minovg Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia (30 Σεπ. 2004 , 13:44) Δεν ξέρω αν το έχει ξαναγράψει κανείς αλλά εντελώς δωρεάν είναι το : http://www.logolove.gr. Στέλνεις αμέσως 1 την ημέρα, 20 το μήνα. Θέλει εγγραφή, αλλά είναι δωρεάν... Σιγά τα ωά φιλαράκο... Το καλύτερο είναι το mycosmos.gr όπου κάνεις εγγραφή εφόσον έχεις COSMOTE κινητό και στέλνεις 10μηνύματα δωρεάν την ημέρα. Παίρνεις και 2-3 εγγραφές από φιλαράκια σου με COSMOTE κι έτσι έχεις 30-40 μηνύματα την ημέρα δωρεάν και μάλιστα την στιγμή που τα στέλνεις,στο δευτερόλεπτο επάνω. Το μόνο μειονέκτημα που θεωρούν μερικοί είναι ότι εμφανίζεται στο τέλος το νούμερο COSMOTE που έχεις εγγραφεί. Εγώ πάντως δε το θεωρώ μείον αυτό. Εξηγείσαι μια φορά και ξέρουν ότι το στέλνεις εσύ μετά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (30 Σεπ. 2004 , 13:53) εφόσον έχεις COSMOTE κινητό Αν δεν έχεις COSMOTE; Το logolove είναι για όλες τις εταιρείες... και στέλνει σε όλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia (30 Σεπ. 2004 , 13:44) Δεν ξέρω αν το έχει ξαναγράψει κανείς αλλά εντελώς δωρεάν είναι το : http://www.logolove.gr. Στέλνεις αμέσως 1 την ημέρα, 20 το μήνα. Θέλει εγγραφή, αλλά είναι δωρεάν... Πολύ καλό. Λίγο χρονοβόρα η διαδικασία πάντως. Ένα μήνυμα που έστειλα πάντως πήρε 10 λεπτά να φτάσει. Δυστυχώς αν κρίνω από αυτό... 199490 άτομα απολαμβάνουν ήδη τις υπηρεσίες του Logolove.gr ...η κατάχρηση δεν θα το κρατήσει για πολύ δωρεάν. Προφανώς ο καθένας φτιάχνει καμια 10αριά account για να στέλνει μηνύματα με το κιλό... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (30 Σεπ. 2004 , 13:53) Σιγά τα ωά φιλαράκο... Το καλύτερο είναι το mycosmos.gr όπου κάνεις εγγραφή εφόσον έχεις COSMOTE κινητό και στέλνεις 10μηνύματα δωρεάν την ημέρα. Τελείως πληροφοριακά, δεν έχουν όλοι CosmoΠΟΤΕ. ;) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia (30 Σεπ. 2004 , 14:04) Αν δεν έχεις COSMOTE; Δεν είναι προφανές; Λε πουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 to mycosmos isxuei kai gia kartokinita? ta 10 sms ths hmeras, einai gia olo to mina h' exei periorismo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (30 Σεπ. 2004 , 13:53) Σιγά τα ωά φιλαράκο... Το καλύτερο είναι το mycosmos.gr όπου κάνεις εγγραφή εφόσον έχεις COSMOTE κινητό και στέλνεις 10μηνύματα δωρεάν την ημέρα. Παίρνεις και 2-3 εγγραφές από φιλαράκια σου με COSMOTE κι έτσι έχεις 30-40 μηνύματα την ημέρα δωρεάν και μάλιστα την στιγμή που τα στέλνεις,στο δευτερόλεπτο επάνω. Το μόνο μειονέκτημα που θεωρούν μερικοί είναι ότι εμφανίζεται στο τέλος το νούμερο COSMOTE που έχεις εγγραφεί. Εγώ πάντως δε το θεωρώ μείον αυτό. Εξηγείσαι μια φορά και ξέρουν ότι το στέλνεις εσύ μετά. ;) Εεεεετσι :!: ;) :D Εγω με αυτον τον τροπο εχω 50 μηνυματα ημερησιως.. :p Το mycosmos στελνει σε ολα τα δικτυα 10 μηνυματα καθε μερα και το μονο που χρειαζεται ειναι ενας αριθμος cosmote μονο και μονο για να ερθει το μηνυμα επιβεβαιωσης στο νουμερο αυτο και να γινει η εγγραφη.Απο κει και περα δεν μας χρειαζεται το νουμερο.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Ερχεται μηνυμα με κωδικο δηλαδή; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Ναι την πρωτη φορα που θα κανεις εγγραφη σου στελνει μηνυμα στον ιδιο αριθμο για να γινει η ενεργοποιηση του λογαριασμου.Απο κει και περα στελνεις κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konosbak (30 Σεπ. 2004 , 18:18) to mycosmos isxuei kai gia kartokinita? ta 10 sms ths hmeras, einai gia olo to mina h' exei periorismo? Βεβαίως ισχύει και για καρτοκινητά COSMOTE. Τα 10 SMS είναι την ημέρα χωρίς μηνιαίο περιορισμό όπως ήταν παλιά το web2sms. Είναι το καλύτερο free sms με πολύ απλή διαδικασία! Αρκεί να μην κοπεί κι αυτό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Πολύ καλό. Λίγο χρονοβόρα η διαδικασία πάντως. Ένα μήνυμα που έστειλα πάντως πήρε 10 λεπτά να φτάσει. Δυστυχώς αν κρίνω από αυτό... Δεν αργεί πάντα. ...η κατάχρηση δεν θα το κρατήσει για πολύ δωρεάν. Προφανώς ο καθένας φτιάχνει καμια 10αριά account για να στέλνει μηνύματα με το κιλό... Νομίζω ότι δεν μπορείσ να το κάνεις αυτό γιατί κατά την εγγραφή σου ζητάει το ΙΜΕΙ της συσκευής σου. Εκτός κι΄αν έχεις βρεί τρόπο να το αλλάζεις κι΄αυτό , ή έχεις πολλές συσκευές... Αλλά και τον ίδιο αριθμό (νομίζω) δεν μπορείς να τον δηλώσεις σε 2 διαφορετικά ΙΜΕΙ!!! Δεν είναι προφανές; Λε πουλ . Γαλλική βρισιά; Τι σημαίνει; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia ( 1 Οκτ. 2004 , 17:52) Πολύ καλό. Λίγο χρονοβόρα η διαδικασία πάντως. Ένα μήνυμα που έστειλα πάντως πήρε 10 λεπτά να φτάσει. Δυστυχώς αν κρίνω από αυτό... Δεν αργεί πάντα. ...η κατάχρηση δεν θα το κρατήσει για πολύ δωρεάν. Προφανώς ο καθένας φτιάχνει καμια 10αριά account για να στέλνει μηνύματα με το κιλό... Νομίζω ότι δεν μπορείσ να το κάνεις αυτό γιατί κατά την εγγραφή σου ζητάει το ΙΜΕΙ της συσκευής σου. Εκτός κι΄αν έχεις βρεί τρόπο να το αλλάζεις κι΄αυτό , ή έχεις πολλές συσκευές... Αλλά και τον ίδιο αριθμό (νομίζω) δεν μπορείς να τον δηλώσεις σε 2 διαφορετικά ΙΜΕΙ!!! Δεν είναι προφανές; Λε πουλ . Γαλλική βρισιά; Τι σημαίνει; :p Σε ποιο αναφερεσαι τωρα,γιατι μας μπερδεψες ολιγον τι.. :!: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Στον Trobocop® αναφέρομαι αλλά έκανα βλακεία με το quote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo (10 Σεπ. 2004 , 18:50) to mobisms exei kai free report ;) Esteila apo auto kai den pige :( Einai dorean pantos ola auta ? i iparxei periptosi na xreonoun to kinito ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Η αλλιως αν εχεις ΤΙΜ και εισαι συνδρομητης b-online,οποτε εχεις και τζαμπα WAP (CSD) οπως εγω και εχεις και νουμερο απο cosmote (εχω ενα Whats up που καθεται και μια συνδεση ο πατερας μου) μπαινεις μεσω WAP στο mail.mycosmos.gr ,κανεις login με το νουμερο cosmote και στελνεις απο κει μεσα τα 10 sms/μερα ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ χωρις pc η internet.Αρκει να εχει σημα η ΤΙΜ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone ( 5 Οκτ. 2004 , 05:19) Η αλλιως αν εχεις ΤΙΜ και εισαι συνδρομητης b-online,οποτε εχεις και τζαμπα WAP (CSD) οπως εγω και εχεις και νουμερο απο cosmote (εχω ενα Whats up που καθεται και μια συνδεση ο πατερας μου) μπαινεις μεσω WAP στο mail.mycosmos.gr ,κανεις login με το νουμερο cosmote και στελνεις απο κει μεσα τα 10 sms/μερα ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ χωρις pc η internet.Αρκει να εχει σημα η ΤΙΜ ;) Είσαι σίγουρος πως αν είσαι συνδρομητής b-online έχεις δωρέαν WAP (over CSD) ;;; Εγώ πάντως έχω σύνδεση TIM, χρησιμοποιώ το b-online και το WAP δεν είναι δωρεάν. Έχω την εντύπωση πως αυτό ισχύει για κάποια πακέτα καρτοκινητών, που είχε βγάλει η TIM, τα οποία έχουν κάθε μήνα 10 ή 20 λεπτά δωρεάν χρόνο για το WAP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 ke epipleon distixos apo tim meso tu 0online den boreis na beis sto mail tis cocmote mia ke i cosmote to exei fraksei gia wap apo tin tim gia ayton ton logo edo ke kana xrono Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Για αυτούς που έχουν σύνδεση ΟΤΕnet με το Internet δοκιμάστε το cool4u.otenet.gr Δίνει 20 sms τη μέρα που αποστέλλονται σε dt. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pgia ( 5 Οκτ. 2004 , 09:45) Είσαι σίγουρος πως αν είσαι συνδρομητής b-online έχεις δωρέαν WAP (over CSD) ;;; Εγώ πάντως έχω σύνδεση TIM, χρησιμοποιώ το b-online και το WAP δεν είναι δωρεάν. Έχω την εντύπωση πως αυτό ισχύει για κάποια πακέτα καρτοκινητών, που είχε βγάλει η TIM, τα οποία έχουν κάθε μήνα 10 ή 20 λεπτά δωρεάν χρόνο για το WAP. Παντα ειμαι σιγουρος,αλλιως δε ποσταρω.Δεν εχω σκοπο να παρω στο λαιμο μου κανενα.Φυσικα πρεπει να αλλαχτει το νουμερο που καλεις για WAP πειραζοντας χειροκινητα τις ρυθμισεις σβηνοντας τα τελευταια 4 νουμερα που ειναι 1271 και βάζοντας στη θεση τους 1232.Αν δε το κανεις θα χρεωνεσαι.Η ΤΙΜ λεει οτι εχεις 10 λεπτα δωρεαν WAP το μηνα με αυτο τον τροπο,στην πραξη δε σε χρεωνουν καθολου οσο κι αν μπεις.Ισχυει για ΟΛΟΥΣ. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity ( 5 Οκτ. 2004 , 10:23) ke epipleon distixos apo tim meso tu 0online den boreis na beis sto mail tis cocmote mia ke i cosmote to exei fraksei gia wap apo tin tim gia ayton ton logo edo ke kana xrono Κανεις λαθος.Η εντυπωση αυτη με εκανε κι εμενα να το ανακαλυψω τωρα ενω ειμαι συνδρομητης b-online απο ιουνιο.Μπενω κανονικα στο mail.mycosmos.gr και στελνω δωρεαν sms οπου θελω καθημερινα μεσω ΤΙΜ WAP over CSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 fenete epidi figame oloi tin bgalane tin apagoreusi opote giuria pali sta palia:) Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 se ligo problepetai pali "apagoreusi".. Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Για το http://www.redwinners.gr έχει μιλήσει κανείς? Είναι το καλύτερο FREE SMS αυτή τη στιγμή site για όλα τα ελληνικά κινητά!! Απαιτείται εγγραφή, αλλά η διαδικασία είναι πολύ απλή! Τηλεφωνείτε στο 800 11 62752 (MARLB), δηλώνετε ότι είστε καπνιστές και ότι καπνίζετε Marlboro και σας αποστέλλεται ο κωδικός σας. Πηγαίνετε μετά στην διεύθυνση που έγραψα πριν και στέλνεις ΟΣΑ μηνύματα θες ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 γρηγορα γιατι ο διαγωνισμος τελειωνει την Κυριακη και μετα τερμα τα απεριοριστα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dr. (19 Οκτ. 2004 , 20:43) γρηγορα γιατι ο διαγωνισμος τελειωνει την Κυριακη και μετα τερμα τα απεριοριστα sms Αφού το ήξερες γιατί δε μας το είπες νωρίτερα φιλαράκι?? Ο διαγωνισμός μπορεί να τελειώνει την Κυριακή αλλά δεν γνωρίζω αν τελειώνουν και τα free sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Μαλιστα..γραφτηκα και γω στο redwinners,οντως ειναι τελειο οσον αφορα την αποστολη sms,αλλα αυτο το "τα προσωπικα σας δεδομενα θα παραμεινουν για 3 χρονια στην εταιρεια και θα χρησιμοποιηθουν αναλογως" δεν μου εκατσε καλα.Ευτυχως που δεν τους εδωσα και κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 http://www.cdmk.gr molis estila ena sms PERFECT! dulevei mia xara! mexri prin 6min hmuna sxedon siguros oti den ypirxe allo site gia free sms :D tora ola einai telia! telos pleon stus terastius logariasmus logo sms! :D Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (21 Οκτ. 2004 , 21:16) http://www.cdmk.gr molis estila ena sms PERFECT! dulevei mia xara! mexri prin 6min hmuna sxedon siguros oti den ypirxe allo site gia free sms :D tora ola einai telia! telos pleon stus terastius logariasmus logo sms! :D Για εξήγησε λίγο, τι χρειάζεται στο registration και αν πρόκειται να σου έρχονται διαφημιστικά sms με το τσουβάλι προκειμένου να γεμίσεις credits για να στέλνεις free sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts