elteo Δημοσιεύτηκε November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2007 μπορώ να εγκαταστήσω τα XP από εξωτερικό δίσκο; Αν ναι ποια είναι η διαδικασία; πώς μεταφέρω από το cd στον δίσκο και από κει εγκατάσταση σε pc πoυ δεν έχει drive ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση αλλά πάνε τέσσερα χρόνια από τότε οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γιατί δεν θα είμαι πολύ λεπτομερής. Αυτό που είχα κάνει ήταν να βγάλω το σκληρό από το μηχάνημα που δεν είχε drive και να τον βάλω σε έναν άλλο υπολογιστή. Έπειτα έκανα ένα μικρό partition μέσα στο οποίο αντέγραψα όλα τα περιεχόμενα του cd εγκατάστασης. Κατόπιν έβγαλα τον σκληρό, τον ξανά έβαλα στο μηχάνημα που δεν είχε drive και προχώρησα στην εγκατάσταση. Αν θυμάμαι καλά είχα χρησιμοποιήσει dos για την έναρξη της εγκατάστασης. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να κάνεις αυτό που έγραψε ο zxr παραπάνω, να αντιγράψεις δηλαδή το CD στο σκληρό και να εκκινήσεις με δισκέτα (ή στικάκι αν το υποστηρίζει το BIOS σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 δεν υποστηρίζει με floppy - ms dos - windows xp νομίζω. το καλύτερο πιστεύω είναι να κάνει install to clonedrive της Slysoft (freeware) και να κάνει mount το image του CD των XP που έχει. Από εκεί να κάνει κανονικά το installation Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts