lefkal Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 H σειρά επέστρεψε και το τρίτο επεισόδιο είναι απο τα καλύτερα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Προβλήθηκαν χθες τα δύο νέα επεισόδια του Futurama, με τα οποία ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της 6ης σεζόν (6x14, 6x15). Μέτρια κατά τη γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 τα εχω κατεβασει και θα τα δω μεσα στη βδομαδα.γιατι δεν σου αρεσαν captum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Είχαν κάποιες καλές στιγμές, κυρίως το πρώτο, αλλά ήταν πολύ λίγες. Το δεύτερο (6x15, με τίτλο Benderama αν θυμάμαι καλά) δεν με κέρδισε καν σαν ιστορία. Τώρα, σε κάποιον που λατρεύει τον Bender, μπορεί και να αρέσει. Λείπει πάντως το "τρελό" χιούμορ που χαρακτήριζε τις προηγούμενες σεζόν, και σε έναν βαθμό και τις τέσσερις ταινίες που είχαν βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Τα τελευταία επεισόδια δεν είναι άσχημα, Αρχίζει και βρίσκει τη φόρμα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Προβλήθηκε χθες το προτελευταίο για φέτος επεισόδιο, το οποίο ήταν πολύ καλό κατά τη γνώμη μου, χωρίς να έχει πολύ γέλιο όμως. Άλλο ένα έμεινε, το οποίο θα προβληθεί την άλλη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 πολυ καλη σειρα οπως αλλαωστε και οι simpsons αναρωτιεμαι αν θα καναν ποτε κανα cross-over :) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 hello παιδες Εχει βρει κανεις ελληνικους υποτιτλους για τα επισοδια 11,12,13 απο τη σεζον 7? Δεν βρηκα ελληνικους για αυτα πουθενα και γενικα εχουν λιγες γλωσες υποτιτλων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 για το 11 δεν ειχα βρει ουτε καν αγγλικους! οποτε αναγκαστικα το ειδα χωρις... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 για το 11 δεν ειχα βρει ουτε καν αγγλικους! οποτε αναγκαστικα το ειδα χωρις... γμτ.. εστω με αγγλικους βλεπεις ανετα. γιατι ετσι ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 δεν εχω ιδεα, στα υπολοιπα επεισοδεια εχει 2,3 και 4 ελληνικους... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 δεν εχω ιδεα, στα υπολοιπα επεισοδεια εχει 2,3 και 4 ελληνικους... Ναι, εχω βαρεθει να ξεδιαλεγω :lol: Καμια φορα δεν ειχα θεμα με υποτιτλους στο futurama παντως. Παντα εβρισκα υπερβολικα πολλους για καθε επεισοδιο. Γι'αυτο με παραξενευομαι τοσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts