panosz75 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 AKOYΩ τοσο καιρο για παραεισαγωγες κλπ ελεος στο 2008 μπαινουμε τα μονοπωλια εχουν πεθανει απο καιρο,τι θα πει παραεισαγωγη εχεις δικαιωμα να το αγορασεις απο οποια χωρα θελεις και που αναγραφεται στην εγγυηση της ΝΟΚΙΑ,[ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ] και η νοκια ειναι υποχρεωμενη να σου παρεχει αυτην την εγγυηση παλι σε οποια χωρα περιγραφει ....τι ειναι αυτα και η ALFA ετσι και η αλφα αλλιως ...δεν λεω δικαιωμα του καθενος να κανει την επιλογη του γιατι θελει ελληνικο μανουαλ ,πληκτρολογιο κλπ αλλα οχι μονο ενας δρομος ...Ετσι ανοιγεται την ορεξη στον οποιον κυριο.....;)και της ημερομηνιες να καθοριζει και τις τιμες και την εγγυηση να την παρεχει οπως θελει και με τους δικους του ορους λες και μας κανει χαρη...:oops::offtopic: Δεκτά και σεβαστά τα όσα λες. Μόνο μία ένσταση: στο σημείο που λες "ανοίγεται η όρεξη στον οποιονδήποτε κύριο να καθορίζει τις ημερομηνίεες, τις τιμές κλπ" εννοείς την Alpha Copy??? Αν όντως εννοείς την Alpha Copy, αν δεν απατώμαι είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρίας Nokia στη χώρα μας. Οπότε το πρόβλημα το έχει η Nokia που επιτρέπει αυτή την κατάσταση και όχι κάποιος άλλος, αφού τα προϊόντα τα οποία ζημιώνονται από την καθυστερημένη κυκλοφορία είναι τα δικά της και όχι κάποιας άλλης... ;) Από την άλλη να παρατηρήσω κάτι άλλο: στο σημείο που αναφέρεσαι ότι η Nokia είναι υποχρεωμένη να σου παρέχει εγγύηση από τη στιγμή που η συσκευή που αγοράζεις προορίζεται για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να σημειώσω ότι εγώ προσωπικά θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά μου να απολαμβάνω την πλήρη εγγύηση (δηλαδή και software και hardware) για ένα προϊόν που αγοράζω με τον ιδρώτα της δουλειάς μου, και όχι μόνο για το hardware. ;) Κατά τα άλλα, να τονίσω για ακόμα μία φορά ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Γι' αυτό και στο παρόν thread (όπως και σε άλλα φυσικά) βλέπουμε ότι ενώ κάποιοι φίλοι έχουν προμηθευτεί το εν λόγω τηλέφωνο εδώ και κάποιο καιρό, κάποιοι άλλοι περιμένουν πότε θα το διαθέσει η αντιπροσωπεία. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ego prosopika ean den perimena tin epidotisi(poy einai kai MEGALO poso) tha to eiha parei apo kinitomania ktl ktl EAN EINAI APO EVROPI EHEI FULL EGGYSEI TO KINITO KAI EDO STIN ELLADA Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaravel Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Ρε παιδια... ξέρετε τι με φοβίζει... Ότι ακόμα κι όταν έρθει επίσημα Ελλάδα, σε μεγαλύτερες ποσότητες, με ελληνικά μενού και μάνιουαλ κλπ κλπ, και κυκλοφορίσει από τις αλυσίδες (Voda, Cosmo, Wind), έχετε την εντύπωση ότι θα το βρούμε να το αγοράσουμε? Με θυμάμαι (κανένα 4μηνο αφότου κυκλοφόρησε) να περιμένω το SE Κ750 σε μια λίστα αναμονής τριών μηνών.... Κάτι μου λέει ότι το ίδιο θα γίνει και με αυτό εδώ.:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ego prosopika ean den perimena tin epidotisi(poy einai kai MEGALO poso) tha to eiha parei apo kinimatomania ktl ktl EAN EINAI APO EVROPI TO KINITO EHEI FULL EGGYSEI TO KINITO KAI EDO STIN ELLADA Σωστος ο xagios και ο Γιαννης.Μιλαμε για κανονικη εγγυηση.Ποσοι απο εμας διαβαζουμε το manual????(εμας πρεπει να ρωτανε για να το γραψουν :lol:) Ποσοι απο εμας κοιταμε τα γραμματα στο πληκτρολογιο οταν συντασουμε ενα μνμ?? http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Σωστος ο xagios και ο Γιαννης.Μιλαμε για κανονικη εγγυηση.Ποσοι απο εμας διαβαζουμε το manual????(εμας πρεπει να ρωτανε για να το γραψουν :lol:) Ποσοι απο εμας κοιταμε τα γραμματα στο πληκτρολογιο οταν συντασουμε ενα μνμ?? Ακριβώς έτσι είναι,δεν έχω διαβάσει ποτέ manual από κινητό εδώ και χρόνια,σε ότι αφορά και τις αναβαθμίσεις και τα διάφορα("παπάδες" δηλαδή κάνουμε στα κινητά μας,εδώ τους αλλάζουμε και τα fonts και θα σταθούμε στις αναβαθμίσεις που κάνουμε από το σπίτι....;))όλα καλύπτονται από τα Nokia Shops 100%. Σε τελική ανάλυση έχει πολύ γούστο να ακούς τους άλλους που ακόμα το περιμένουν(γιατί θέλουν ελληνικό πληκτρολόγιο:lol:) και κάποιοι άλλοι να το χαίρονται ήδη και ακόμα καλύτερα να ξέρουν ότι είναι το ίδιο με ένα ελληνικό;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 :!: ''Unboxing'', Nokia N82 : :!: :!: - :!: ;) :) * (Χρόνια πολλά σε όλους) . :) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Ακριβώς έτσι είναι,δεν έχω διαβάσει ποτέ manual από κινητό εδώ και χρόνια,σε ότι αφορά και τις αναβαθμίσεις και τα διάφορα("παπάδες" δηλαδή κάνουμε στα κινητά μας,εδώ τους αλλάζουμε και τα fonts και θα σταθούμε στις αναβαθμίσεις που κάνουμε από το σπίτι....;))όλα καλύπτονται από τα Nokia Shops 100%. Σε τελική ανάλυση έχει πολύ γούστο να ακούς τους άλλους που ακόμα το περιμένουν(γιατί θέλουν ελληνικό πληκτρολόγιο:lol:) και κάποιοι άλλοι να το χαίρονται ήδη και ακόμα καλύτερα να ξέρουν ότι είναι το ίδιο με ένα ελληνικό;) Σωστος ο xagios και ο Γιαννης.Μιλαμε για κανονικη εγγυηση.Ποσοι απο εμας διαβαζουμε το manual????(εμας πρεπει να ρωτανε για να το γραψουν :lol:) Ποσοι απο εμας κοιταμε τα γραμματα στο πληκτρολογιο οταν συντασουμε ενα μνμ?? Γιατί είστε τόσο σίγουροι για κάτι που αφορά ΜΟΝΟ τον εαυτό σας, άντε και κάποιο γνωστό σας;;; Μήπως δε, "φυλάτε" το ακριβό μήχάνημα στην κολότσεπή σας και νομίζετε (κατ' αντιστοιχία) πώς και οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι χρήστες αυτό πράττουν;;;:blink: Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι και τα manuals μελετούν (και αυτό ανήκει στη χαρά απόκτησης μιάς νέας συσκευής), στα σημεία που επιθυμούν και το πληκτρολόγιο χειρίζονται με ανοιχτά μάτια....:blink: Μην τα απλοποιούμε ή τα ισοπεδώνουμε όλα...Οι εραστές της ΝΟΚΙΑ έχουν δυνατούς λόγους που την προτιμούν, δεν είναι τυχαίοι χρήστες της....Γιατί τίποτα στον κόσμο αυτό δεν είναι τυχαίο, αν και κάποιοι φαίνεται πως έχουν μάθει να σκέφτονται και λειτουργούν απλοϊκά και τυχάρπαστα....:zzz: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 σε nokia shop Θεσσαλονίκης η απάντηση σήμερα ήταν ότι θα αργήσει κανένα 20μερό με μήνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Γιατί είστε τόσο σίγουροι για κάτι που αφορά ΜΟΝΟ τον εαυτό σας, άντε και κάποιο γνωστό σας;;; Μήπως δε, "φυλάτε" το ακριβό μήχάνημα στην κολότσεπή σας και νομίζετε (κατ' αντιστοιχία) πώς και οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι χρήστες αυτό πράττουν;;;:blink: Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι και τα manuals μελετούν (και αυτό ανήκει στη χαρά απόκτησης μιάς νέας συσκευής), στα σημεία που επιθυμούν και το πληκτρολόγιο χειρίζονται με ανοιχτά μάτια....:blink: Μην τα απλοποιούμε ή τα ισοπεδώνουμε όλα...Οι εραστές της ΝΟΚΙΑ έχουν δυνατούς λόγους που την προτιμούν, δεν είναι τυχαίοι χρήστες της....Γιατί τίποτα στον κόσμο αυτό δεν είναι τυχαίο, αν και κάποιοι φαίνεται πως έχουν μάθει να σκέφτονται και λειτουργούν απλοϊκά και τυχάρπαστα....:zzz:Μα ελευθερος ο καθενας να διαλεξει αυτο που θελει ........:)φιλικα παντα ο καθενας εχει μια γνωμη που πρεπει να την σεβομαστε και να την τοποθετουμε παντα διπλα στην δικια μας ....:):)........Να μιλησω και εγω για το τηλεφωνο λιγο τωρα και συγνωμη αν εγραψα κατι ασχετο...Με εχει αφησει εκπλητο η RAM μπαινω στο ιντερνετ ανοιγω του κοσμου τις σελιδες και δουλευει μια χαρα σε αντιθεση με το ν95 που ειχα για λιγο,ακομα πολυ γρηγορη αποκριση στο μενου ταχυτατη και κατι τελευταιο εβαλα αρκετα θεματα και τα παρουσιαζε ολα στην λιστα σε αντιθεση με το ν73 που γυρω στα 9-10 σταματουσε και τα παλια τα ψαχναμε ...αυτο το τηλεφωνο σου αφηνει καθε ημερα ενα χαμογελο ευχαριστησης .... Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδιά, λίγη ψυχραιμία δε θα έβλαπτε. Όσοι το έχουν αποκτήσει ήδη, μεγειά τους και ...καλοτάξιδο. :) Οι υπόλοιποι που το περιμένουμε (ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ :X), καλή υπομονή. Ίσα-ίσα, για μένα προσωπικά, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να την έχουν αποκτήσει τη συσκευή άλλοι πιο πριν από εμένα, γιατί έτσι θα ξέρω τι θα αντιμετωπίσω και θα είμαι έτοιμος μόλις έρθει επιτέλους στα χέρια μου η συσκευή. ;) Τις αντεγκλίσεις, τις αντιπαραθέσεις και τις επιθέσεις επί προσωπικού ας τις αφήσουμε στην άκρη, μέρες που είναι. :) Φιλικά και εορταστικά :p Υ.Γ.: πάντως στο Nokia shop Βόλου που ρώτησα ξανά σήμερα, πάλι δεν ήξεραν τίποτα... Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Συμφωνώ απόλυτα, αλλά μερικές φορές κάποιες γενικεύσεις ή αφορισμοί είναι λίγο ενοχλητικοί...Προχωράμε με αγάπη και...στοργή για το Ν82, the cult gadget of our heart!:D:D http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 πραγματι xagios, τα θεματα τα εμφανιζει ολα αμεσως και δεν μασαει. οπως και στο σερφαρισμα κλπ κλπ. :D δοκιμαστε οσοι δεν το εχετε κανει το sports tracker σε συναρτηση με το GPS, απολαυση ειναι τα στοιχεια που σου δινει...κυριως για την πλακα δηλαδη, οχι για την χρηστικοτητα :) @panosz75, νομιζω οταν με το καλο, μπορεις να το παραγγειλεις απο αλλο νοκια σοπ και να σου το στειλουν :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 @panosz75, νομιζω οταν με το καλο, μπορεις να το παραγγειλεις απο αλλο νοκια σοπ και να σου το στειλουν :) Μπα, όταν σκάσει μύτη με το καλό στα Nokia shops, θα το παραγγείλω σε κάποιο από τα πολλά της συμπρωτεύσουσας και θα κανονίσω κανένα ταξιδάκι στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη (παλιά γνώριμη από τα φοιτητικά μου χρόνια :)) ...γιατί αν περιμένω από τους αργόστροφους του Nokia shop του Βόλου... :X Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδιά, λίγη ψυχραιμία δε θα έβλαπτε. Όσοι το έχουν αποκτήσει ήδη, μεγειά τους και ...καλοτάξιδο. :) Οι υπόλοιποι που το περιμένουμε (ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ :X), καλή υπομονή. Ίσα-ίσα, για μένα προσωπικά, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να την έχουν αποκτήσει τη συσκευή άλλοι πιο πριν από εμένα, γιατί έτσι θα ξέρω τι θα αντιμετωπίσω και θα είμαι έτοιμος μόλις έρθει επιτέλους στα χέρια μου η συσκευή. ;) Τις αντεγκλίσεις, τις αντιπαραθέσεις και τις επιθέσεις επί προσωπικού ας τις αφήσουμε στην άκρη, μέρες που είναι. :) Φιλικά και εορταστικά :p Υ.Γ.: πάντως στο Nokia shop Βόλου που ρώτησα ξανά σήμερα, πάλι δεν ήξεραν τίποτα... Πολύ ωραία το έθεσες και ώριμα,φίλε Pano έυχομαι γρήγορα να το αποκτήσεις και ΄συ για να το χαρείς. 'Ολες οι αναφορές μου σε σχέση με την ενδεχόμενη εξοικίωση που έχουμε εμείς που συζητούμε εδώ στο thread αυτό και σε άλλα για τα Symbian ειδκότερα (πχ. μιλάμε για RAM για *π@σμένα προγράμματα κλπ,για αναβαθμίσεις,drivers κάμερας....;).....που πάρα πολλοί αγοραστές αυτών ακριβώς των κινητών αγνοούν εντελώς και ούτε θέλουν να ασχοληθούν δηλαδή-τα ζωντόβολα κατ'εμέ)νομίζω πως εξηγεί επαρκώς γιατί δεν θα κάτσουμε να διαβάσουμε κάποιο manual:lol:(είναι σαν να αγοράζω αυτοκίνητο και να ανακαλύπτω μετά ότι πρέπει πρώτα να μάθω να το οδηγώ:lol:). Σε τελική αναλυση και κλείνοντας το off topic ο όρος παραεισαγωγή δεν αφορά συσκευές που προορίζονται για την ευρωπαική αγορά,ας το ονομάσουμε ανεξάρτητη εισαγωγή καλύτερα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Γιατί είστε τόσο σίγουροι για κάτι που αφορά ΜΟΝΟ τον εαυτό σας, άντε και κάποιο γνωστό σας;;; Μήπως δε, "φυλάτε" το ακριβό μήχάνημα στην κολότσεπή σας και νομίζετε (κατ' αντιστοιχία) πώς και οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι χρήστες αυτό πράττουν;;;:blink: Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι και τα manuals μελετούν (και αυτό ανήκει στη χαρά απόκτησης μιάς νέας συσκευής), στα σημεία που επιθυμούν και το πληκτρολόγιο χειρίζονται με ανοιχτά μάτια....:blink: Μην τα απλοποιούμε ή τα ισοπεδώνουμε όλα...Οι εραστές της ΝΟΚΙΑ έχουν δυνατούς λόγους που την προτιμούν, δεν είναι τυχαίοι χρήστες της....Γιατί τίποτα στον κόσμο αυτό δεν είναι τυχαίο, αν και κάποιοι φαίνεται πως έχουν μάθει να σκέφτονται και λειτουργούν απλοϊκά και τυχάρπαστα....:zzz: Τελειωνω τα off topic,απαντωντας σου οτι λεγοντας για το manual αναφερομουν σε καποια παιδια που ειπαν οτι δεν το αγοραζουν ακομα γιατι δεν υπαρχει το manual στα Ελληνικα και γιατι δεν καλυπτει την εγγυηση η Νοκια.Οπως και με το πληκτρολογιο που δεν εχει Ελληνικα.Για μενα αυτα ειναι πτεσματα και δεν υπαρχει λογος να περιμενω ποτε θα φωτισει ο Θεος την Alfa copy για να το φερει.Τελος δεν καταλαβα τι εννοεις λεγοντας οτι καποιοι εχουν μαθει να σκεφτονται και να λειτουργουν απλοιοκα και τυχαρπαστα....:O http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 καλα ολα αυτα περι παραεισαγωγων,manuals κλπ..ποτε θα κυκλοφορησει επιτελους επισημα ξερουμε??:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 καλα ολα αυτα περι παραεισαγωγων,manuals κλπ..ποτε θα κυκλοφορησει επιτελους επισημα ξερουμε??:mad: 1/08 κάποια στιγμή τα τελευταία νέα,μέχρι τις 15/1 εικάζω εγώ θα είναι διαθέσιμο στην τιμή από 550-580 ανώτατη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 1/08 κάποια στιγμή τα τελευταία νέα,μέχρι τις 15/1 εικάζω εγώ θα είναι διαθέσιμο στην τιμή από 550-580 ανώτατη. Δηλ. αν δεν κάνω λάθος στην ίδια περίπου τιμή που πρωτοκυκλοφόρησε το Ν73...Πιστεύω πως η τιμή είναι λογική και προσγειωμένη...Εδώ είδαμε αγγελίες για παραεισαγωγής και από δεύτερο χέρι 650...Καλά πάμε...:O http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Δηλ. αν δεν κάνω λάθος στην ίδια περίπου τιμή που πρωτοκυκλοφόρησε το Ν73...Πιστεύω πως η τιμή είναι λογική και προσγειωμένη...Εδώ είδαμε αγγελίες για παραεισαγωγής και από δεύτερο χέρι 650...Καλά πάμε...:O Μια που η συσκευή είναι τόσο πλήρης και εισάγει ακόμα και την πρωτιά του Χenon flash στα ΝΟΚΙΑ και εχει και πολύ καλά αποτελέσματα στην χρήση του,συν το πολύ γρήγορο GPS και το WiFi συνδυαζόμενα όλα αυτά σε ενα σχετικά καλής φορητότητας σύνολο μπορώ να πω ότι η τιμή λίγο πάνω απ'τα 500 είναι αποδεκτή και λογική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Πολύ ωραία το έθεσες και ώριμα,φίλε Pano έυχομαι γρήγορα να το αποκτήσεις και ΄συ για να το χαρείς. 'Ολες οι αναφορές μου σε σχέση με την ενδεχόμενη εξοικίωση που έχουμε εμείς που συζητούμε εδώ στο thread αυτό και σε άλλα για τα Symbian ειδκότερα (πχ. μιλάμε για RAM για *π@σμένα προγράμματα κλπ,για αναβαθμίσεις,drivers κάμερας....;).....που πάρα πολλοί αγοραστές αυτών ακριβώς των κινητών αγνοούν εντελώς και ούτε θέλουν να ασχοληθούν δηλαδή-τα ζωντόβολα κατ'εμέ)νομίζω πως εξηγεί επαρκώς γιατί δεν θα κάτσουμε να διαβάσουμε κάποιο manual:lol:(είναι σαν να αγοράζω αυτοκίνητο και να ανακαλύπτω μετά ότι πρέπει πρώτα να μάθω να το οδηγώ:lol:).Ατυχής συσχέτηση, ατυχέστατο και άσχετο παράδειγμα και παιδική χρήση λέξεων υβριστικών (ζωντόβολα) για όσους σκέφτονται διαφορετικά....Εύγε, καλά πάμε...!!!:innocent: Είσαι ο απόλυτος tecnofreak, και πρέπει να νιώθεις και πολύ "οεο":cool:..... Σε τελική αναλυση και κλείνοντας το off topic ο όρος παραεισαγωγή δεν αφορά συσκευές που προορίζονται για την ευρωπαική αγορά,ας το ονομάσουμε ανεξάρτητη εισαγωγή καλύτερα;) Η κάθε ανεξάρτητη εισαγωγή είναι παραεισαγωγή αφού ο επίσημος εισαγωγέας που επέλεξε η κεντρική ΝΟΚΙΑ για την Ελλάδα είναι ένας, η alpha copy...;) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 οκ...και τι εγινε που εμεις το πηραμε πιο νωρις? δηλαδη δν μπορω να το καταλαβω...αυτοι που ξερουν και ασχολουντε ετσι θα το παρουν αυτοι που οπως λες θελουν μανουαλ και ιστοριες περιμενουν!εμεις που ασχολουμαστε!απλο... Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ενα θα σας πω παιδια ξεχαστε n95 κλπ.. το τηλ δεν παιζεται :blink: ειλικρινα μιλαω ειναι το κατι αλλο....ειχα και το ν80 αλλα και το ν95 ....καμια σχεση:blink: και αυτο που ειπαν μερικοι οτι δεν εχουν ελληνικα πληκτρολογια,γλωσσα ελληνικη αλλα και sms στα ελληνικα τα εισαγωγης.....ενα θα πω μονο... να σταματησουν να παραπληροφορουν τον κοσμο;) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ενα θα σας πω παιδια ξεχαστε n95 κλπ.. το τηλ δεν παιζεται :blink: ειλικρινα μιλαω ειναι το κατι αλλο....ειχα και το ν80 αλλα και το ν95 ....καμια σχεση:blink: και αυτο που ειπαν μερικοι οτι δεν εχουν ελληνικα πληκτρολογια,γλωσσα ελληνικη αλλα και sms στα ελληνικα τα εισαγωγης.....ενα θα πω μονο... να σταματησουν να παραπληροφορουν τον κοσμο;) απο που το πήρες φίλε μου.Καλορίζικο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Ατυχής συσχέτηση, ατυχέστατο και άσχετο παράδειγμα και παιδική χρήση λέξεων υβριστικών (ζωντόβολα) για όσους σκέφτονται διαφορετικά....Εύγε, καλά πάμε...!!!:innocent: Είσαι ο απόλυτος tecnofreak, και πρέπει να νιώθεις και πολύ "οεο":cool:..... Η κάθε ανεξάρτητη εισαγωγή είναι παραεισαγωγή αφού ο επίσημος εισαγωγέας που επέλεξε η κεντρική ΝΟΚΙΑ για την Ελλάδα είναι ένας, η alpha copy...;) Μα δεν αναφερόμουν σε σένα ή κάποιους άλλους συμφορουμίτες αλλά άλλους χρήστες και υποψηφιόυς αγοραστές κινητών με τις δυνατότητες των Symbian κλπ. εκ των οποίων και γνωστοί μου(ναι μεν είναι γνωστοί μου αλλά και ζωντόβολα στα ζητήματα των "εξυπνων" κινητών όταν δεν καταλαβαίνουν πχ. ότι σε ένα Ν73 υπάρχει η μνήμη του κινητού και η μνήμη της κάρτας μνήμης-παραδειγμα όχι ατυχές αυτό),αν κατάλαβες ότι εμμέσως έθιγε και εσένα,μάλλον είναι λάθος η διατύπωση μου ή είσαι πολύ εύθικτος. Ουδεμία πρόθεση είχα να θιχτείς έμμεσα,αν ήταν θα το έκανα άμεσα και θα το καταλάβαινες σωστά τότε. Στον ίδιο τρόπο σκέψης είμαστε σε ότι αφορά την Alpha Copy και τα ζητήματα που άπτονται της εγγύησης και της αποκλειστικότητας εισαγωγών που έχει(αν και 'κει υπάρχουν και αρνητικές εμπειρίες από πολλούς σε ζητήματα αργοπορίας εξυπηρέτησης κλπ.),όμως σε ότι αφορά το "παραεισαγόμενο":lol: Ν82 σε διαβεβαιώ ότι θα έχω τις ίδιες καλύψεις σε software(δεν το χρειάζομαι βέβαια)/hardware που θα έχεις εσύ 1,5 μήνα μετά όταν το αποκτήσεις,όταν το φέρει η AC,αυτά είναι έτσι και δεν αλλάζουν τσεκαρισμένα πράγματα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 απο που το πήρες φίλε μου.Καλορίζικο... απο ενα φιλο εδω μεσα :) ειλικρινα ειναι η 1η φορα που λεω (και τα πιστευω)καλα λογια για ενα νοκια :blink: φυσικα το εχω λιγες ωρες στα χερια μου και ειναι νωρις για παχια λογια,αλλα οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης με εχει αφησει καταπληκτο....ειδικα μετα την απογοητευση που ειχα παρει με το ν95:mad: αποψε θα του πιω το αιμα και βλεπουμε ;) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts