Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν,θέλω 2 πραγματάκια...

1)Μια εφαρμογή να μπλοκάρει τις κλήσεις με απόκρυψη

2)Ένα τρόπο αυτή η εφαρμογή να αρχίζει μόνη της κάθε φορά που ανοίγω το κινητό

Best Black list.Η τελευταια εκδοση ειναι 2.01

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κ το 2????

Αν εννοεις αν καλυπτει και τα 2 που ρωτησες,ναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ευχαριστώ,να σαι καλά..

EDIT-Δεν ενεργοποιείται αυτόματα όμως...

EDIT 2-λάθος:p

Best Black list.Η τελευταια εκδοση ειναι 2.01

Πολύ καλή είναι και η Beijing.Mobile.Security.Technology.MCleaner.v1.4.1.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξ΅ΟΡι ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ± bugs Ξ±ΞΊΞΏΞΌΞ± ΞΏΞΌΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞΉΞΊΟΞ΅Ο Ξ΅Ξ»Ξ»Ξ΅ΞΉΟΞ΅ΞΉΟ ΟΟΞΉΟ ΟΟΞΈΞΌΞΉΟΡιΟ. Ξ΅ΟΞΉΟΞ·Ο Ξ΄Ξ΅ ΞΌΟΞΏΟΞ΅ΞΉΟ Ξ±Ολα Ξ½Ξ± ΟΞΏ Ξ±ΟΡνΡΟΞ³ΞΏΟΞΏΞΉΞ·ΟΡιΟ, ΟΟΞ΅ΟΡι Ξ½Ξ± ΟΞΏ Ξ²Ξ³Ξ±Ξ»Ξ΅ΞΉΟ ΟΡλΡιΟΟ, ΡκΟΞΏΟ Ξ±Ξ½ δΡν Ριδα ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ± ΟΟΞΈΞΌΞΉΟΞ·.

ΟΞ±Ξ½ ΟΞΊΞ΅ΟΞ· ΞΏΞΌΟΟ Ξ±Ξ»Ξ»Ξ± ΞΊΞ±ΞΉ ΟλοΟΞΏΞΉΞ·ΟΞ· Ριναι ΟΡλΡιο..ΟΟΞ΅ΟΡι Ξ΅ΟΞΉΟΡλοΟΟ Ξ½Ξ± ΟΞ±ΟΞΏΟΞ½ ΞΊΞ±ΟΞΉ Ξ±ΟΞΏ ΟΞ± wm...

grafw mesw wap.....egw pou to ebala otan piga na anoixw to garmin mou ebgaze miima oti den ftanei i mnimi!kai to ebgala!kata ta alla teleia efarmogh!

Παιδιά θα ηθελα εναν music player για το 5320 με θεμα που να τερειαζει με το xpressmusic style και να υποστιριζει visualation

κανεις ?:(

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

paidia geia sas.tha eithela tin efarmogi HandWave kai den mporo na tin bro sto gnosto magazaki.mpori kapios na mou ti dosi h na mou stili to link pou akribos einai gia na tin katebaso? eyxaristo poly
xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

Μπορει καποιος να μου προτεινει μια εφαρμογη που να κρυβει sms απο το inbox? Στην παλια μου συσκευη ειχα το Mumsms, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει εκδοση για ν95..

Ευχαριστω ;)

paidia pws allazoume grammatoseires sta series 60 ? dokimasa diafora alal tipota den doule4e.

Αν κατάλαβα καλά έχεις το 5320.

Εργαλεία- Ρυθμίσεις- Γενικές- Προσ.Ρυθμίσεις- Προβολή- Μέγεθος γραμματοσειράς

Αν κατάλαβα καλά έχεις το 5320.

Εργαλεία- Ρυθμίσεις- Γενικές- Προσ.Ρυθμίσεις- Προβολή- Μέγεθος γραμματοσειράς

Οχι... μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρος :cool::O. Ενοο fonts πως αλλαζουμε διοτι δοκιμασα ολες τις μεθοδους και τιποτα δεν επιασε:(

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Οχι... μαλλον δεν ημουν ξεκαθαρος :cool::O. Ενοο fonts πως αλλαζουμε διοτι δοκιμασα ολες τις μεθοδους και τιποτα δεν επιασε:(

Οι μέθοδοι που αναφέρονται σ'αυτό το θέμα, δεν δούλεψαν;

Μπορει καποιος να μου προτεινει μια εφαρμογη που να κρυβει sms απο το inbox? Στην παλια μου συσκευη ειχα το Mumsms, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει εκδοση για ν95..

Ευχαριστω ;)

Εγω εχω στην συσκευη μου το Advanced Device Locks οπου μπορεις να μπαινεις στα μηνυματα μονο με κωδικο. Ισως το Private Call And Sms Guard μπορει να εχει την επιλογη που ψαχνεις. Δες και το παρακατω κολπακι μπορει να σε ενδιαφερει..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2478702#post2478702

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2008/09/handy_shell_replaces_weather.png

Παιδιά η συγκεκριμένη εφαρμογή για να δώσει πληροφορίες για το καιρό χρειάζεται την Handy Weather 6.0 ή και με τις προηγούμενες εκδόσεις δουλεύει; Πάντως στο γνωστό μαγαζάκι που έψαξα δεν βρήκα την 6.0 παρά μόνο την 5.1. Υπάρχει κάπου αλλού;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Αυτη η επιλογη υπαρχει στην συσκευη μας απο τοτε που κανουμε εγκατασταση το Handy Weather νομιζω οτι μπορεις να την βρεις καπου μεσα στα θεματα.

Με μια προχειρη αναζητηση ειδα οτι δεν υπαρχει η εφαρμογη σπασμενη, υπαρχει η v5.02.1 αλλα επαψε να λειτουργει. Μπορει να κανω και λαθος.. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πώς αλλάζουμε τα shortcuts που εμφανίζονται στην standby οθόνη του Handy Shell??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά η συγκεκριμένη εφαρμογή για να δώσει πληροφορίες για το καιρό χρειάζεται την Handy Weather 6.0 ή και με τις προηγούμενες εκδόσεις δουλεύει; Πάντως στο γνωστό μαγαζάκι που έψαξα δεν βρήκα την 6.0 παρά μόνο την 5.1. Υπάρχει κάπου αλλού;

Σύμφωνα με την εταιρία θέλει το handy weather 6 ή μεταγενέστερο. Ακόμα όμως είναι σε στάδιο beta, οπότε η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι πλήρως λειτουργική σήμερα.

Γεια σας παιδια!ελπιζω να ειμαι στο σωστο σημειο, μπορει καποιος απο το forum να με κατατοπισει,αν το NAVIGON,κανει για το 6110ΝΟΚΙΑ,οταν προσπαθω να ενεργοποιησω το TEST,γραφει:Registring ......General:Operation time- out.Ευχαριστω!