Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βαρεθηκα να περιμενω το Ν82 και πηρα σημερα το g800..αντε γεια!!!:D

καλοριζικο και περαστικα σου :lol::lol:

εδω κολαει οσο πουθενα αλλου...

""οποιος βιαστηκε την πατησε"":lol::lol::lol:

…κι εγώ βαρέθηκα να περιμένω… αλλά θα συνεχίσω να περιμένω… :D

οταν το παρεις με το καλο θα καταλαβεις ποσο καλα εκανες που περιμενες :)

Μία από τα ίδια φίλε κι εγώ. :)

και καλα κανεις πανο ..;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα καλά! Τόσο χάλια είναι το G800 και το πουλάς την ίδια μέρα που το αγόρασες?!?:blink:

Μα καλά! Τόσο χάλια είναι το G800 και το πουλάς την ίδια μέρα που το αγόρασες?!?:blink:

αν διαβαζε λιγο δεν θα εφτανε εκει :rolleyes::rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=195244

γεια σου και σενα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ηρθε η 6αρα καρτουλα σημερα, το κινητο εγινε πιο γρηγορο...στην εκθεση, στον Xplore, στα θεματα κλπ.

στο pc η παλια επιασε 4mb/s ταχυτητα σε αντιγραφη αρχειου απο το pc στην καρτα ενω η 6αρα επιασε 11....αρα καταλαβαινετε.

Καλορίζικη Νίκο. καλά γεμίσματα.

Και γω σήμερα (10/01) έκανα δώρο στον εαυτό μου μια 8GB Sandisk γενέθλια βλέπεις). Τώρα περνάω τα αρχεία απο την 4άρα.

Πως βλέπεις όμως την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων;

Nικο μια και αυτες της μερες ψαχνω για καρτα μπορεις να δωσεις το link απο την δικη σου να την δω :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πω πω, ακόμη δεν κυκλοφόρησε και γέμισαν 68 ολόκληρες σελίδες γι' αυτό το κινητό! Τελικά πρέπει να είναι περιζήτητο. Φαντάζομαι πώς θα τρέχουν όλοι σαν λυσσασμένοι στα καταστήματα από την πρώτη μέρα διάθεσής του στην αγορά για να το αποκτήσουν. Και μετά θα γεμίσει ακόμη περισσότερες σελίδες εδώ μέσα από απορίες και παράπονα, καθώς θα είναι γεμάτο προβλήματα λογισμικού επειδή θα είναι καινούριο. Μετά θα περιμένουν τις αναβαθμίσεις και ούτω καθεξής και κουβέντα να γίνεται...

Kαλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά!

Επειδή και εγώ, όπως όλοι εδώ μέσα βλέπω :-) θα πάρω το n82, ξέρει κανείς τελικά μέχρι πόσα GB κάρτα διαβάζει άνετα το κινητό?

Βy the way, ενώ είχα αρκετά αντιπροσωπευτικά symbian (6630, 6680, n70, n73) σταμάτησα και έμεινα λίγο πίσω με ένα 8800 μέχρι να βγει κάποιο nokia που να είναι candybar (μου αρέσουν) και να είναι και πλήρες (5 mpx, xenon flash, wi-fi, ktl). Αnd the winner is.....n82.

Από nokia shop πάντως μου είπαν τιμή 570€ και αναμονή έως τέλος του μήνα. Φυσικά έκανα προπαραγγελία.

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

Kαλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά!

Επειδή και εγώ, όπως όλοι εδώ μέσα βλέπω :-) θα πάρω το n82, ξέρει κανείς τελικά μέχρι πόσα GB κάρτα διαβάζει άνετα το κινητό?

Βy the way, ενώ είχα αρκετά αντιπροσωπευτικά symbian (6630, 6680, n70, n73) σταμάτησα και έμεινα λίγο πίσω με ένα 8800 μέχρι να βγει κάποιο nokia που να είναι candybar (μου αρέσουν) και να είναι και πλήρες (5 mpx, xenon flash, wi-fi, ktl). Αnd the winner is.....n82.

Από nokia shop πάντως μου είπαν τιμή 570€ και αναμονή έως τέλος του μήνα. Φυσικά έκανα προπαραγγελία.

Διαβαζει ανετα 8gb η οποια ειναι η μεγαλυτερη μεχρι στιγμης. Ααναμενεται η 12αρα της SanDisk και αυτη δεν θα εχει κανενα προβλημα και θα μπορει να την διαβαζει. Υποθετικα μπορει να διαβασει μεχρι 32gb καρτες microSDHC χωρις κανενα προβλημα (το θεμα ειναι ποτε αυτες θα βγουνε)

Εφτασεεε Εφτασεε.. Αυριο θα εχει ενα κομματι στο νοκια σοπ (μοναδικο). Με ειπε να περασω να παω να το δω αν θελω.:happy:

Δεν θα το παρω ομως αυριο στα χερια γιατι περιμενω μεσα στην βδομαδα να παρει εγκριση η φορητοτητα της συνδεσης :(

nokia shop poy??

Greek Android & iOS users (FB group)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...