andreas_dimit Δημοσιεύτηκε November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2007 Έχω τρέλα με τους υπολογιστές!Εσείς; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Ε γενικώς εδώ μέσα όλοι τέτοια τρέλα κουβαλάμε...Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω για τα επόμενα 30 χρόνια που θα δουλεύω(πρώτα ο Θεός...) να είμαι μπροστά από μια οθόνη... Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 δωσε μου pc κ παρε μου την ψυχη....:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Ε όχι ρε φίλε!Τόσο πολύ?Το ότι έχω "καταντήσει" να κυκλοφορώ με τα εξής πάνω μου: 1.Κατσαβίδι,κόφτη,κλιπάκια rj45 και lan tester 2.USB stick 3.USB hdd 4.Laptop 5.Pocket pc 6.Καλώδια usb,cisco console 7.USB to serial adapter 8.GPS 9.Bt handsfree 10.Manuals πάσης φύσεως και άλλα τέτοια πραγματάκια... ...πολλές φορές με τρομάζει!!! Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 To computing υπάρχει για να συζητάμε για τεχνικά θέματα, απορίες και προβλήματα σχετικά με υπολογιστές όμως. Είναι προφανές ότι πολλοί από αυτούς που συμμετέχουν στις συζητήσεις εδώ και έχουν αρκετές γνώσεις, ασχολούνται με το αντικείμενο επειδή τους αρέσει. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts