gp_r5gt Δημοσιεύτηκε November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2007 Παιδια καλησπερα.ζητω την πολυτιμη βοηθεια σαs. Εναs φιλοs μου εχει ενα λαπτοπ.ενω του ειχαν εγκαταστησει το internet security panda 2007,κατι του εκανε και το απεγκατεστεισε (δεν ξερω τι τον επιασε και το εκανε),με αποτελεσμα να προσπαθω να το ξαναεγκαταστησω απο το original δισκακι,και δεν μπαινει με τιποτα! Ενω φορτωνει,σε καποιο σημειο μου βγαζει τα εξηs: Αριθμοs σφαλματοs 0χ80040707. Η κληση λειτουργιαs DLL απετυχε: PAVSCR.Enable script Blocking. Τι συμβαινει? Παρακαλω βοηθηστεμε. Ευχαριστω θερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Για δες αυτό. Ίσως σου φανεί χρήσιμο.... Αν δεις πιο κάτω έχει για χρήστες XP windows.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Γεια χαρα και παλι. Μπορειs μου πειs ακριβΩΣ τι θα κανω,γιατι εχω χασει την μπαλα. Τα vista εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Γεια χαρα και παλι. Μπορειs μου πειs ακριβΩΣ τι θα κανω,γιατι εχω χασει την μπαλα. Τα vista εχω Κατεβάζεις το Kaspersky Internet Security 7.0 και βρίσκεις την υγειά σου. Είναι το νούμερο 1 παγκοσμίως. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Θα σου πω εγώ τι θα κάνεις: 1.Ξήλωσε Kasperskια Panda και ότι άλλο έχεις. 2.Ενεργοποίησε το windows defender και το windows firewall 3.Κατέβασε όλα τα updates από τη Microsoft και είσαι έτοιμος.Τα Vista είναι αρκετά ασφαλες λειτουργικό σύστημα (έτσι έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα) και δεν χρειάζεται να το επιβαρύνεις με third party antivirus ή firewall. Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Όλα αυτά που γράφετε δεν απαντούν στην ερώτηση, ούτε λύνουν το πρόβλημα. Μείνετε στο θέμα και απαντήστε μόνο αν γνωρίζετε κάτι συγκεκριμένο για το πρόβλημα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Παιδια Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Το προβλημα λυθηκε.(εκανα επαναφορα συστηματοs-συντηρηση) και υστερα το πηρε κανονικα. Ναστε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts