Jump to content

ΧP σε PC που δεν έχει drive

elteo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορώ να εγκαταστήσω τα XP από εξωτερικό δίσκο; Αν ναι ποια είναι η διαδικασία;

πώς μεταφέρω από το cd στον δίσκο και από κει εγκατάσταση σε pc πoυ δεν έχει drive ;

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση αλλά πάνε τέσσερα χρόνια από τότε οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γιατί δεν θα είμαι πολύ λεπτομερής.

Αυτό που είχα κάνει ήταν να βγάλω το σκληρό από το μηχάνημα που δεν είχε drive και να τον βάλω σε έναν άλλο υπολογιστή. Έπειτα έκανα ένα μικρό partition μέσα στο οποίο αντέγραψα όλα τα περιεχόμενα του cd εγκατάστασης.

Κατόπιν έβγαλα τον σκληρό, τον ξανά έβαλα στο μηχάνημα που δεν είχε drive και προχώρησα στην εγκατάσταση. Αν θυμάμαι καλά είχα χρησιμοποιήσει dos για την έναρξη της εγκατάστασης.

Ελπίζω να βοήθησα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να κάνεις αυτό που έγραψε ο zxr παραπάνω, να αντιγράψεις δηλαδή το CD στο σκληρό και να εκκινήσεις με δισκέτα (ή στικάκι αν το υποστηρίζει το BIOS σου).

δεν υποστηρίζει με floppy - ms dos - windows xp νομίζω.

το καλύτερο πιστεύω είναι να κάνει install to clonedrive της Slysoft (freeware) και να κάνει mount το image του CD των XP που έχει. Από εκεί να κάνει κανονικά το installation