b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όλοι εναντίον του ρατσισμού είσαστε, αλλά όταν συμβάινει κάτι γύρω σας, κανείς σας δεν πέρνει θέση. Η αν βρίσκοσασταν στο συμβάν στο τραίνο, θα κάνατε κάτι για να υποστηρίξετε τους μαύρους; Μήπως είσαστε όλοι υποκριτές; :rolleyes: Καλά πιστεύω κι αυτοί που δέχονται τον ρατσισμό στόμα έχουν:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Σε πιστεύω, αλλά δεν απευθυνόμουν σε σένα, γενικά σε όλους όσους κάνουν τις πάπιες όταν συμβαίνει κάτι δίπλα τους. Καλά πιστεύω κι αυτοί που δέχονται τον ρατσισμό στόμα έχουν Αρρωστημμένη, ελληνική νοοτροπία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Σε πιστεύω, αλλά δεν απευθυνόμουν σε σένα, γενικά σε όλους όσους κάνουν τις πάπιες όταν συμβαίνει κάτι δίπλα τους. Αρρωστημμένη, ελληνική νοοτροπία. ξέρεις στο σχολείο μου είναι αρκετοί αυτοί που ''βάφουν τα αυγά τους χρυσά'' αν με πιάνεις και αυτό είναι πρόβλημα!δεν είπα ότι δε με πιστεύεις απλά το QUOTE σου έτυχε να είναι πάνω στο δικό μου μνμ!;) Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Σε πιστεύω, αλλά δεν απευθυνόμουν σε σένα, γενικά σε όλους όσους κάνουν τις πάπιες όταν συμβαίνει κάτι δίπλα τους. Αρρωστημμένη, ελληνική νοοτροπία. Το θέμα δεν είναι ότι είμαστε πάπιες.Απλά δεν παίρνεις μέρος για να μην βρεις τον μπελά σου. Και σκοπός είναι να μην είσαι ρατσιστής και όχι να είσαι ρατσιστής κατά των ρατσιστών;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Δεν είναι θέμα ρατσισμού κατά των ρατσιστών, είναι θέμα διακιοσύνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Δεν είναι θέμα ρατσισμού κατά των ρατσιστών, είναι θέμα διακιοσύνης. Εγώ προσωπικά θα άφηνα τη δικαιοσύνη σε κάποιον πιο αρμόδιο από μένα(πχ σε σένα). Θα τσατιζόμουν μεν αλλά δεν θα έκανα καμία κίνηση.Τί να κάνουμε νοοτροπίες είν'αυτές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinoc Δημ. November 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Και σεβαστη μαλιστα καθως υπαρχει κινδυνος να βρεθεις στο στοχαστρο των ρατσιστων Εγω παντως δεν ασπαζομαι τη συγκεκριμενη νεοτροπιο αλλα ουτε θα πηγαινα για "τσαμπουκα" Απλα θα προσπαθουσα να τους χωρισω... Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Να στο θέσω αλλιώς το ζήτημα φίλε μου πιλότε: έστω ότι στην περίπτωση που αναγράφω παραπάνω, ο μαύρος δεν ήταν μαύρος αλλά ήταν άλλη ράτσα, κάποιος ο οποίος δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του. Εσύ δλδ θα καθόσουν απαθής; Κωνσταντίνε, δεν πηγαίνω για "τσαμπουκά", όπως το λες, αλλά ούτε και να χωρίσω κάποιον. Προσπαθώ με τον τρόπο μου να βοηθήσω κάποιον που έχει ανάγκη έναν συνάνθρωπό του. Δεν μπορώ να βλέπω τόση αδικία γύρω μου. Τρελαίνομαι! Edit: Βλέπετε, έχω αυτές τις τάσεις περί δικαιοσύνης λόγω γονιδίων. Πρόγονος μου ήταν εκ των δικαστών του Κολοκοτρώνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Πιστεύω πως ο ρατσισμός είναι πολύ άσχημο πράγμα.Και προσπαθώ κατά πολύ να μην είμαι ρατσιστής,διότι το ρατσισμό τον νιώθω σχεδόν κάθε μέρα και δεν είναι καθόλου βολικό,πιστέψτε με...Όμως,ένα αρχαίο ρητό λέει:"Μή κρίνης ίνα μή κριθείς".Και κάποια μέρα έτσι πιστεύω θα γίνει... Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Να στο θέσω αλλιώς το ζήτημα φίλε μου πιλότε: έστω ότι στην περίπτωση που αναγράφω παραπάνω, ο μαύρος δεν ήταν μαύρος αλλά ήταν άλλη ράτσα, κάποιος ο οποίος δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του. Εσύ δλδ θα καθόσουν απαθής; Κωνσταντίνε, δεν πηγαίνω για "τσαμπουκά", όπως το λες, αλλά ούτε και να χωρίσω κάποιον. Προσπαθώ με τον τρόπο μου να βοηθήσω κάποιον που έχει ανάγκη έναν συνάνθρωπό του. Δεν μπορώ να βλέπω τόση αδικία γύρω μου. Τρελαίνομαι! Edit: Βλέπετε, έχω αυτές τις τάσεις περί δικαιοσύνης λόγω γονιδίων. Πρόγονος μου ήταν εκ των δικαστών του Κολοκοτρώνη. Αν η κατάσταση ήταν τραγική τότε φυσικά και δεν θα έμενα απαθής ότι χρώμα και να χε ο ανυπεράσπιστος.Και όχι με τσαμπουκά(γιατί δεν βγαίνει και τπτ έτσι) αλλά με πιο αποτελεσματικούς τρόπους. Σε τέτοιες όμως καταστάσεις όπως περιγραφεις, δεν θα τα έβαζα με τον γέρο γιατί δεν θα είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.Άλλωστε οι μαύροι(στην περίπτωσή σου) δεν μου φαίνονται και ανυπεράσπιστα παιδάκια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όταν είμουν μικρός δεν ενοχλούσα κανέναν. Καθόμουνα στη γωνιά μου μέχρι να περάσει η ώρα να πάω στο σπίτι μου. Έλα ντε όμως που σε κάποιους δεν άρεσε αυτό και ασχολούνταν με την πάρτυ μου και πιο συγκεκριμένα με τα αυτιά μου. Βλέπεις η διαφορετικότητα ενοχλεί κάποιους, ακόμα και στην παιδική ηλικία. Δεν μου συμπαραστάθηκε ποτέ κανείς. Από τότε, όποτε βλέπω οποιαδήποτε μορφής αδικία, πέρνω θέση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όταν είμουν μικρός δεν ενοχλούσα κανέναν. Καθόμουνα στη γωνιά μου μέχρι να περάσει η ώρα να πάω στο σπίτι μου. Έλα ντε όμως που σε κάποιους δεν άρεσε αυτό και ασχολούνταν με την πάρτυ μου και πιο συγκεκριμένα με τα αυτιά μου. Βλέπεις η διαφορετικότητα ενοχλεί κάποιους, ακόμα και στην παιδική ηλικία. Δεν μου συμπαραστάθηκε ποτέ κανείς. Από τότε, όποτε βλέπω οποιαδήποτε μορφής αδικία, πέρνω θέση. πάντως αυτό με τα αυτιά δε το καταλαβαίνω ούτε εγώ!Έχω μεγάλα αυτιά ε και?????και εγώ είχα τρομερό πρόβλημα παλιότερα αν και πλέον όχι και τόσο!!!!;) Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αυτού του είδους ο ρατσισμός αρμόζει μόνο σε παιδάκια του δημοτικού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αυτού του είδους ο ρατσισμός αρμόζει μόνο σε παιδάκια του δημοτικού. Αρχικά ξεκινάει έτσι και στην πορεία διογκώνεται το πρόβλημα. Δεν έχεις κανέναν διανοητικά καθυστερημένο στη γειτονιά σου και να είναι ο περίγελος όλων; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αρχικά ξεκινάει έτσι και στην πορεία διογκώνεται το πρόβλημα. Δεν έχεις κανέναν διανοητικά καθυστερημένο στη γειτονιά σου και να είναι ο περίγελος όλων; Ναι, στην περιοχή που μένω.Τον φωνάζουν τρελό του χωριού. Ποτέ δεν τον κορόιδεψα(χωρίς υπερβολή). Όλοι,κυρίως τα μικρά, τον έχουν τελείως στην πλάκα αλλά μην νομίζεις ότι τον πειράζει. 40άρης είναι και του αρέσει η όλη πλάκα που του κάνουν. Ασε τον τρελό στην τρέλα του που λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αυτού του είδους ο ρατσισμός αρμόζει μόνο σε παιδάκια του δημοτικού. και του Λυκείου πίστεψέ με!!!!:( Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 και του Λυκείου πίστεψέ με!!!!:( Θυμάμαι ότι στο λύκειο σταματούσαν αυτά τα χαζά πειράγματα.Ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του.Στην τρίτη Λυκείου τουλάχιστον. Καλά τώρα στο πανεπιστήμιο δεν το συζητώ.Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις τέτοιου ρατσισμού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Θυμάμαι ότι στο λύκειο σταματούσαν αυτά τα χαζά πειράγματα.Ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του.Στην τρίτη Λυκείου τουλάχιστον. Καλά τώρα στο πανεπιστήμιο δεν το συζητώ.Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις τέτοιου ρατσισμού. εγώ δευτέρα λυκείου και το έχω ακόμα το πρόβλημα!!!το καλό είναι ότι έχει ελλατοθει!Η πλάκα είναι πως δεν έχω πολύ μεγάλα αυτιά και όταν λέω σε κάποιους φίλους μου ότι έχω τέτοιο πρόβλημα δε το πιστεύουν διότι με έχουν μπροστά τους και δε βλέπουν κάτι τέτοιο!!!:(:wacko::blink::confused: Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 εγώ δευτέρα λυκείου και το έχω ακόμα το πρόβλημα!!!το καλό είναι ότι έχει ελλατοθει!Η πλάκα είναι πως δεν έχω πολύ μεγάλα αυτιά και όταν λέω σε κάποιους φίλους μου ότι έχω τέτοιο πρόβλημα δε το πιστεύουν διότι με έχουν μπροστά τους και δε βλέπουν κάτι τέτοιο!!!:(:wacko::blink::confused: Αυτοί(οι λίγοι εναπομείναντες) που σου λένε για τα αυτιά δεν είναι ρατσιστές.Προβληματικοί και ζηλιάρηδες είναι.Γιατί κάτι θα ζηλεύουν σε σένα.Αλλιώς δεν εξηγείται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όπως και να το λένε, το θέμα είναι πώς πρέπει να αντιδράμε σε κάτι τέτοια. Εγώ είμαι κατά του στρουνθοκαμηλισμού πάντως και νομίζω το έχετε καταλάβει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αυτοί(οι λίγοι εναπομείναντες) που σου λένε για τα αυτιά δεν είναι ρατσιστές.Προβληματικοί και ζηλιάρηδες είναι.Γιατί κάτι θα ζηλεύουν σε σένα.Αλλιώς δεν εξηγείται. ποιος ξέρει ίσως....πάντως εννοχλειτικοί είναι σίγουρα!!!!!:( Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Όπως και να το λένε, το θέμα είναι πώς πρέπει να αντιδράμε σε κάτι τέτοια. Εγώ είμαι κατά του στρουνθοκαμηλισμού πάντως και νομίζω το έχετε καταλάβει. Δεν είπα να σκύβουμε και το κεφάλι σαν καημένα. ποιος ξέρει ίσως....πάντως εννοχλειτικοί είναι σίγουρα!!!!!:( Πυθαγόρα απλά αγνόησέ τους.Θα φανείς πολύ ανώτερος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Θυμάμαι μια φορά στην Γ' Λυκείου, έναν από την Β' του οποίου δεν του είχα κόψει το θάρρος από την αρχή και έκανε όλη την ώρα τέτοια χαζά πειραγματάκια. Ακόμα θυμάμαι ότι δίναμε Προγραμματισμό εκέινη την ημέρα. Κάτι μου λέει, και τον πιάνω και του ανοίγω το κεφάλι στα δύο. Ήρθε η αστυνομία, αυτός πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα, και εγώ έγραψα χάλια γιατί δεν είμουν συγκεντρωμένος λόγω του συμβάντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Θυμάμαι μια φορά στην Γ' Λυκείου, έναν από την Β' του οποίου δεν του είχα κόψει το θάρρος από την αρχή και έκανε όλη την ώρα τέτοια χαζά πειραγματάκια. Ακόμα θυμάμαι ότι δίναμε Προγραμματισμό εκέινη την ημέρα. Κάτι μου λέει, και τον πιάνω και του ανοίγω το κεφάλι στα δύο. Ήρθε η αστυνομία, αυτός πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα, και εγώ έγραψα χάλια γιατί δεν είμουν συγκεντρωμένος λόγω του συμβάντος. Είδες που δεν βγήκε σε καλό?:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Ας πρόσεχε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts