Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παλ’ όλο που έχω το Ν73 ένα χρόνο, εδώ και μια εβδομάδα έχω διαπιστώσει το εξής: η διάρκεια της μπαταρίας έχει άμεση σχέση με το θέμα που είναι επιλεγμένο. Ξέρη κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ???

Μάλιστα με το θέμα «grey» που ήταν μέσα στο cd του κινητού, η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει άνετα την εβδομάδα και χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο κανονικά.

Ένα από τα μέρη του τηλεφώνου (όλων, όχι μόνο του Ν73) που είναι πιο ενεργοβόρα είναι οι οθόνη.

Τα φωτεινά θέματα είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση σε σύγκριση με τα πιο σκοτεινά. Αν βάλεις ένα θέμα που το background του είναι λευκό, είναι σίγουρο ότι θα καταναλώσει περισσότερο ενέργεια γιατί το κινητό φέγγει σαν φακός.

Δεν είμαι ειδήμονας στο θέμα, απλά πιστεύω είναι μια λογική ερμηνεία. Το είχα ψυλλιαστεί ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν είχα καθήσει να το μετρήσω. Τώρα με τα παραπάνω, με επιβεβαιώνεις.

ΕDIT: Τώρα που το σκέφτομαι ίσως παίζει ρόλο και ο αριθμός των απεικονιζόμενων χρωμάτων. Το grey (κάπως ασπρόμαυρο) δεν απεικονίζει τόσο πολλά χρώματα όσο ένα πολύχρωμο θέμα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mipos kserete pos ginete na bazo efarmoges kai paixnidia sto n73 me to pc suite xoris egkatastasi(enow na ta siro ston fakelo paixnidia).Rotao giati stis s40 siskeyes ginete:worry:
παναθηναικος! ! !4ever:happy:

Καλησπερα φιλοι

Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το Ν73 ME που εχω και αφορα τα SMS.

Ενω πριν αρχίσω να γράφω το μήνυμα μου δείχνει οτι υπολοίπονται 160 χαρακτήρες , οταν πληκτρολογήσω τον πρωτο χαρακτήρα μου βγαζει υπόλοιπο 69 (δηλ. μπορώ να στείλω SMS με 70 χαρακτήρες το πολύ :wacko:) . Αυτο συμβαίνει ΜΟΝΟ με τους Ελληνικους χαρακτήρες. Με τους Αγγλικους , κανένα πρόβλημα (160 σύνολο).

Αλλαξα SIM (Wind,Cosmote,Voda) ....τίποτα :(.

Δεν ξερω τι συμβαινει !!!!! Ετσι ειναι σε ολους εσας που εχετε το Ν73 ?

ή μηπως υπάρχει κάποια γιατρειά.......

Ελπίζοντας ότι η κοινότητά μας θα μου υποδείξει κάποια λυση ....σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :):)

"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

Καλησπερα φιλοι

Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το Ν73 ME που εχω και αφορα τα SMS.

Ενω πριν αρχίσω να γράφω το μήνυμα μου δείχνει οτι υπολοίπονται 160 χαρακτήρες , οταν πληκτρολογήσω τον πρωτο χαρακτήρα μου βγαζει υπόλοιπο 69 (δηλ. μπορώ να στείλω SMS με 70 χαρακτήρες το πολύ :wacko:) . Αυτο συμβαίνει ΜΟΝΟ με τους Ελληνικους χαρακτήρες. Με τους Αγγλικους , κανένα πρόβλημα (160 σύνολο).

Αλλαξα SIM (Wind,Cosmote,Voda) ....τίποτα :(.

Δεν ξερω τι συμβαινει !!!!! Ετσι ειναι σε ολους εσας που εχετε το Ν73 ?

ή μηπως υπάρχει κάποια γιατρειά.......

Ελπίζοντας ότι η κοινότητά μας θα μου υποδείξει κάποια λυση ....σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :):)

Πήγαινε Μηνύματα > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Σύντομο μήνυμα > Κωδικοποίηση χαρακτήρων > Περιορισμένη υποστήριξη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σ' ευχαριστω Χρήστο ....ήμουνα σιγουρος οτι η κοινότητα θα εδινε λύση.

Και πάλι σ'ευχαριστω. Ολα Ο.Κ. !!!!!!

"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

Σ' ευχαριστω Χρήστο ....ήμουνα σιγουρος οτι η κοινότητα θα εδινε λύση.

Και πάλι σ'ευχαριστω. Ολα Ο.Κ. !!!!!!

Σταύρος... :p

Να 'σαι καλά, πατρίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Πως μπορώ να κάνω φορματ την κάρτα?απλά τα διαγράφω όλα???

Πας Μενού > Εργαλεία > Μνήμη > Επιλογές > Μορφοποίηση.

kalhspera..8elw na kanw mia erwthsh.. den 3erw an exei 3anate8ei to 8ema..

yparxei zelatinh prostasias o8onhs gia N73? kai an nai pou? :worry:

Pwleitai kinhto Palm Treo 750 axrhsimopoihto, sto kouti tou. Timh 300€, syzhtisimi

Υπαρχει δυνατοτητα ενω στο κινητο εχω ενα προφιλ, μια επαφη που με καλαινει να χτυπαει στο αθορυβο ή στη δονηση?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Μπορείς να πας οπουδήποτε (Γερμανό, Multirama κλπ) και να ζητήσεις screen protector. Θα σε ρωτήσουν για πόσες ίντσες οθόνη...

Υπαρχει δυνατοτητα ενω στο κινητο εχω ενα προφιλ, μια επαφη που με καλαινει να χτυπαει στο αθορυβο ή στη δονηση?

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Γεινετε εαν δημιουργισεις ομαδες και βαλεις το ονομα που θελεις σε μια ομαδα και μετα βαλεις την ομαδα αυτη να χτυπαει με ενα ηχο αθορυβο τον οποιο θα εχεις στο κινητο σου :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γεινετε εαν δημιουργισεις ομαδες και βαλεις το ονομα που θελεις σε μια ομαδα και μετα βαλεις την ομαδα αυτη να χτυπαει με ενα ηχο αθορυβο τον οποιο θα εχεις στο κινητο σου :)

μηπως εχεισ κανεναν ηχο α8ορυβο?καταλαβα τι μου λες να κανω αλλα δεν εχω αθορυβο ηχο ...

μηπως εχεισ κανεναν ηχο α8ορυβο?καταλαβα τι μου λες να κανω αλλα δεν εχω αθορυβο ηχο ...

.......:)

.......:)

Καλησπέρα ... Παιδιά ξέρετε το ledaki που έχει πως θα ανάβει..Μου άναψε μια φορά όταν ανοιξα για πρώτη φορα το κινητό και δεν ξανα ανάβει...

παιδια καλησπερα ειμαι νεος στο site και εχω μια ερωτηση

κατεβασα θεματα για το nokia n73 τα εκανα εγκατασταση μεσω υπολογιστη αλλα δεν ξερω που να τα βρω στο μενου του κινητου.καποι α βοηθεια παρακαλω!

:thanks:

RIDE HARD_LIVE FREE

παιδια καλησπερα ειμαι νεος στο site και εχω μια ερωτηση

κατεβασα θεματα για το nokia n73 τα εκανα εγκατασταση μεσω υπολογιστη αλλα δεν ξερω που να τα βρω στο μενου του κινητου.καποι α βοηθεια παρακαλω!

Θα μπεις μεσα στο φακελο ρυθμισεις και εκει θα δεις ενα εικονιδιο με το ονομα θεματα ανοιξε το και εκει θα βρεις τα θεματα που εγκατεστησες :)

@panagis_89 μπορουσες να φτιαξεις απο μονο σου αθορυβο ηχο εαν εκανες εγγραφη με το κινητο σου σε ενα δωματιο με ησυχια :)

Καλησπέρα ... Παιδιά ξέρετε το ledaki που έχει πως θα ανάβει..Μου άναψε μια φορά όταν ανοιξα για πρώτη φορα το κινητό και δεν ξανα ανάβει...

το blueled αναβo-σβηνει, μετα απο την προκαθορισμενη ωρα "ναρκης" που πεφτει το τηλεφωνο...

@panagis_89 μπορουσες να φτιαξεις απο μονο σου αθορυβο ηχο εαν εκανες εγγραφη με το κινητο σου σε ενα δωματιο με ησυχια :)

Θα το δοκιμασω και αυτο gianpithio :)

Ηχογραφηση συνομιλιας εχει, και ποσο χρονο;

Ενα λεπτο αλλα υπαρχουν προγραμματα με τα οποια μπορεις να ηχογραφησεις απεριοριστα

Ενα λεπτο αλλα υπαρχουν προγραμματα με τα οποια μπορεις να ηχογραφησεις απεριοριστα

Διαβασα για το LivePVR, υπαρχει καποιο καλυτερο;

Ultimate Voice Recorder