mας δινουν το καροτο για να τρεχουμε να αγοραζουμε καρτες Cosmote.

Σιγουρα παντως ειναι καλυτερα απο τους αλλους που ουτε καροτο μας δινουν και μας εχουν στην πεινα.

Κι εγώ στέλνω αρκετά μηνύματα από το mycosmos. Υπάρχουν ορισμένοι όμως που το θεωρούν τσιγκουνιά και νομίζω ότι θυμώνουν όταν τους στέλνουν τέτοια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The topic was unpinned