Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικα, μου προτεινεις να το αγορασω; Στον μουσικο τομεα πως τα παει; Εχει δυνατα και καθαρα ηχεια; Καλυτερο απο το N93 στις δυνατοτητες; Περα απο το gps.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

P.s=πάνο thanks . ο μόνος που θα επωφεληθεί, θα είσαι εσύ ;)

Το ξέρω. :)

Η διαφορά είναι ότι το RotateMe περιστρέφει τα παιχνίδια SIS ενώ αυτό του κινητού όχι...

@panosz75, για δοκιμη αν και το εχει απο τη μανα του, εχει περισσοτερες επιλογες ενω το κινητο δεν εχει καμια, μονο ON/OFF.. :)

Δεν τα ήξερα αυτά για το RotateMe.

Καλά που μου το λέτε.

Δηλαδή ακόμα μία εφαρμογή στα υπόψιν. :)

any way ....δεν βαριέσαι.:)

είναι κινητάρα κι εγώ (παρά τα πενιχρά οικονομικά μου)το περιμένω εναγωνίως. Κι ας λέω πως είναι ωραίο συναίσθημα να περιμένεις.

"Παρηγοριά στον άρρωστο " που λένε :lol:

Αυτό ξαναπέστο :lol:

Παιδια μεχρι τι καρτα micro μπορει να διαβασει; 4 gb ή και παραπανω;

σιγουρα παραπανω, δεν ξερω ποσο ακριβως ομως.

Καθώς είναι πλήρως συμβατό με τις κάρτες micro-SDHC (οι οποίες έχουν θεωρητικό άνω όριο τα 32GB), το μόνο όριο είναι η χωρητικότητα στην οποία κυκλοφορούν αυτές οι κάρτες στην αγορά. Από ό,τι έχει πάρει το μάτι μου, προς στιγμήν υπάρχει μέχρι 8GB. Υποθέτω ότι τα 8GB υποστηρίζει. Πάντως αν θέλει κάποιος να βάλει και το μεγάλο χάρτη του Garmin Mobile (~1,4GB), μία 4άρα τουλάχιστο είναι must. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

μα δεν ειπα τιποτα για την εφαρμογη :O

αν ηταν δε θα δουλευε καθολου, αλλα δουλευει αψογα, ουτε γραμματοσειρα χρειαζεται ευτυχως :p

προφανως κατι φταιει στο κινητο. στο pc ποση ram καταναλωνει δηλαδη οταν ανοιγεις τα συγκεκριμενα;

Την στιγμή που φορτώνει το λήμμα, το epoc.exe φτάνει τα 117.000 kb's

Mιλάμε για οριακές καταστάσεις. Ο.Κ. με το δίκιο του και κρασάρει το κινητό. Αν χρησιμοποιεί σε σύνολο 128 ΜΒ δεν μπορεί να διαθέσει τα 117 έτσι απροβλημάτιστα. Χρειάζεται και πόρους για να λειτουργεί.

http://img256.imageshack.us/img256/7885/taskmanagerpp9.th.jpg

P.S.= Αν ήξερες πόσες ώρες μελέτης έριξα στο api της python for S60 για να βγαλω άκρη με τις default γραμματοσειρές ,των 3 edition symbians ...θα ξεκαρδιζόσουν στα γέλια :lol:

Πιστεύω πάντως πως άξιζε τον κόπο. Ούτε ένα παράπονο δεν ακούστηκε :worry:

P.S. 2= @nervous μήπως ήταν "σημάδι" η πτώση του iphone, πως ήρθε η ώρα να πάει απο κει που 'ρθε ???? .....:lol:

Τώρα που το θυμήθηκα, έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει στο Ν82 το N-Torch Lite, που μετατρέπει το φλας του τηλεφώνου σε φακό???? ;)

@Porfyras: μην παίζεις με τον πόνο του nervous, περιμένει κι αυτός εναγωνίως το Ν82. Φαντάζομαι ότι κάθε μέρα που ξυπνάει θα λέει: "Μήπως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το πάρω παραεισαγωγή ή να περιμένω ακόμα λίγο την Alpha Clopy???" :lol: :lol: :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν αγορασω μια 4 ή 8gb καρτα, θα την αναγνωριζει ο card reader του laptop;

Αν η κάρτα είναι microSDHC πρέπει και ο reader να έχει συμβατότητα με SDHC κάρτες.

Τώρα που το θυμήθηκα, έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει στο Ν82 το N-Torch Lite, που μετατρέπει το φλας του τηλεφώνου σε φακό???? ;)

@Porfyras: μην παίζεις με τον πόνο του nervous, περιμένει κι αυτός εναγωνίως το Ν82. Φαντάζομαι ότι κάθε μέρα που ξυπνάει θα λέει: "Μήπως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το πάρω παραεισαγωγή ή να περιμένω ακόμα λίγο την Alpha Clopy???" :lol: :lol: :lol:

Εξυπακούεται ότι δεν δουλεύει,το xenon δεν μπορεί να ανάβει συνεχώς αλλά μόνο σε φάση στιγμιαίας λήψης φωτογραφίας.

Καλημέρα,

πρόκειται να ταξιδέψω στην Γερμανία στις αρχές του Γενάρη, υπάρχει καμία περίπτωση να το βρώ το κινητό εκεί; και αν το βρω να το πάρω; Ελληνικά δεν θα έχει αλλά πόσο εύκολο είναι να του βάλω μετά; Με την εγγύηση τι παίζει;

Εξυπακούεται ότι δεν δουλεύει,το xenon δεν μπορεί να ανάβει συνεχώς αλλά μόνο σε φάση στιγμιαίας λήψης φωτογραφίας.

Το φαντάστηκα, απλά είπα μήπως και... :)

Καλημέρα,

πρόκειται να ταξιδέψω στην Γερμανία στις αρχές του Γενάρη, υπάρχει καμία περίπτωση να το βρώ το κινητό εκεί; και αν το βρω να το πάρω; Ελληνικά δεν θα έχει αλλά πόσο εύκολο είναι να του βάλω μετά; Με την εγγύηση τι παίζει;

Πολύ πιθανόν να υπάρχει ακόμα και τώρα το τηλέφωνο στη Γερμανία.

Αν το αγοράσεις από εκεί, με την προϋπόθεση ότι η συσκευή που θα πάρεις όντως θα προορίζεται για την αγορά της Γερμανίας, λόγω του ότι πρόκειται για ευρωπαϊκή χώρα, θα έχεις εγγύηση για το hardware, αλλά όχι για το software (αναβαθμίσεις κλπ). Εννοείται ότι δε θα έχει ελληνικά. Το να βάλεις ελληνικά είναι εύκολο (μέσω της εφαρμογής Nemesis) και από εκεί και πέρα θα μπορείς να του εγκαθιστάς τις ελληνικές αναβαθμίσεις κανονικά μόνος σου από το σπίτι μέσω της εφαρμογής Nokia Software Updater.

Πάντως μέχρι τον Ιανουάριο θα έχει έρθει και εδώ (ελπίζω ;) ). Δε βλέπω το λόγο του να το πάρεις από τη Γερμανία, εκτός αν δε θέλεις να έχει ελληνικούς χαρακτήρες το πληκτρολόγιό του.

Πως μπορώ να κάνω την οθόνη να σβήνει τελείως όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής; όση ώρα και να περάσει η οθόνη δεν σβήνει τελείως και δείχνει την ώρα. Δεν γίνεται μετά από λίγη ώρα να σβήνει τελείως η οθόνη ώστε να εξοικονομήσω ενέργεια;

μαλλον δε γινεται, δεν εχει καποιο λαμπακι να σε ενημερωνει οτι το κινητο λειτουργει κανονικα οπως τα Ν73/80 και οποιο αλλο..

δεν καιει τιποτα ομως.

Να σου πω, το προτιμώ έτσι καλύτερα, παρά να έσβηνε η οθόνη.

οταν γραφανε καποιοι για το gpsδεν το πιστευα γιατι ειχα το ν95 το 6110 το Ε90 και δεν ηταν και οτι πιο γρηγορο εδω στο ν82 ειναι πιο γρηγορο ακομα και απο htc 3300 ειχα,λοκαρει σε 2 δευτερα.το τηλεφωνο ειναι τελειο παρτε απο κινητομανια το product code ειναι οτι πιο απλο για να το αλλαξεις.σε μισο λεπτο αλλαζει

Απ'οτι ειδα σημερα η kinitomania την ανεβασε την τιμη στα 569 απο 535 που το ειχε απο την αρχη. Περιεργο....Αντι να πεσει ανεβηκε....Φαινεται οτι και σε αυτους η μεγαλη ζητηση εφερε ανατιμησεις.......

Απ'οτι ειδα σημερα η kinitomania την ανεβασε την τιμη στα 569 απο 535 που το ειχε απο την αρχη. Περιεργο....Αντι να πεσει ανεβηκε....Φαινεται οτι και σε αυτους η μεγαλη ζητηση εφερε ανατιμησεις.......

Μαλλον θα εμαθαν ποσο θα το πουλαει η Αλφα κοπυ :shifty:

άρα με την ίδια λογική θα έπρεπε να αναπροσαρμώσει και η wind τις τιμές που έχει δώσει.

Η αλλαγή στο κινιτομανια έχει γίνει τουλάχιστον απο χθές αλλά αν δεις στην προηγούμενη ή προπροηγούμενη σελιδά κάποιο μέλος το αγόρασε απο εκεί με την παλιά τιμή

Εγω τους πηρα και τελεφωνο για επιβεβαιωση και μου ειπανε οτι οντως εχει πλεον 569. Ντροπη παντως να εκμεταλλευονται την ζητηση και προφανως την αποκλειστικοτητα. Να δω ποσο θα παει η τιμη οταν θα το φερουν ολα τα καταστηματα. Και οχι τιποτα αλλο δεν κανουν και καθολου δοσεις......Ελλαδισταν, τι περιμενουμε....

Μα αυτό είναι που επωφελούνται, την αργοπορία της Alpha Copy και την ανυπομονησία ορισμένων.

Όταν έρθει κανονικά σε όλες τις αλυσίδες κινητής και στα Nokia shops, να δούμε αν θα ρίξει πάλι την τιμή το συγκεκριμένο κατάστημα που μιλάμε ή όχι... ;)

Παιδια μεχρι τι καρτα micro μπορει να διαβασει; 4 gb ή και παραπανω;

Όπως ανέφεραν τα παιδιά υποστηρίζει και παραπάνω

Δες εδώ με 8άρα κάρτα

http://bp2.blogger.com/_tui5ZcjLf7g/R20dR0XUDVI/AAAAAAAAAt4/ino8dzL96JM/s320/Screenshot0001.jpg

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Το θέμα είναι πού βρίσκουμε κάρτες των 6GB ή των 8GB (προσωπικά ψάχνω μόνο σε ελληνικά sites, δε θέλω κάτι από e-bay και τα σχετικά)...

Ορισμένες 4άρες έχω δει σε αρκετά sites, αλλά μου φαίνεται ότι είναι σχετικά ακριβές ακόμα. Στο Πλαίσιο π.χ. βρήκα Kingston microSDHC 4GB στα 69€ (αυτή εδώ), χώρια ο reader (βρήκα αυτόν εδώ τον Transcend που διαβάζει SDHC στα 8,90€, αλλά δεν διαβάζει και μεγάλη ποικιλία καρτών - βασικά μόνο SD, SDHC και MMC). Δηλαδή αν θέλω να βάλω το μεγάλο χάρτη του Garmin Mobile XT και ταυτόχρονα να έχω σχετικά υποφερτό χώρο για φωτογραφίες, videos και μουσική (αν και όλα αυτά θα είναι σχετικά "στριμωχτά" μέσα σε λιγότερα από 4GB), μου φαίνονται κάπως πολλά να δώσω άλλα 80€.

Χεχεχε, πιάσε κόκκινο, αυτό θα έλεγα κι εγώ. :)

Με λίγο περισσότερο ψάξιμο κατέληξα κι εγώ στον Κατερέλο.

Μάλιστα έχει την 8άρα SanDisk στα 87€ και την 6άρα στα 63€, και ο reader δώρο.

Το μόνο επιπλέον κόστος είναι τα έξοδα αποστολής.

Στο thread που σχετίζεται με τις κάρτες μνήμης έχω διαβάσει καλά λόγια για αυτό το κατάστημα. Φαντάζομαι είναι αξιόπιστο. Έχω μια ψιλοαμφιβολία για τη μάρκα (SanDisk), αλλά μάλλον βλέπω να παραγγέλνω μόλις έρθει και το τηλέφωνο. :D

παντα ειχα απορια στα κινητα με καμερα που πρεπει να τα γυρισεις στο πλαι για να φωτογραφισεις, τι θα γινει αν φωτογραφισεις κατι καθετα κι εσυ θες οντως να φαινεται καθετα και οχι οταν την ανοιξεις να ειναι πλαγια...

ευτυχως εχει επιλογη οταν εχεις το κινητο καθετα να την γυρναει μονο του. φανταζομαι το κανει μεσω του accelerometer :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...