vakon_ Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Αυτό που έμπαινες απο το κινητό ? για να στείλεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Αυτό που είχε τους διαγωνισμούς για τα δωρεάν SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 να σου πω ότι δεν το είχα προσέξει ότι υπήρχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Περιέργως, φέτος τα Χριστούγεννα, το txtme.gr δεν διέκοψε τη λειτουργία του. Για να δούμε αν θα γίνει το ίδιο και την Πρωτοχρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Στελνει και στο εξωτερικο sms ? η μονο στα Ελληνικα δικτυα κινητης? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Μονο Ελλάδα, για εξωτερικό υπάρχει το mycosmos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Επεσε το txtme.gr. Για τα ξύπνια παλικάρια, υπάρχει και το wap.txtme.gr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 δε ξερω τι παιζει τωρα τελευταια με το txtme.gr την περασμενη εβδομαδα ειχα πριγραματισει ενα σμς για την δευτερα που μας περασε.ακομα δνε εχει φτασει... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μονο Ελλάδα, για εξωτερικό υπάρχει το mycosmos.gr το mycosmos.gr στέλνει εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 το mycosmos.gr στέλνει εξωτερικό? Ναι, στέλνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Το olatzaba μόνο τζάμπα δέν είναι.....:lol: ''Η χρέωση αποστολής sms στο 54540 για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας tzaba SMS/MMS είναι 3 ευρώ + ΦΠΑ εφάπαξ. '' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ενα αλλο με χρεωση 2 ευρω ανα βδομαδα, με δωρεαν 25 sms ανα ημερα ειναι το http://www.smsking.gr Σε αυτο εγω εχω καταφερει να παρω μεχρι 15 sms δωρεαν ανα ημερα. Και δεν εχει κ αναφορα αν πηγαν και δεν εχει κ ανωνυμο sms οπως γραφει στην εγγραφη. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ενα αλλο με χρεωση 2 ευρω ανα βδομαδα, με δωρεαν 25 sms ανα ημερα ειναι το http://www.smsking.gr Σε αυτο εγω εχω καταφερει να παρω μεχρι 15 sms δωρεαν ανα ημερα. Και δεν εχει κ αναφορα αν πηγαν και δεν εχει κ ανωνυμο sms οπως γραφει στην εγγραφη. ''Έχω λάβει γνώση των όρων χρήσης και αποδέχομαι να ενεργοποιήσω τη συνδρομητική υπηρεσία SMSking €2,07/week '' Aρκετά πιο ακριβό απ το olatzaba. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Nαι ειναι πιο ακριβο. Απλα το ειπα σαν εναλακτικη λυση. Καμια φορα το olatzaba κολλαει και δεν ειναι παντα αξιοπιστο. Αυτο δειχνει σοβαρο σχεδιαστικα site. Για να δουμε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Τελευταία μου κολλάει πολύ το txtme.gr στις αποστολές. Λέει εστάλη, και ενώ ο άλλος έχει ανοιχτό το κινητό δεν μου βγάζει αναφορά παράδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Τελευταία το mycosmos δεν μου αποστέλλει τα SMS. Το κάνει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ναι το κανει κ βγαζει κατι ασχετα. Εχει γινει πληρως αναξιοπιστο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Τελευταία το mycosmos δεν μου αποστέλλει τα SMS. Το κάνει και σε σας; Σε εμενα στελνει κανονικα . Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Από τις 15.00 μέχρι τις 18.00 που προσπαθούσα δεν έστελνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Ναι μια εστελνε κ μια δεν εστελνε. Ελπιζουμε τωρα να παιζει κανονικα για καιρο. Παντως και παλιοτερα εβγαζε τα ιδια σφαλματα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 200 SMS από το sms.gr με 6€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τελικη? Ή προσθετουμε κ φπα? Δηλαδη 3 cents ανα sms? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 200 SMS από το sms.gr με 6€ ως αποστολεας φαινετε το νουμερο σου ή κατι αλλο; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Εχω δύο λογαριασμούς στο txtme.gr και άλλον έναν στο mycosmos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Μπορεις να βαλεις κ αλλο κειμενο. Για νουμερο δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts