gianpithio Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Δεν θα λειτουργησουν ολες οι εφαρμογες! Μερικες χρειαζονται και τα αρχεια που υπαρχουν στο C και δημιουργουνται κατα την εγκατασταση μια εφαρμογης. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Δεν θα λειτουργησουν ολες οι εφαρμογες! Μερικες χρειαζονται και τα αρχεια που υπαρχουν στο C και δημιουργουνται κατα την εγκατασταση μια εφαρμογης. Κατάλαβα... Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο.Όταν ανοίγω κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές (όπως την Έκθεση,τις Επαφές) και μετά πατήσω έξοδος και ανοίξω το task manager του Βest Τaskman,μου δείχνει ακόμα την εφαρμογή που είχα πατήσει έξοδος.Διορθώνεται κάπως αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο.Όταν ανοίγω κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές (όπως την Έκθεση,τις Επαφές) και μετά πατήσω έξοδος και ανοίξω το task manager του Βest Τaskman,μου δείχνει ακόμα την εφαρμογή που είχα πατήσει έξοδος.Διορθώνεται κάπως αυτό; Νομίζω πως όχι. Κι εγώ έχω το TaskMan εγκατεστημένο, κυρίως για αυτόν τον λόγο. Μου συμβαίνει με τις επαφές, το μητρώο κλήσεων και την έκθεση. Μάλλον δεσμεύει κάποιο μέρος της RAM (κάτι σαν prefetch) για να είναι πιο άμεσα προσβάσιμες αυτές οι λειτουργίες. Αν παρατήρησες, όταν ανοίξεις το κινητό και ενεργοποιήσεις την κάμερα, κάνει κάποιον Χ χρόνο για να ανοίξει η κάμερα. Αν την ανοίξεις πάλι μετά, κάνει λιγότερο χρόνο για να ενεργοποιηθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Διορθώνεται κάπως αυτό; Δεν είναι κάποια δυσλειτουργία για να το διορθώσεις. Όπως είπε πολύ σωστά και ο φίλος OculatusAbis, με τον τρόπο αυτό, η συσκευή κάνει λιγότερο χρόνο για να τρέξει μια εφαρμογή που έχεις ήδη κλείσει. Η μνήμη που καταναλώνει είναι ελάχιστη και αυτό το καταλαβαίνεις όταν κλείσεις τις εφαρμογές που φαίνονται ανοιχτές. Η ram δεν μεταβάλεται όσο όταν η ίδια εφαρμογή χρησιμοποιείται απο τον χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mageiritsas Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 η ξεφτιλα της Alpha copy δεν εχει ορια. Μολις σημερα τους πηρα τηλ. για να μαθω τι γινεται με το κινητο μου κ μου παν οτι το εφτιαξαν χωρις καν να με παρουν τηλεφωνο να με ενημερωσουν το κοστος. Οταν το χα παει μου παν μονο οτι θα με παρουν τηλεφωνο να μου πουν ποσο ειναι το κοστος κ να ρωτησουν αν οντως θελω να το φτιαξουν, τλκ δεν εγινε ετσι εφτιαξαν ενα κουμπακι που κοστισε 29 ευρω ΗΜΑΡΤΟΝ κ μαλιστα ισχυριζοντουσαν πως μου ειπαν πως για βλαβες κατω των 35 ευρω τις φτιαχνουν χωρις προειδοποιηση εκτος κ αν βεβαια ο πελατης τους εχει πει απο πριν οτι δεν προκειται να δωσει πανω απο ενα ποσο π.χ 10 ευρω. Ντροπη τους. Για αυτο παιδια για οσους ακομα δεν γνωριζουν ειναι καλυτερα να μην πατε το κινητο στην Aplha copy που υποτιθεται ειναι το εξουσιοδοτημενο αλλα σε κανενα συνοικειακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Γεια σας παιδια, σημερα μου εσπασε η οθονη απο το νοκια n73 μηπως ξερει κανεις ποσο θα μου παρουν αν το παω να μου το φτιαξουν? Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 OculatusAbis και mirrorofsorrow σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Για αυτο παιδια για οσους ακομα δεν γνωριζουν ειναι καλυτερα να μην πατε το κινητο στην Aplha copy που υποτιθεται ειναι το εξουσιοδοτημενο αλλα σε κανενα συνοικειακο.Χωρίς σχόλια.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeTattoo Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Γεια σας παιδια, σημερα μου εσπασε η οθονη απο το νοκια n73 μηπως ξερει κανεις ποσο θα μου παρουν αν το παω να μου το φτιαξουν? ειναι λιγο ακριβη ειχα ρωτησει οταν το χα σε Nokia Shop και μου χαν πει 80ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergerman Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Γεια σας παιδια .... Λοιπόν, σας έχει τύχει ποτε να "χασετε" εισερχόμενες κλήσεις , δηλ. να σας πουν, εκ των υστερων, οτι σας έπαιρναν τηλ. αλλα εσεις να μη δεχτήκατε καμμια κληση? Μου εχει συμβεί με ενα φιλο μου 2 φορες μεχρι τωτα. Τι λετε να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Σε πήρε κανονικα τηλέφωνο ή σου έκανε αναπάντητη; Ξανακάνε τεστ και δες αν με το συγκεκριμένο τηλέφωνο του φίλου σου, παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 παιδια καλησπερα εχω το Ν73 και ξαφνικα την παρασκευη οπως επεζα Νgage πλατφορμα μου εκλησε το κινητο.μετα παω να το ξανα αναψω και μου ελεγε "οτι η συσκευη δν ειναι δυνατων να εκκινηθει και να επικοινωνισω με τον αντιπροσωπο".το πηγα λοιπον στο μαγαζι που το πηρα και μου ειπε οτι θελει αναβαθμιση.του το αφινω και παω σημερα και μου ειπε οτι μαλλον θα το στηλει στην αθηνα γιατι λεει οτι το κινητο του μπλοκαρε το συστημα αναβαθμησεις.ρε παιδια τι να κανω υπαρχει τροπος να την κανω μονος μ την αναβαθμηση?βασικα δοκιμασα πριν το παω στο καταστημα αλλα δν το αναγνωριζε το κινητο!μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω?ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergerman Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Σε πήρε κανονικα τηλέφωνο ή σου έκανε αναπάντητη; Ξανακάνε τεστ και δες αν με το συγκεκριμένο τηλέφωνο του φίλου σου, παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα. Με κάλεσε κανονικά .... Το είδα στο τηλ. του αλλά όχι στις αναπάντητες μου... Μήπως φταίει ο τρόπος που κρατάει τις κλήσεις το ηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 παιδια καλησπερα εχω το Ν73 και ξαφνικα την παρασκευη οπως επεζα Νgage πλατφορμα μου εκλησε το κινητο.μετα παω να το ξανα αναψω και μου ελεγε "οτι η συσκευη δν ειναι δυνατων να εκκινηθει και να επικοινωνισω με τον αντιπροσωπο".το πηγα λοιπον στο μαγαζι που το πηρα και μου ειπε οτι θελει αναβαθμιση.του το αφινω και παω σημερα και μου ειπε οτι μαλλον θα το στηλει στην αθηνα γιατι λεει οτι το κινητο του μπλοκαρε το συστημα αναβαθμησεις.ρε παιδια τι να κανω υπαρχει τροπος να την κανω μονος μ την αναβαθμηση?βασικα δοκιμασα πριν το παω στο καταστημα αλλα δν το αναγνωριζε το κινητο!μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω?ευχαριστω!!! Δοκιμασε να το ανοιξεις κανοντας Hard format! Να ξερεις οτι εαν ανοιξει θα χαθουν ολα απο την μνημη της συσκευης σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ευχαριστω παιδια θα το δοκιμασω αυριο που θα παω να παρω το κινητο απο τον μ****α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εχω την εκδοση ν. 4.0736.3.2.1 04-09-2007 RM-133... Το βαζω να κανει update αλλα δεν βρισκει τιποτα ενω υπαρχει η καινουρια εκδοση βγει. ξερει κανεις τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Να κάνω μία απορία παιδιά. Οταν πάω να γράψω σύντομο μύνημα, πάνω στην οθόνη γράφει: 160(1).. Δηλαδή ότι έχω 160 χαρακτήρες ακόμη για το πρώτο μύνημα..Αν τους υπερβώ θα πάει 160(2) κ.ο.κ. (Καλά δεν λέω?). Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι μόλις γράφω ένα χαρακτήρα, το 160(1) γίνεται 59(1), κάπου δηλαδή χάνονται 100 χαρακτήρες και λογικά δέχομαι χρέωση ενός μυνήματος ανά 60 χαρακτήρες. Γιατί έτσι? Έψαξα και τις επιλογές που έχει αλλά δεν μπόρεσα να βρώ τίποτα.. Επίσης να συμπληρώσω ότι τον Ιούνιο το είχα κάνει αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Να κάνω μία απορία παιδιά. Οταν πάω να γράψω σύντομο μύνημα, πάνω στην οθόνη γράφει: 160(1).. Δηλαδή ότι έχω 160 χαρακτήρες ακόμη για το πρώτο μύνημα..Αν τους υπερβώ θα πάει 160(2) κ.ο.κ. (Καλά δεν λέω?). Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι μόλις γράφω ένα χαρακτήρα, το 160(1) γίνεται 59(1), κάπου δηλαδή χάνονται 100 χαρακτήρες και λογικά δέχομαι χρέωση ενός μυνήματος ανά 60 χαρακτήρες. Γιατί έτσι? Έψαξα και τις επιλογές που έχει αλλά δεν μπόρεσα να βρώ τίποτα.. Επίσης να συμπληρώσω ότι τον Ιούνιο το είχα κάνει αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό.. Ρυθμισεις μηνυματων : Υποστηριξη χαρακτηρων -->περιορισμενη Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Μηνύματα- Ρυθμίσεις- Σύντομο Μήνυμα- Κωδικοποίηση Χαρακτήρων- Περιορισμένη Υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIO365 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Ευχαριστώ πολύ mirrorofsorrow και nervous. Δεν θα το έβρισκα μόνος! Είστε και ταχύτατοι! Thanks και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunter206 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 καλησπερα και απο εμενα...θελω να ρωτησω γιατι το n73 δεν μου βγαζει ολους τους ηχους που εχω περασμενους στην καρτα μνημης μου στις επιλογες για το προφιλ(δηλαδη να μπορω να τους επιλεξω μεσα απο εκει για να τους βαλω στο μηνυμα) εκανα search αλλα δεν βρηκα κατι ιδιο για να κοιταξω...για αυτο ρωταω...τωρα αν υπαρχει και δεν το βρηκα συγχωρειστε με ειναι καινουργιος εδω.σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Ανοιξε το εικονιδιο μουσικη και κανε μια ανανεωση.. Εαν δεν γινει τιποτα δοκιμασε να βαλεις τα τραγουδια ποιο κοντα στο E δηλαδη βαλε τα τραγουδια μεσα στο E:\Sounds\ .... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunter206 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 το εκανα αυτο...αλλα τιποτα....μηπως οι ηχοι που εμφανιζονται στην λιστα του προφιλ ειναι περιορισμενοι???δηλαδη εχει καποιον στανταρ αριθμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Δεν ισχυει κατι τετοιο με τον στανταρ αριθμο. Τα αρχεια που δεν εμφανιζονται στο προφιλ τι καταληξη εχουν? Μηπως ηρθε η ωρα να κανεις hard format στην συσκευη σου και format στην καρτα μνημης.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts