Nikos_s3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 για το cool4u λέτε..?? εμένα μια χαρά παίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 για το cool4u λέτε..?? εμένα μια χαρά παίζει.. Ποιο είναι αυτό; :confused: Για το mycosmos.gr αναφέρομαι εγώ... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ξεκολλάτε... έχει ακόμα επιλογή για free sms!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ξεκολλάτε... έχει ακόμα επιλογή για free sms!!! Κάτσε γιατί θα μας τρελάνεις... :wacko: Πού την βλέπεις την επιλογή για free sms στο mycosmos; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μπορεί αν μπαίνεις με Opera και FireFox ίσως να έχεις πρόβλημα και να μη τη βλέπεις. Με Internet Explorer και MyIE2 (που μπαίνω εγώ) έχει επιλογή αριστερά και κάτω "SMS". Και το interface είναι πιο ωραίο και βολικό. SUPER! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Μπορεί αν μπαίνεις με Opera και FireFox ίσως να έχεις πρόβλημα και να μη τη βλέπεις. Με Internet Explorer και MyIE2 (που μπαίνω εγώ) έχει επιλογή αριστερά και κάτω "SMS". Και το interface είναι πιο ωραίο και βολικό. SUPER! Όντως... :O Με ΙΕ μπαίνει μόνο. Με firefox που δοκίμαζα δεν έβγαζε επιλογή SMS. Τι βλακεία αυτό να μην το εμφανίζει; Αφήστε που πλέον με το SmsSend το προγραμματάκι δεν στέλνει πλέον. Πρέπει μέσω της σελίδας να τα στέλνετε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Το SMSSend δεν δουλεύει επειδή άλλαξε η διεύθυνση για login... Αν πειράξει κάποιος λίγο το script του mycosmos δεν πρέπει να είναι δύσκολο να δουλέψει πάλι. Θα το δοκιμάσω... Ίσως το ανεβάσουνε στο site τους όταν το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Το SMSSend δεν δουλεύει επειδή άλλαξε η διεύθυνση για login... Αν πειράξει κάποιος λίγο το script του mycosmos δεν πρέπει να είναι δύσκολο να δουλέψει πάλι. Θα το δοκιμάσω... Ίσως το ανεβάσουνε στο site τους όταν το κάνουν. Ωραία αν βρεις κάτι για το SmsSend, ενημερώνεις εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ki egw to prwi nomiza pws stamatise. gia na dokimasw me ie Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ki egw to prwi nomiza pws stamatise. gia na dokimasw me ie Όχι μια χαρά είναι παιδιά. Λήξη συναγερμού. :p Στέλνει κανονικότατα, απλά εκσυγχρονίστηκε κάπως το site. Μην το ανοίγετε με firefox. Μόνο με ΙΕ και από την κεντρική σελίδα μάλιστα. http://www.mycosmos.gr ΠΡΟΣΟΧΗ: Από SmsSend δεν στέλνει πλέον, μη νομίζετε ότι πηγαίνουν τα μηνύματα, παρόλο που βγάζει Message send. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 τελικα ευτυχως το site της cosmote λειτουργει κανονικα! ξερετε μηπως αν καποιος δεν ειναι χρηστης cosmote, αν μπορει να στελνει sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ξέρουμε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. :) Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Εγώ έχω μια άλλη απορία. Αν πας με φορητότητα στην Κοσμοτέ θα έχεις το δικαίωμα να γραφτείς και να στέλνεις δωρεάν SMS από mycosmos με 694 αριθμό πχ.; :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 kali aporia. 10 sms einai akoma to orio? Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 kali aporia. 10 sms einai akoma to orio? Ναι δεν το ανέβασαν καθόλου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Παίδες για να μην ανοίγουμε τον IE οποτε θέλουμε να στείλουμε sms, απλά κανεις copy το link του button από τον IE και το κανεις bookmark στο ff και παίξει μια χαρά. Αν και οι μισοί έτσι θα το δουλεύεται ;P Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Παίδες για να μην ανοίγουμε τον IE οποτε θέλουμε να στείλουμε sms, απλά κανεις copy το link του button από τον IE και το κανεις bookmark στο ff και παίξει μια χαρά. Αν και οι μισοί έτσι θα το δουλεύεται ;P Πολύ καλό αυτό το σύστημα, δε το ήξερα. :up: Ούτε λογκ ιν χρειάζεσαι έτσι, γιατί εμπεριέχεται μέσα στο λινκ απότι βλέπω. Οπότε κάνεις τόσα μπουκμαρκ όσα και τα ακάουντς που έχεις και έτσι ξεμπερδεύεις με κωδικούς και λογκ ιν. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 me prolaves,afto i8ela na pw :) Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Λειτουργει σε κανεναν το email της μορφης 697xxxxxxx@mycosmos.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Εγώ έχω μια άλλη απορία. Αν πας με φορητότητα στην Κοσμοτέ θα έχεις το δικαίωμα να γραφτείς και να στέλνεις δωρεάν SMS από mycosmos με 694 αριθμό πχ.; :confused: :worry: Ναι, εγώ με φορητότητα από ΤΙΜ δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Λειτουργει σε κανεναν το email της μορφης 697xxxxxxx@mycosmos.gr? Ναι, σε εμένα λειτουργεί κανονικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παίδες για να μην ανοίγουμε τον IE οποτε θέλουμε να στείλουμε sms, απλά κανεις copy το link του button από τον IE και το κανεις bookmark στο ff και παίξει μια χαρά. Αν και οι μισοί έτσι θα το δουλεύεται ;P αν θελεις μπορεις να μας το εξηγησεις απλα πως γινεται αυτο? sorry που δεν καταλαβαινω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Αν και σώζω το λινκ όπως είπες... δεν μπαίνει κανονικά... Βγάζει ένα μήνυμα προβλήματος σύνδεσης του mycosmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Μπαίνεις στο mail σου και και πιάνεις το κουμπί του sms και το σέρνεις στο adress bar. Αυτό το link που θα σου βγει το κανεις copy και το μεταφέρεις στο firefox. Το ξανά αναφέρω μήπως πιάνετε λάθος κουμπί Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Κάνεις λογκ ιν στον ΙΕ και μόλις είναι να πατήσεις το κουμπί που λέει SMS κάνεις το εξής: SHIFT+κλικ στο SMS, οπότε εμφανίζεται το λινκ στην μπάρα διευθύνσεων και το κάνεις κόπυ πέιστ στα μπούκμαρκς. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts