Jump to content

Vodafone internet plus

sideras1985
 Κοινοποίηση

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ PLUS?  

188 members have voted

1. 1. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ PLUS?

• NAI θα κανω.Ειναι πολυ καλη υπηρεσια οπως ειναι τωρα
    • Θα κανω χρηση μονο εαν καταργηθει το οριο των 30Mb το μηνα
    • Δεν θα κανω χρηση.Με καλυπτει αλλο ιnternet προγραμμα αλλης εταιριας.
    • OXI.Δεν με ενδιαφερει το internet στο κινητο.

Recommended Posts

Και εγω αν χρειαζόμουν push email για να απαντώ άμεσα στις διάφορες συζητήσεις πραγματικά θα έκανα μία σύνδεση internet όποιο και αν ήταν το πάγιο.Αυτή την στιγμή όμως απλα κάνω χρήση της υπηρεσίας τον ελεύθερο χρόνο μου,και όταν πραγματικά χρειαζομαι το internet σπευδω στις σταθερές μου συνδέσεις στο σπίτι ή στη δουλειά μου.

Γιατί όμως να μην έχω προσβαση στα email μου μέσω του κινητου (μέσω web) οταν βρίσκομαι μακρια απο τον υπολογιστή,και να αναγκάζομαι να πληρώνω υπέρογκες χρεώσεις γιά μηδαμινό όγκο δεδομένων.

Οσον αφορά τους συνδρομητές δεν θεωρώ οτι απαραιτητα η πελατειακή βάση είναι ανάλογη των παροχών,διαφορετικά η Q*με τις προσφορές της θα έπρεπε να είχε πολυ περισσοτερους συνδρομητές.

Αν και διαβάζοντας λιγο διαφορα threads καταλαβαίνει ευκολα κάποιος) οτι αλλού ενδιαφερόμαστε για φτηνές παροχές στον κοσμάκι, και άλλοτε για να γλυτώσουμε τα κερδη μας απο τους τζαμπατζηδες τους χαρακτηριζουμε όλους πειρατές.

• Απαντήσεις 201
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγω αν χρειαζόμουν push email για να απαντώ άμεσα στις διάφορες συζητήσεις πραγματικά θα έκανα μία σύνδεση internet όποιο και αν ήταν το πάγιο.Αυτή την στιγμή όμως απλα κάνω χρήση της υπηρεσίας τον ελεύθερο χρόνο μου,και όταν πραγματικά χρειαζομαι το internet σπευδω στις σταθερές μου συνδέσεις στο σπίτι ή στη δουλειά μου.

Γιατί όμως να μην έχω προσβαση στα email μου μέσω του κινητου (μέσω web) οταν βρίσκομαι μακρια απο τον υπολογιστή,και να αναγκάζομαι να πληρώνω υπέρογκες χρεώσεις γιά μηδαμινό όγκο δεδομένων.

Οσον αφορά τους συνδρομητές δεν θεωρώ οτι απαραιτητα η πελατειακή βάση είναι ανάλογη των παροχών,διαφορετικά η Q*με τις προσφορές της θα έπρεπε να είχε πολυ περισσοτερους συνδρομητές.

Αν και διαβάζοντας λιγο διαφορα threads καταλαβαίνει ευκολα κάποιος) οτι αλλού ενδιαφερόμαστε για φτηνές παροχές στον κοσμάκι, και άλλοτε για να γλυτώσουμε τα κερδη μας απο τους τζαμπατζηδες τους χαρακτηριζουμε όλους πειρατές.

Μα πάλι μας λες τι χρειάζεσαι εσύ!:O Kαι εγώ μαζί σου αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι είναι το mobile internet και προτιμά σίγουρα φθηνό και γρήγορο ADSL (που όπως και να το κάνουμε είναι πιο βασικό). Εάν ήταν πραγματικά βασική αναγκη και κίνητρο για φορητότητα για πολύ κόσμο να είσαι σίγουρος ότι θα το είχανε. Αλλά δυστυχώς για μας ο Έλληνας είναι κολλημένος με τα sms και τη φωνή...

Όσο για αυτό που λες για την Q πλέον ούτε καλές προσφορές έχει ενώ τις οικονομικές της χρεώσεις τις έχουν πλέον όλοι (frog, f2g, cu, momad, champion κ.λ.π). Αλλιώς θα ήταν πρώτη να είσαι σίγουρος!

Σαφέστατα η προσωπική μου γνώμη δεν διαμορφώνει την πολιτική καμμιάς εταιρείας αλλά νομίζω αν δεν κάνω λάθος τα διάφορα fora δεν λειτουργούν σαν εκπροσωποι τύπου καμμιάς εταιρείας. Δίνουν βήμα εκφρασης στο κάθε μέλος να εκφράσει την προσωπική του γνώμη και ακόμα καλύτερα την προσωπική του εμπειρία,για κάθε θέμα το οποίο ανοιγεται.Επι του προκειμένου λοιπόν,τι προτείνετε εσείς σε κάποιον που θέλει να κάνει χρήση της υπηρεσίας, να την κάνει ή όχι. Σε καμμία περίπτωση δεν έγραψα εξ'άλλου, αλλάξτε εταιρεία,αλλά ούτε και χαρακτήρισα τζαμπατζήδες αυτούς που εκαναν χρηση της αντιστοιχης υπηρεσίας έστω και μέσω καρτοκινητής, επειδή θεώρησαν οτι τους συμφέρει.

Σαφέστατα η προσωπική μου γνώμη δεν διαμορφώνει την πολιτική καμμιάς εταιρείας αλλά νομίζω αν δεν κάνω λάθος τα διάφορα fora δεν λειτουργούν σαν εκπροσωποι τύπου καμμιάς εταιρείας. Δίνουν βήμα εκφρασης στο κάθε μέλος να εκφράσει την προσωπική του γνώμη και ακόμα καλύτερα την προσωπική του εμπειρία,για κάθε θέμα το οποίο ανοιγεται.Επι του προκειμένου λοιπόν,τι προτείνετε εσείς σε κάποιον που θέλει να κάνει χρήση της υπηρεσίας, να την κάνει ή όχι. Σε καμμία περίπτωση δεν έγραψα εξ'άλλου, αλλάξτε εταιρεία,αλλά ούτε και χαρακτήρισα τζαμπατζήδες αυτούς που εκαναν χρηση της αντιστοιχης υπηρεσίας έστω και μέσω καρτοκινητής, επειδή θεώρησαν οτι τους συμφέρει.

Aυτός ο οποίος το χρειάζεται πραγματικά και το θέτει ως πρώτο κριτήριο επιλογής παρόχου φαντάζομαι είναι ήδη στη wind και αν δεν είναι είναι πολύ προφανές ότι τον συμφέρει να πάει. Από εκεί και πέρα ξέρουμε πολύ καλά τι εστι forum αλλά στα πλαίσια μιας συζήτησης οφείλουμε να λαμβάνουμε υπ'όψιν όλες τις παραμέτρους. Όταν λοιπόν συζητάμε για το όριο των 30ΜΒ στην υπηρεσία της Vodafone δεν νομίζω πως είναι κακό να αναφέρουμε και τους λόγους για τους οποίους πιθανότατα η εταιρεία δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα μας/σας. Εκτός αν forum είναι ο χώρος της πελατειακής γκρίνιας (έστω και υγιούς) και έκφρασης των καταναλωτικών απωθημένων μας και όχι ένας χώρος συζήτησης.:O Γιατι με αυτή τη λογική να βγω και εγώ και να ζητάω -80% σε όλα τα πάγια.

Μα πλεον δεν ειναι τρυπα ..Παρεχεται επισημα απο την wind με το plus nonstop ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΡΦΙΝΚ σε internet site με operamini. http://www.windplus.gr/default.asp?siteID=2&langid=1&pageid=16

Το διάβασα... Μήπως όμως εννοεί μέσω του internet ΑΡΝ και όχι του WAP?

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Aυτός ο οποίος το χρειάζεται πραγματικά και το θέτει ως πρώτο κριτήριο επιλογής παρόχου φαντάζομαι είναι ήδη στη wind και αν δεν είναι είναι πολύ προφανές ότι τον συμφέρει να πάει. Από εκεί και πέρα ξέρουμε πολύ καλά τι εστι forum αλλά στα πλαίσια μιας συζήτησης οφείλουμε να λαμβάνουμε υπ'όψιν όλες τις παραμέτρους. Όταν λοιπόν συζητάμε για το όριο των 30ΜΒ στην υπηρεσία της Vodafone δεν νομίζω πως είναι κακό να αναφέρουμε και τους λόγους για τους οποίους πιθανότατα η εταιρεία δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα μας/σας. Εκτός αν forum είναι ο χώρος της πελατειακής γκρίνιας (έστω και υγιούς) και έκφρασης των καταναλωτικών απωθημένων μας και όχι ένας χώρος συζήτησης.:O Γιατι με αυτή τη λογική να βγω και εγώ και να ζητάω -80% σε όλα τα πάγια.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ πειστηκα,η υπηρεσία είναι τόσο καλή που δεύτερη δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά.Στα σύν δε της υπηρεσίας να προσθέσω και εγώ και οτι όποιος την χρησιμοποιεί όπωσ διαφημίζεται στο τέλος του χρόνου θα ανταμειφθεί με μια απο τις καλύτερες επιδοτήσεις συσκευής.

Το διάβασα... Μήπως όμως εννοεί μέσω του internet ΑΡΝ και όχι του WAP?

Σιγουρα οχι, μιας και το wind plus δεν ειναι προσβασιμο απο το internet APN!

Μα δεν ζηταει κατι τραγικο ο κοσμος..Ηδη η wind παρεχει απεριοριστο και επομενως για λογους ανταγωνισμου θα πρεπει να κανει τουλαχιστον το ιδιο η vodafone για τους συνδρομητες της και να σταματησει το οριο.Λογικο ειναι το απεριοριστο και οχι το οριο:ninja:Συγκρινεις και απαιτεις ..Δεν ζητας υπερβολικα πραγματα.Αφου το προσφερει απεριοριστο η wind γιατι να εχει οριο η vodafone? Αραγε δεν ισχυουν αυτα που λες περι καταναλωτικων απωθημενων.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ πειστηκα,η υπηρεσία είναι τόσο καλή που δεύτερη δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά.Στα σύν δε της υπηρεσίας να προσθέσω και εγώ και οτι όποιος την χρησιμοποιεί όπωσ διαφημίζεται στο τέλος του χρόνου θα ανταμειφθεί με μια απο τις καλύτερες επιδοτήσεις συσκευής.

Αν αυτό κατάλαβες ότι εννούσα τότε τι να πω... Μάλλον επιβεβαιώνομαι.

Μα δεν ζηταει κατι τραγικο ο κοσμος..Ηδη η wind παρεχει απεριοριστο και επομενως για λογους ανταγωνισμου θα πρεπει να κανει τουλαχιστον το ιδιο η vodafone για τους συνδρομητες της και να σταματησει το οριο.Λογικο ειναι το απεριοριστο και οχι το οριο:ninja:Συγκρινεις και απαιτεις ..Δεν ζητας υπερβολικα πραγματα.Αφου το προσφερει απεριοριστο η wind γιατι να εχει οριο η vodafone? Αραγε δεν ισχυουν αυτα που λες περι καταναλωτικων απωθημενων.

Μα και εγώ θα ήθελα να την παρέχει αφού τη δίνει και η Wind. Δεν το κάνει όμως (και προσπαθώ να σου εξηγήσω τους πιθανούς και λογικούς λόγους που έχει). Όπως και η Wind δεν παρέχει υπηρεσίες αντίστοιχες του Vodafone Για το Σπίτι, του Passport, του mobile e-mail (δεν εννοώ blackberry), δεν ενημερώνει για το ύψος λογαριασμού εντός του μήνα (ατιμολόγητο airtime), δεν διαθέτει λειτουργίες όπως η ολοκλήρωση χαμένων κλήσεων ή η ενημέρωση διαθεσιμότητας αριθμού κ.λ.π Με τη σειρά της η Wind κάποιους πιθανούς και λογικούς λόγους έχει που δεν δίνει τις υπηρεσίες αυτές.

Από εκεί και πέρα ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες, κρίνει και επιλέγει ανάλογα. Γιατι δηλαδή πρέπει όλες να παρέχουν τα ίδια προιόντα? Η Vodafone πιθανότατα θεωρεί ότι η ανάγκη σου για απεριόριστο mobile internet είναι και ανάγκη λίγων χρηστών ενώ η Wind πιθανότατα έχει την ίδια άποψη για την ανάγκη μου για κλήσεις μεγάλης διάρκειας εντός Ευρώπης. Για να το λήξουμε εδώ το ζήτημα.

Πάντως είναι μια καλύ λύση αν κάποιος θέλει να βλέπει... τηλεόραση από το κινητό του, διότι οι άλλες εταιρείες δεν έχουν λύση με πάγιο με το μήνα...

Μακάρι να δώσει απεριόριστο, και μάλιστα χωρίς τους γνωστούς περιορισμούς... Μπορεί να είναι ειδική κατηγορία χρηστών οι ενασχολούμενοι με internet μέσω του κινητού, αλλά σίγουρα τους έχει χάσει από την WIND...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Με τα 3,5 ευρώ το μήνα νομίζω δεν δίνει τηλεόραση. Και τηλεόραση να έδινε εγώ δεν θα ενεργοποιούσα την συγκεκριμένη "υπηρεσία". Σίγουρα όσοι θέλουν ικανοποιητικό ίντερνετ στο κινητό τους χρησιμοποιούν wind. Σιγά μην κάθομαι με τον μετρητή συνέχεια μην ξεπεράσω το όριο και μετά απο μια βδομάδα το πολύ να πρέπει να ενεργοποιήσω πάλι την υπηρεσία.. Αλήθεια αυτοί που ψήφισαν ότι η υπηρεσία είναι πολύ καλή γιατί δεν μιλάνε? Δεν έχω δει κανέναν να υποστηρίζει το πόσο καλή είναι.. Όντως είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να έχουμε κάτι αντίστοιχο με την wind και πιστεύω πως γι' αυτό η vodafone έχει ένα παραπάνω λόγο που πρέπει να το δώσει. Αντί να ικανοποιεί "2-3" άτομα, γιατί να μην ικανοποιεί "20-25"?

Τηλεόραση δίνει σίγουρα στο πακέτο των 5 ευρώ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει (αν και το έχω δει σε άλλους και έχει καλή ποιότητα) αλλά μπορεί κάποιοι να ενδιαφέρονται...

Ίσως η vodafone επί του παρόντος να μην ενδιαφέρεται για το target group που θέλει internet με 3,5 ευρώ το μήνα. Πακέτα δεδομένων για τους επαγγελματίες πουλάει οπότε...

Βολταίρος

Έχω ενεργοποιήσει το VL! internet plus.Το κινητό μου είναι Windows Mobile (βλ. Avatar).

Στις συνδέσεις έχει 2 επιλογές:

1)Μια για προγράμματα που συνδέονται αυτόματα στο internet

2)Μία που πρέπει να συνδέονται σε ιδιωτικό δίκτυο.

Τα διαθέσιμα προφίλ στο κινητό είναι τα:

Vodafone Web

Vf MMS

Vf live! Prepay

Vf live!

Υποθέτω πως για το 1) πρέπει να βάλω το Voda Web και για το 2) το Vf live!.

Συμφωνα με το internet plus αυτό θα μου δόσει 30 ΜΒ στο Voda Web και απεριόριστο Vf live! έτσι;Ρωτάω γιατί θυμάμαι πιό παλιά ένας φίλος μου είχε πληρώσει 250 Ε για το VL οπότε λέω να είμαι προσεκτικός.

One last thing.Το google maps φαίνεται να πάει να συνδεθεί μέσω Vf live,αυτό σημαίνει ότι έχω τζάμπα απεριόριστο Gmaps?

Προσεξε γιατι τα Win mobile κινητά (τουλάχιστον αυτά που ξέρω) αλλάζουν μόνα τους προφίλ σύνδεσης στο internet μόλις τα βρούν σκούρα με το προφίλ που τους έχεις δώσει.

Δοκίμασε το εξής για να σιγουρευτείς:

κάποιο απο όλα τα προφίλ που γράφεις παραπάνω έχει ώς APN internet.vodafone.gr

αλλαξε το ωστε να λεει κάτι ασχετο, πχ internet.folafone.gr ή intenet.vodafone.g

Άν πάλι παίξει το GoogleMaps ή η οποιαδήποτε άλλη εφαρμογη, (κατ'αρχάς, το λές εδώ ποιά είναι η εφαρμογή να ξέρουμε ;-) ) τότε είσαι οκ!

Προσεξε γιατι τα Win mobile κινητά (τουλάχιστον αυτά που ξέρω) αλλάζουν μόνα τους προφίλ σύνδεσης στο internet μόλις τα βρούν σκούρα με το προφίλ που τους έχεις δώσει.

Δοκίμασε το εξής για να σιγουρευτείς:

κάποιο απο όλα τα προφίλ που γράφεις παραπάνω έχει ώς APN internet.vodafone.gr

αλλαξε το ωστε να λεει κάτι ασχετο, πχ internet.folafone.gr ή intenet.vodafone.g

Άν πάλι παίξει το GoogleMaps ή η οποιαδήποτε άλλη εφαρμογη, (κατ'αρχάς, το λές εδώ ποιά είναι η εφαρμογή να ξέρουμε ;-) ) τότε είσαι οκ!

αυτή είναι η καλυτερη λύση.

άν πάλι δεν θές να αλλοιώσεις τα προφίλ για μελλοντική χρήση, δημιούργησε 2 νέα προφίλ χωρίς να κάνεις επεξεργασία τις ρυθμίσεις.

αν δεν βγεί πρόγραμμα με flat rate για internet, μια ζωτή πίσω θα είναι η vodafone σ' αυτό το θέμα.

Νομίζω ότι μόνο το wap APN είναι χωρίς χρέωση με όριο dload τα 30ΜΒ ενώ το internet χρεώνεται κανονικά...

Βολταίρος

Νομίζω ότι μόνο το wap APN είναι χωρίς χρέωση με όριο dload τα 30ΜΒ ενώ το internet χρεώνεται κανονικά...

Αφού στο internet plus αναφέρεται απεριόριστο VL και internet 30 ΜΒ δωρεάν.Άρα δεν νομίζω να είναι έτσι όπως τα λες,χωρίς φυσικά να κάνω και τον ειδικό.

Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας μας το πει.Η κάποιος το χρησιμοποιεί ας μας πει στα προφίλ του τα apn που χρησιμοποιεί.

Αφού στο internet plus αναφέρεται απεριόριστο VL και internet 30 ΜΒ δωρεάν.Άρα δεν νομίζω να είναι έτσι όπως τα λες,χωρίς φυσικά να κάνω και τον ειδικό.

Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας μας το πει.Η κάποιος το χρησιμοποιεί ας μας πει στα προφίλ του τα apn που χρησιμοποιεί.

Τα 30 αφορουν το wap.vodafone.gr και wapkarta.vodafone.gr

Και το απεριόριστο τι αφορά;

αφορά την πλοήγηση στο portal της vodafone που λέγεται vodafone live.

Εγώ πάντως αφού την πάτησα και πλήρωσα πεταμένα $$$ διέκοψα την "υπηρεσιά". Στην συσκευή μου με windows mobile standard δεν υπήρχε καν profile wap και η μονη σύνδεση γινόταν με το προφιλ vodafone internet. Όταν κατάλαβα οτι ο δωρεάν όγκος δεδομένων αφορά την σύνδεση wap ήταν αργά. :mad:

Από την Δευτέρα 28/01 μέχρι και την Παρασκευή 08/02 με ενεργοποίηση της υπηρεσίας Vodafone Live! Internet Plus σε νέα σύνδεση ή ανανέωση συμβολαίου θα προσφέρονται δωρεάν τα πάγια της υπηρεσίας για τους 2 πρώτους μήνες.

Η προσφορά των 2 παγίων δωρεάν δεν ισχύει για ήδη υπάρχοντες συνδρομητές.

•Συνδρομητής που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία και την απενεργοποιήσει πριντην λήξη της προσφοράς δεν θα επωφεληθεί τα δωρεάν πάγια.

•O συνδρομητής μπορεί να απενεργοποιήσει την υπηρεσία μετά τους δύο μήνες της προσφοράς χωρίς κανέναν άλλο περιορισμό.

•Η προσφορά ισχύει μόνο για τις Vodafone Live συσκευές.

Η αποτύπωση στον λογαριασμό, της δωρεάν παροχής της υπηρεσίας θα πραγματοποιείται με πίστωση στο πάγιο και θα εμφανίζεται ως εξής: ΕΚΠΤΩΣΗ VODAFONE LIVE INT PLUS(-2,94€ χωρίς Φ.Π.Α.).

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Καλησπερα

εχω το eten glofiish X600, υπαρχει περιπτωση να μπορω να χρησιμοποιησω το vodafone internet plus(αυτο με τα δωρεαν 30ΜΒ/μηνα προς 3.5ευρω) στο ppc μου ?

εχω δοκιμασει κατι ρυθμισεις που βρηκα απο το site της vodafone (και συγκεκριμενα αυτες με apn wap.vodafone.gr) αλλα δεν γινεται τιποτε, συνεχεια μου βγαζει μηνυμα οτι ''δεν μπορει να ανοιξει η σελιδα''.

ξερετε κατι ? υπαρχει κατι που κανω λαθος ?