dimitris2003 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Εν τω μεταξυ εληξε ο διαγωνισμος και παπαλα τα δωρεαν sms οποτε μην το παλευετε ασκοπα... Μαγκες ο διαγωνισμός ξαναρχισε . Γι' αυτό όσοι θέλετε απειρα sms γραφτειτε http://www.redwinners.gr/login.php . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Παιδια πηρα και με επρηξαν. Με ρωτησαν για το HAMMER που κερδιζει καποιος αν συμμετασχει στο διαγωνισμο. Τελικα ειναι το h2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Aξιζει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Aξιζει???? Aperiorista kai free sms gia oso diarkei o diagwnismos. Nomizw oti axizei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 afto i8ela na po me to redwinners.yeeha.oso gia to programmataki doulevei apsoga. Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hypocrisy Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 exete na moy protinete kapoia site na steilw merika SMS??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/31475/hypocrisy.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 afti ti stigmi redwinners.gr dokimase Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Σταματησε να δουλεει το redwinners? Εμενα δεν δουλευι Εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Σταματησε να δουλεει το redwinners? Εμενα δεν δουλευι Εσας? Δουλεύει κανονικότατα Νίκο. Απλά να προσέχετε να μην βάζετε ειδικούς χαρακτήρες (π.χ. εισαγωγικά) γιατί βγάζει το μήνυμα δεν εστάλη. Υποστηρίζει φυσικά και ελληνικούς χαρακτήρες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 emena den mu grafei estali apo xtes. mipos estila polla? den bazo periergus xaraktires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 emena den mu grafei estali apo xtes. mipos estila polla? den bazo periergus xaraktires Πολύ περίεργο... Δε νομίζω να φταίει ο αριθμός των μηνυμάτων που έχεις στείλει, διότι προσφέρει απεριόριστα όπως λέει. Για ξανακάνε log in, ξαναδοκίμασε και αν συνεχιστεί πάρε στην εξυπηρέτησή τους στο 801 11 MARLB. Εμένα πάντως στέλνει κανονικότατα. :) EDIT: 800 11 62752. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 exo ksanakanei login me tipota to tilefono eksipiretisis pio einai? 80011marlb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 exo ksanakanei login me tipota to tilefono eksipiretisis pio einai? 80011marlb? Ουπς λάθος το έγραψα :O 800 11 62752 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 σε ολους δουλευει το redwinners? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Σε μένα δουλεύει μια χαρά! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Τελικα εφτιαξα νεο λογαριασμο και δουλευει μια χαρα. Λετε να με εκοψαν επειδη το χρησιμοποιουσα πολυ? Μπα μαλλον κατι αλλο θα ειναι. Μου ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο, για να μου πουν γιατι. Με λιγα λογια ειναι καλο να το αγορασει κανεις? Ή ειναι μπουρδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniroulis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ...και σε εμένα δεν στέλνει το redwinners :( πιθανολογώ επειδή έστειλα αρκετά μηνύματα!!!Πήρα τηλ στο 80011....και μου είπαν πως δεν ξέρουν γιατί!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniroulis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ..αλλά έχω στείλει τουλάχιστον 1000 μηνύματα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ..αλλά έχω στείλει τουλάχιστον 1000 μηνύματα :rolleyes: Υπάρχει και η τροποποίηση για αλλαγές στα μηνύματα. :O Άρα συμπερασματικά οι υπερβολικοί τζαμπατζήδες κόβονται χωρίς προειδοποίηση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniroulis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 δειτε αυτό http://smsbg.net .μου το έδωσε ένας Βούλγαρος και μου είπε πως λειτουργεί κανονικά στα ελληνικά δίκτυα.προσπαθώ αλλά τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Afoy den εχει οριο δεν δινετε κανενα 9ψηφιο και για μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Afoy den εχει οριο δεν δινετε κανενα 9ψηφιο και για μας? Γιατί να μην δηλωθείς κι εσύ; :confused: Τζάμπα είναι, θα πεις μόνο ένα μικρό ψεμματάκι ότι καπνίζεις και μάλιστα Μάρλμπορο. :p Εγώ δε καπνίζω καν και δήλωσα συμμετοχή. ;) Αν σου δώσουμε τους δικούς μας κωδικούς αναγκαστικά στο τέλος κάθε μηνύματος γράφει το ονοματεπώνυμο... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 δειτε αυτό http://smsbg.net .μου το έδωσε ένας Βούλγαρος και μου είπε πως λειτουργεί κανονικά στα ελληνικά δίκτυα.προσπαθώ αλλά τίποτα :(xm..mphka sto site.. an kai pano leei pos mproeis na stelneis sms se boulgaria kai eksoteriko sth synexeia exei to +359 pou einai pro8ema ths boulgarias...to allaksa me ton kodiko ths elladas alla akoma tpt...pantos esteila kai se boulgariko noumero kai akoma phganei... mou bghke to ekshsЗа да получи това съобщение, абонатът трябва да е активирал услугата e-mail->SMS. Активира се с изпращане на SMS със съдържание OPEN на номер 1552. Ако абонатът не е получил съобщението, моля уведомете го как да активира услугата e-mail->SMS. to opoio shmainei pos gia na paralabei to sms o katoxos tou kinhtou 8a prepei na exei energopoihmeno thn uphresia e-mail->sms.kati to opoio energopoieite stelnotasn sms sto 1552 grafontas open.. ayto ostoso isxuei gia to boulgariko diktyo..steilte kanena ston eayto sas se ellhniko noumero kai peite mas ta apotelesmata Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Προσπάθησα να στείλω κι εγώ αλλά από προχθές ακόμα έρχεται. Βουλγαρία rulezzz. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 em den einai "sxediasmeno" gia na mpainoume oi ellhnarades kai an stelnoume averta tzampe...thn douleia gia thn opoia sth8hke to site pantos thn kanei :)) amesa kiolas... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts