Jump to content

LG KS20

kostakhs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχει δει κανεις?

Τι λεει σαν τηλεφωνο?

Αρχες Δεκεμβριου στη Vodafone, μου ειπανε σε ενα καταστημα στα 400€.

kOstAkhS

• 5 weeks later...
Τι διαφορά έχει από το «απλό» KS20;

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Πρεπει να λεγεται lg corona k 520 αλλα το ειδα με windows mobile 5 kai μαλλον λιγοτερα χαρακτηριστικα απο το ks20

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ FORUM KAI KATOXOΣ ΕΝΟΣ LG KS20. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜP3 FILE, ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ MSD CARD, ΗΧΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΛΗΣΗΣ;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κρατάς πατημένη τη γραφίδα στο mp3 αρχείο μέχρι να σου εμφανιστεί η επιλογή ορισμού ήχου κλήσης.
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδια είμαι και εγω νεός χρήστης και έχω το lg ks20 εδω και τρεις εβδομάδες και πολλές φορές ενω μιλάω οι άλλοι δεν με ακούνε, σαν να απενεργοποιήτε το μικρόφωνο. Εχεις κανεις άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Ειναι πολυ σπαστικό μου το κάνει αρκετα συχνα ....πανω απο 15 λεπτα κληση δε μπορω να κάνω! Τι να κανω?

Ευχαριστώ.:!:

I love this mobile!:dance:

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις να μου πει πως μπορω να φτιαξω λιστες αναπαραγωγης στο wmp εχω κανει συγχρονισμο με το pc αλλα δεν τα καταφερα, αν θελει κανεις να μου πει αναλυτικα τι πρεπει να κανω θα με εκανε πολυ χαρουμενο καθως και στο να μου απαντησει αν μπορω να εχω καποια skins ή visualization για το wmp και απο που μπορω να κατεβασω. (σορυ που σας εχω ζαλίσει αλλα είμαι ψιλοασχετος και τωρα προσπαθω να μαθω) Ευχαριστώ.
I love this mobile!:dance:

KALIMERA STO FORUM

EIMAI KAINOURGIOS EDO KAI THELO NA ROTISO AN GINETE NA KSEKLEIDOSO ENA LG KS20 .

EINAI KLEIDOMENO SE ENA GALLIKO DIKTYO SFR..

THX...

Θα απευθυνθεις στη Vodafone

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γεια σε όλους!

Μια ερώτηση προς τους παλιούς κατόχους LG. Αγόρασα πρόσφατα το LG KS20 και θέλω να πάρω φορτιστή αυτοκινήτου.

Βρήκα έναν φορτιστή στο ebay που λέει ότι κάνει για LG. Σίγουρα όμως είναι πιο παλιός από το KS20 και δεν ξέρω αν κάνει.

Ερώτηση: Η LG έχει τον ίδιο φορτιστή για όλα τα μοντέλα της ή είναι σαν την Nokia που αλλάζει κάθε τόσο;

Στην φωτογραφία που επισυνάπτω φαίνεται ο κανονικός φορτιστής μπρίζας του KS20. Σας φαίνεται για κλασικός φορτιστής LG ή είναι κάτι ιδιαίτερο. Παρακαλώ προσέξτε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά (output τάση και ένταση: 4.8V 0.9A).

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ρε παιδια, ενα περίεργο προβλημα που εχω με το LG KS20.

Χανεται το wireless, ναι οσο χαζο και αν ακουγεται, ξαφνικά απλά σταμάτησε να έχει επιλογή για wireless,σαν να μην εχει το κινητο. Το αξιοσημειωτο ειναι οτι στις ρυθμίσεις το κινητό βλέπει την WiFi καρτα δικτύου.

Απλά δεν υπάρχει wireless επιλογή. Ετσι ξαφνικά.

Δεν εγινε καμια εγκατάσταση, και το wireless δεν χρησιμοποιουνταν.

Αν εχετε καμία ιδέα θα σας ήμουν ευγνώμων.

Υ.Γ. Εχω κάνει 2 hard reset και το πρόβλημα επιμένει

pedia kseri kanis pos na to giriso sto aggliko version to lg ks20 i pos na grafo sinexia me agglikous xaraktires? epidi kathe grama pou tha grapso sta agglika prepi na to giriso stous agglikous xaraktires ke ine ligo spastiko!

epigon opios kseri kati sas parakalo voithisteme

όταν θες να γράψεις αγγλικά μόνο, πατα το βελάκι δίπλα στο εικονίδιο του πληκτρολογίου και επέλεξε "επιλογές, στο μενού "μέθοδος είσοδου" ποθ θα σε βγάλει κανε κλικ στο "μεγάλα εικονίδια" και '' χρήση κινήσεων .....", πάτα οκ και πάτα με τά το κουμπί που γυρνάει στα αγγλικά και θα γράφει μόνιμα αγγλικα

όταν θες να γράψεις αγγλικά μόνο, πατα το βελάκι δίπλα στο εικονίδιο του πληκτρολογίου και επέλεξε "επιλογές, στο μενού "μέθοδος είσοδου" ποθ θα σε βγάλει κανε κλικ στο "μεγάλα εικονίδια" και '' χρήση κινήσεων .....", πάτα οκ και πάτα με τά το κουμπί που γυρνάει στα αγγλικά και θα γράφει μόνιμα αγγλικα

Αν κανεις διπλο κλικ στο συμβολο που αλλαζει τα ελληνικα σε αγγλικα, μενει στα αγγλικα μεχρι να το ξανααλλαξεις

• 3 weeks later...

Hi! Είμαι νέος στο forum, αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι: αν μπορούμε να έχουμε εκτός απο Αγγλικούς χαρακτήρες, Γερμανικούς, Σουηδικούς κτλ κτλ κτλ. Άλλες εταιρείες όπως Nokia το υποστιρίζει και πίστευα οτι και η LG θα έχει κάποιους χαρακτήρες παραπάνω, αλλά τελικά έχει μόνο Ελληνικούς και Αγγλικούς!

Αυτό που επίσης παρατήρησα ειναι ότι όταν πάς να αποθηκεύσεις έναν αριθμό τηλ/νου και το όνομα δεν αποθηκεύει πάνω απο 6 χαρακτήρες, μόνο στις Επαφές.

Ήδη έχει γίνει και αναβάθμησει...αλλά δεν είδα καμία αλλαγή!

Ευχαριστώ,

περα απο τα προβληματακια που εχει σ εμερικους η συσκευη καλο θα ηταν καποιος να κανει ενα Mini review ωστε οι ενδιαφερομενοι να εχουν μια αποψη για το τι θα κανουν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημερα σε ολους. Δυο αποριες απο ενα φιλαρακι που εχει παρει το κινητο. Μεχρι ποσα GB καρτουλα μπορει να σηκωσει χωρις να αρχισει να κολλαει και μια αλλη βασικη απορια. Το συνδεει με pc ειτε του στελνω εγω πχ αρχεια mp3 με bluetooth αλλα και με τους δυο τροπυς τα βλεπει μονο στον file manager. Στο My documents δεν εμφανιζεται το παραμικρο οποτε δεν μπορει να κανει και χρηση του αρχειου για ηχο κλησης κλπ.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

• 2 weeks later...
exo ksanapei gia to problima pou antimetopizo k elpizo oti kapoios 8a kserei ti ftaiei k pos 8a to liso. o deiktis tis mpatarias mou deixnei sinexeia 97%..me apotelesma na min ksero pote pragmatika exo mpataria k pote oxi..please help me...:(

δεν του κανεις κανενα hard reset???

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.