Jump to content

Vodafone internet plus

sideras1985
 Κοινοποίηση

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ PLUS?  

188 members have voted

1. 1. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ PLUS?

• NAI θα κανω.Ειναι πολυ καλη υπηρεσια οπως ειναι τωρα
    • Θα κανω χρηση μονο εαν καταργηθει το οριο των 30Mb το μηνα
    • Δεν θα κανω χρηση.Με καλυπτει αλλο ιnternet προγραμμα αλλης εταιριας.
    • OXI.Δεν με ενδιαφερει το internet στο κινητο.

Recommended Posts

Όσον αφορά τον άλλο φίλο που εμμέσως κατηγόρησε κάποιους από εμάς που την πατήσαμε για άσχετους, του απαντώ πως μια πολυεθνική ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει και τον άσχετο να καταλάβει ακριβώς τι πληρώνει, τι παίρνει και τι πρέπει να κάνει. Άσχετος είναι το κορόιδο που του τα τρώνε και δε μιλάει, κάποιοι εδώ μέσα δεν είμαστε.

Προφανώς αναφέρεσαι σε μένα.

Δεν νομίζω ότι κατηγόρησα κάποιον συγκεκριμένα. Μια διαπίστωση έκανα.

Εκτός κι αν πιστεύες ότι οι άσχετοι κατοικοεδρεύουν μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone, ενώ όλοι οι πελάτες γεννήθηκαν μ' ένα κινητό στα χέρια.

Το κακό δεν είναι να είσαι άσχετος (όλοι μας περνάμε απ' αυτό το στάδιο σε διάφορους τομείς της ζωής μας), αλλά το να επικαλείσαι την ασχετοσύνη σου για να καλύψεις τα όποια λάθη σου, ή την αδιαφορία σου να ενημερωθείς (για να μην παραξηγηθω και πάλι, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα. Μιλάω γενικά).

Κατα τ' άλλα δεν διαφωνώ πως αρκετοί (μάλλον αρκετές) από την εξυπηρέτηση πελατών είναι για πολλές σφαλιάρες.

Στο τηλεφώνημα που είχα κάνει εγώ για να βεβαιωθώ πιο προφίλ πρέπει να χρησιμοποιήσω, η κοπέλα στην απάντησή της έπεσε μέσα. Εκεί που τα έκανε θάλασσα ήταν στην χρέωση μετά τα 30ΜΒ. Ενώ εγώ τα υπολόγισα 10-12€, η κοπελιά ήταν σίγουρη πως το κάθε επιπλέον ΜΒ κοστίζει μόνο 1€. Πως το έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα; Πολύ απλό.... Θεώρησε ότι το 1ΜΒ αποτελείται μόνο από.....100KB!!!!!!!! Δηλαδή 0.01και κάτι €Χ100=1€!

Ε αυτούς πρέπει να τους φοβάσαι...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 201
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τηλεφώνησα νωρίτερα στο τμήμα για τις αμφισβητήσεις χρεώσεων και μου είπαν πως έχει προχωρήσει και απλά δε με ειδοποίησαν διότι είχα κάνει και "παράπονο" και γι'αυτό καθυστέρησε. Ο υπάλληλος που μίλησα, αφού ρώτησε προφανώς κάπου (ήμουν στην αναμονή) μου είπε ότι σίγουρα τα χρήματα θα πιστωθούν, ίσως και στον αμέσως επόμενο λογαριασμό (δε μου έχει έρθει ακόμα λογαριασμός με τις χρεώσεις, τις έμαθα από την εξυπηρέτηση).

Για να δούμε...

Παιδιά εχει καταφέρει κανεις να κάνει οτιδήποτε άλλο μέσα απο αυτόν τον proxy, εκτός απο προβολή ιστοσελίδων?

Πχ msn και παρεμφερείς εφαρμογές δουλεύουν?

Προσπαθώ εδώ και μέρες με τις ρυθμίσεις, αλλα μόλις μία εφαρμογή τα βρεί σκουρα με τον proxy, αλλάζει στο προφίλ Vodafone Web (που χρεώνεται κανονικά: 7.14ευρώ/ΜΒ).

Κάνω κάτι λάθος?

Για να επιβεβαιώσω οτι μία εφαρμογή χρησιμοποιεί το APN internet.vodafone.gr (το ..."κακό"), απλά έσβυσα το όνομα του APN σε αυτό το προφίλ (Vodafone Web) και μετά το μόνο που γινόταν με επιτυχία ήταν η προβολή ιστοσελίδων, ούτε msn, ουτε eqo (http://www.eqo.com) ούτε τίποτα.

Τα έχει καταφέρει κανείς; Αν ναί, με ποίο πρόγραμμα Instant Messaging?

Ευχαριστώ.

Προσοχή στις χρεώσεις του Vf internetplus. Εχω τον λογαριασμό μπροστά μου.Η σύνδεσή μου ειναι vodafone live postpay.Μοναδικός λογαριασμός internet,Vf live postpay (όλοι οι άλλοι έχουν διαγραφεί).Συσκεύη se w880i.

Στον λογαριασμό έχω δύο διαφορετικές χρεώσεις (χωρις καμμία προειδοποίηση) πλοήγηση Vf live (o), πλοήγηση WAP (0,011/Kb).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:: Χωρις να ξεπεράσω το όριο (1Mb/μέρα ή 30Mb/μήνα) 3,5Ε πάγιο + 38Ε πλοήγηση Vlive,mobile internet & περιεχόμενο.

Τα παραπάνω τα γράφω για να τονίσω οτι το internet plus οχι μόνο δεν είναι δωρέαν, αλλά και πονηρά (χωρίς προειδοποίηση) χρεώσιμο.

Το ίδιο μύνημα θα υποβάλλω copy-paste και στο thread του internet plus για να επιστήσω την προσοχή και στους άλλους χρήστες της νέας υπηρεσίας.

Προσοχή στις χρεώσεις του Vf internetplus. Εχω τον λογαριασμό μπροστά μου.Η σύνδεσή μου ειναι vodafone live postpay.Μοναδικός λογαριασμός internet,Vf live postpay (όλοι οι άλλοι έχουν διαγραφεί)

Κατ'αρχάς τσέκαρε πάλι αν στις ρυθμίσεις σου έχει ξεμείνει πουθενά το Vf ίnternet ή Vf web. Πρέπει να μπαίνεις μόνο με το Vf live! postpay. Τσέκαρε επίσης στην ανάλυση του λογαριασμού σε ποιό APN γίνονται οι χρεώσεις (φαίνεται στη θέση του καλούμενου αριθμού). Αν φαίνεται το "πλοήγηση VF Live!" ή "πλοήγηση wap" τότε όντως έχει γίνει λάθος. Αν φαίνεται όμως το internet.vodafone.gr...τότε μπαίνεις με λάθος ρυθμίσεις και χρεώνεσαι.

Όσοι έχουν αναφέρει ότι χρεώθηκαν, έμπαιναν με λάθος ρυθμίσεις (δηλ. με το προφίλ Vf Web ή Vf internet που έχει ως APN το internet.vodafone.gr...).

Αν για κάποιο λόγο όλα φαίνονται o.k τότε μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό. Κάλεσε στο 13830 για να καταγραφεί, να επιλυθεί και να επιστραφεί το ποσό στον άλλο λογαριασμό.

Κατ'αρχάς τσέκαρε πάλι αν στις ρυθμίσεις σου έχει ξεμείνει πουθενά το Vf ίnternet ή Vf web. Πρέπει να μπαίνεις μόνο με το Vf live! postpay. Τσέκαρε επίσης στην ανάλυση του λογαριασμού σε ποιό APN γίνονται οι χρεώσεις (φαίνεται στη θέση του καλούμενου αριθμού). Αν φαίνεται το "πλοήγηση VF Live!" ή "πλοήγηση wap" τότε όντως έχει γίνει λάθος. Αν φαίνεται όμως το internet.vodafone.gr...τότε μπαίνεις με λάθος ρυθμίσεις και χρεώνεσαι.

Όσοι έχουν αναφέρει ότι χρεώθηκαν, έμπαιναν με λάθος ρυθμίσεις (δηλ. με το προφίλ Vf Web ή Vf internet που έχει ως APN το internet.vodafone.gr...).

Αν για κάποιο λόγο όλα φαίνονται o.k τότε μιλάμε για μεμονομένο περιστατικό. Κάλεσε στο 13830 για να καταγραφεί, να επιλυθεί και να επιστραφεί το ποσό στον άλλο λογαριασμό.

Οπως αναφέρω και στο μύνημα , ο μοναδικός λογαριασμός internet που υπάρχει στο κινητό είναι ο Vf postpay.Δεν υπάρχει και δεν έχω εγκαταστήσει άλλον λογαριασμό internet. ΕΠΙΜΕΝΩ,ΠΡΟΣΟΧΗ στις χρεώσεις

Οπως αναφέρω και στο μύνημα , ο μοναδικός λογαριασμός internet που υπάρχει στο κινητό είναι ο Vf postpay.Δεν υπάρχει και δεν έχω εγκαταστήσει άλλον λογαριασμό internet. ΕΠΙΜΕΝΩ,ΠΡΟΣΟΧΗ στις χρεώσεις

Tότε μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό, αφού δεν έχει αναφερθεί από κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο. Κάλεσε στο 13830 για να καταγραφεί και να σου πιστωθεί το ποσό τον άλλο μήνα.

Παιδιά, εμένα ενώ μου είχαν πει ότι θα πιστώσουν το ποσό στον ίδιο κιολας λογαριασμό αφού το είχα πει πριν την έκδοσή του, ήρθε ο λογαριασμός και οι χρεώσεις παρέμειναν... Καραγκιόζηδες.

Παιδιά, εμένα ενώ μου είχαν πει ότι θα πιστώσουν το ποσό στον ίδιο κιολας λογαριασμό αφού το είχα πει πριν την έκδοσή του, ήρθε ο λογαριασμός και οι χρεώσεις παρέμειναν... Καραγκιόζηδες.

Aυτό δεν γίνεται, περίεργο που σου το είπαν. Συνήθως στον επόμενο λογαριασμό πιστώνεται. Περίμενε λοιπόν να δεις τον επόμενο...

ΞΥΠΝΑ VODAFONE :ninja: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.:ninja:

Το τι θελει ο κοσμος δεν προσδιοριζεται απο το τι θελει μια ομαδα.

Και εγω θελω απεριοριστο blackberry με παγιο 3 ευρω, αλλα δεν λεω οτι το θελει ο κοσμος.

Ο κοσμος (και μιλαω για την πλειοψηφια) αγνοει το mobile internet.

Ίσως έχει κάποιο νόημα αν κάποιος θέλει να βλέπει TV από το κινητό του...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Το τι θελει ο κοσμος δεν προσδιοριζεται απο το τι θελει μια ομαδα.

Και εγω θελω απεριοριστο blackberry με παγιο 3 ευρω, αλλα δεν λεω οτι το θελει ο κοσμος.

Ο κοσμος (και μιλαω για την πλειοψηφια) αγνοει το mobile internet.

Η δημοσκοπηση δειχνει αυτο που λεω και καθε δημοσκοπηση πρεπει να λαμβανεται υπoψιν......

Η δημοσκοπηση δειχνει αυτο που λεω και καθε δημοσκοπηση πρεπει να λαμβανεται υπψιν......

Στη δημοσκόπηση συμμετέχουν μέλη του myphone. Δηλαδή άτομα πιο ψαγμένα με τις νέες τεχνολογίες και το internet που συμμετέχουν σε τέτοια sites. Πόσο αντιπροσωπευτικό της ελληνικής κοινωνίας και της συνδρομητικής βάσης της εταιρείας είναι το δείγμα αυτό? Μη τρελαθούμε κιόλας...(πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 132 άτομα).

Βγες μια βόλτα στο Σύνταγμα, ρώτα 20 ανθρώπους και πες μας πόσοι ξέρουν τι είναι το mobile internet και τι προσφορές υπάρχουν στην Ελλάδα...

Στη δημοσκόπηση συμμετέχουν μέλη του myphone. Δηλαδή άτομα πιο ψαγμένα με τις νέες τεχνολογίες και το internet που συμμετέχουν σε τέτοια sites. Πόσο αντιπροσωπευτικό της ελληνικής κοινωνίας και της συνδρομητικής βάσης της εταιρείας είναι το δείγμα αυτό? Μη τρελαθούμε κιόλας...(πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 132 άτομα).

Βγες μια βόλτα στο Σύνταγμα, ρώτα 20 ανθρώπους και πες μας πόσοι ξέρουν τι είναι το mobile internet και τι προσφορές υπάρχουν στην Ελλάδα...

Τι κανετε τωρα?Δικαιολογιες για το αυτονοητο?Οταν κατι δεν σας συμφερει μην προσπαθητε να το βγαλετε αναξιοπιστο...Και δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολοι υπολοιποι συνδρομητες της vodafone θα τους αρεσει το οριο και δεν θα επιθυμουν απεριοριστο?Ελεος.Η δημοσκοπηση δειχνει την ταση και το μηνυμα ειναι οτι ο κοσμος θελει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ.

Τι κανετε τωρα?Δικαιολογιες για το αυτονοητο?Οταν κατι δεν σας συμφερει μην προσπαθητε να το βγαλετε αναξιοπιστο...Και δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ολοι υπολοιποι συνδρομητες της vodafone θα τους αρεσει το οριο και δεν θα επιθυμουν απεριοριστο?Ελεος.Η δημοσκοπηση δειχνει την ταση και το μηνυμα ειναι οτι ο κοσμος θελει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ.

Δεν πάω να δικαιολογίσω τίποτα. Και εγώ θα ήθελα να είναι απεριόριστο. Δεν ενδιαφέρονται όμως όλοι οι συνδρομητές της Vodafone για την υπηρεσία αυτή.

Γιατι πολύ απλά δεν νομίζω ότι τον πολύ κόσμο τον απασχολεί το mobile internet και οι εκάστοτε προσφορές. Δεν είναι πρωταρχική ανάγκη. Ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα δεν ξέρει καν τι είναι mobile internet (αλλιώς η WIND θα είχε 10 εκ. συνδρομητές).

Η καταπληκτική σου δημοσκόπηση απευθύνεται σε ένα περιορισμένο target group. Τη Vodafone την ενδιαφέρει να κάνει κινήσεις με τις οποίες θα κερδίσει πολύ περισσότερο, τι πιο φυσιολογικό?

Ο περισσότερος κόσμος θέλει φθηνή ομιλία και sms...

Δεν πάω να δικαιολογίσω τίποτα. Και εγώ θα ήθελα να είναι απεριόριστο. Δεν ενδιαφέρονται όμως όλοι οι συνδρομητές της Vodafone για την υπηρεσία αυτή.

Γιατι πολύ απλά δεν νομίζω ότι τον πολύ κόσμο τον απασχολεί το mobile internet και οι εκάστοτε προσφορές. Δεν είναι πρωταρχική ανάγκη. Ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα δεν ξέρει καν τι είναι mobile internet (αλλιώς η WIND θα είχε 10 εκ. συνδρομητές).

Η καταπληκτική σου δημοσκόπηση απευθύνεται σε ένα περιορισμένο target group. Τη Vodafone την ενδιαφέρει να κάνει κινήσεις με τις οποίες θα κερδίσει πολύ περισσότερο, τι πιο φυσιολογικό?

Ο περισσότερος κόσμος θέλει φθηνή ομιλία και sms...

Δεν ενδιαφερεται λογω υπαρξης οριου...Δες με το wind plus τι χαμος εγινε........

Δεν ενδιαφερεται λογω υπαρξης οριου...Δες με το wind plus τι χαμος εγινε........

Όταν λέω δεν ενδιαφέρεται μιλάω γενικά για το mobile internet... Kαι τι χαμός έγινε με το wind plus? Πολλοί συνδρομητές της εταιρείας ενεργοποίησαν την υπηρεσία και απλώς στη πελατειακή της βάση προστέθηκαν και πολλοί τσαμπατζήδες που τσιγκουνεύονται να βάλουν ADSL, πήραν ένα F2G και κάνουν το μήνα ένα ARPU της τάξεως των 5 ευρώ...:O Δεν ξέρω κατα πόσον η Vodafone στοχεύει σε μια τέτοια πελατειακή βάση.

Ας είμαστε λίγο πιο λογικοί. Αυτό που ο πολύς κόσμος περιμένει από μια εταιρεία κινητής είναι φθηνή ομιλία, φθηνό sms για την επικοινωνία του από το κινητό και για το inetrnet φθηνό, γρήγορο και αξιόπιστο ADSL σε όλη τη χώρα. Όλα τα άλλα απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες συνδρομητών.

Αλήθεια, ρώτησες τους φίλους συνδρομητές της WIND πόσοι θα θέλανε μια υπηρεσία ανάλογη του Vodafone Για το Σπίτι για σταθερή επικοινωνία σε όλη την Ελλάδα χωρίς ΟΤΕ? Νομίζω πως αυτό είναι κάτι πιο βασικό από το mobile inetrnet...;)

Όταν λέω δεν ενδιαφέρεται μιλάω γενικά για το mobile internet... Kαι τι χαμός έγινε με το wind plus? Πολλοί συνδρομητές της εταιρείας ενεργοποίησαν την υπηρεσία και απλώς στη πελατειακή της βάση προστέθηκαν και πολλοί τσαμπατζήδες που τσιγκουνεύονται να βάλουν ADSL, πήραν ένα F2G και κάνουν το μήνα ένα ARPU της τάξεως των 5 ευρώ...:O Δεν ξέρω κατα πόσον η Vodafone στοχεύει σε μια τέτοια πελατειακή βάση.

Ας είμαστε λίγο πιο λογικοί. Αυτό που ο πολύς κόσμος περιμένει από μια εταιρεία κινητής είναι φθηνή ομιλία, φθηνό sms για την επικοινωνία του από το κινητό και για το inetrnet φθηνό, γρήγορο και αξιόπιστο ADSL σε όλη τη χώρα. Όλα τα άλλα απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες συνδρομητών.

Αλήθεια, ρώτησες τους φίλους συνδρομητές της WIND πόσοι θα θέλανε μια υπηρεσία ανάλογη του Vodafone Για το Σπίτι για σταθερή επικοινωνία σε όλη την Ελλάδα χωρίς ΟΤΕ? Νομίζω πως αυτό είναι κάτι πιο βασικό από το mobile inetrnet...;)

Κανεις λαθος..Υπαρχουν χιλιαδες συνδρομητες πλεον στην wind που σερφαρουν απο το ΚΙΝΗΤΟ σε ολο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΕ OPERA MINI και nonstop plus και παραλληλα email κτλ.Μιλαμε για το κινητο και το ιντερνετ που πραγματικα το προσφερει η WIND ΕΔΩ και 1.5 χρονο.Τεινει να καθιερωθει στον τομεα του mobile internet η wind(ισως και να εχει ηδη) αν συνεχισει η vodafone την υπηρεσια με οριο.

Μην δυναμιτίζουμε τη συζήτηση με το wind plus non stop. Είναι για wap.Σκόπιμα έχουν αφήσει την τρύπα μήπως και μαζέψουν κανένα συνδρομητή. Δεν είναι μόνιμη υπηρεσία διότι σου λέει ότι σου δίνει wap απεριόριστο και όποτε θέλει κλείνει την τρύπα.

Όσο και αν θεωρώ κακή και ακριβή τη λύση της vodafone, δεν μπορώ να τη συγκρίνω με μια τρύπα μιας υπηρεσίας η οποία μπορεί να κλείσει όποτε θέλουν...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μα, και το vodafone internet plus και αυτο wap ειναι.....

Απλα, το ενα εχει οριο 30 ΜΒ και πειραγμενα headers που καθιστουν αδυνατη την χρηση σε πολλες εφαρμογες κτλ και το αλλο δεν εχει οριο, ουτε πειραγμενα headers....

Μην δυναμιτίζουμε τη συζήτηση με το wind plus non stop. Είναι για wap.Σκόπιμα έχουν αφήσει την τρύπα μήπως και μαζέψουν κανένα συνδρομητή. Δεν είναι μόνιμη υπηρεσία διότι σου λέει ότι σου δίνει wap απεριόριστο και όποτε θέλει κλείνει την τρύπα.

Όσο και αν θεωρώ κακή και ακριβή τη λύση της vodafone, δεν μπορώ να τη συγκρίνω με μια τρύπα μιας υπηρεσίας η οποία μπορεί να κλείσει όποτε θέλουν...

Μα πλεον δεν ειναι τρυπα ..Παρεχεται επισημα απο την wind με το plus nonstop ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΡΦΙΝΚ σε internet site με operamini. http://www.windplus.gr/default.asp?siteID=2&langid=1&pageid=16

Δεν βρισκω το λογο να φωναζετε.

Επειδη η Vodafone γνωριζει το πραγματικο ποσοστο αυτων που θα αλλαζαν εταιρια για το wap surfing, κρινει πως δεν αξιζει να δωσει κατι τετοιο. Γνωριζει τι χανει αλλα προφανως εχει τους λογους της.

Να πουμε τελος οτι το internet plus, ηρθε με αποφαση του group.

Γιατί δυναμιτίζεται η συζήτηση όταν γράφονται αλήθειες και αφορουν την ελληνική πραγματικότητα; WAP γιατί θα πρέπει να σημαίνει σελίδες φτωχές και σε περιεχόμενο και δυνατοτητες ; Το οτι βρέθηκε μία εταιρεία η οποία δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές να σερφάρουν από το κινητό τους,χωρίς κρυφές χρεώσεις, είναι κατακριτέο ;

Με ποιά λογική θεωρείται σωστή η πολιτική μιάς εταιρείας με βάση το πελατειακό της υπόστρωμα μόνο όταν αφορά τα κέρδη της ,ενώ αντίθετα όταν αφορά προσφορά προς τους πελάτες που την τιμούν,γίνεται απλά για να κλέψει πελάτες απο τους ανταγωνιστές.

Μάλλον με την λογική των μετόχων,και μάλιστα αυτών που ασπάζονται την θεωρία του κόκκαλου για να ξεγελάσουν τον σκύλο.

Ποιοί είναι αυτοί λοιπόν που ονόμασαν internet το wap surfing να τους πούμε μπράβο , και ποιοί είναι αυτοί που πραγματοποίησαν το internet με το wap surfing να τους κατηγορήσουμε.

ΤΕΛΟΣ το οτι η vodafone γνωρίζει το πραγματικό ποσοστό αυτών που θα άλλαζαν εταιρεία για το wap surfing φαίνεται καθαρά απο τις κινήσεις της μετά από την παρουσίαση της υπηρεσίας! Αρχικά αναφερόταν μόνο σε Vlive συσκευές με 8Ε/μήνα,κατόπιν έμεινε το όριο του 1Mb/μέρα με 3,5/μήνα , τελευταία μείναμε στα 30Mb/μήνα. Ολα αυτά για μια υπηρεσία που ο κύριος ανταγωνιστής την είχε παρουσιάσει 1,5ΧΡΟΝΟ πριν με ξεκάθαρες χρεώσεις (όσον αφορά τα προφίλ δεδομένων των συσκευών ),και σαφέστατα πιο προσβάσιμη ακόμα και άν οι ΜΕΤΟΧΟΙ συνεχίζουν να την ονομάζουν τρύπα απώλειας χρημάτων.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ forum.

ΤΕΛΟΣ το οτι η vodafone γνωρίζει το πραγματικό ποσοστό αυτών που θα άλλαζαν εταιρεία για το wap surfing φαίνεται καθαρά απο τις κινήσεις της μετά από την παρουσίαση της υπηρεσίας! Αρχικά αναφερόταν μόνο σε Vlive συσκευές με 8Ε/μήνα,κατόπιν έμεινε το όριο του 1Mb/μέρα με 3,5/μήνα , τελευταία μείναμε στα 30Mb/μήνα. Ολα αυτά για μια υπηρεσία που ο κύριος ανταγωνιστής την είχε παρουσιάσει 1,5ΧΡΟΝΟ πριν με ξεκάθαρες χρεώσεις (όσον αφορά τα προφίλ δεδομένων των συσκευών ),και σαφέστατα πιο προσβάσιμη ακόμα και άν οι ΜΕΤΟΧΟΙ συνεχίζουν να την ονομάζουν τρύπα απώλειας χρημάτων.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ forum.

Θα ήταν γελοίο να έχουν ένα πρόγραμμα με πάγιο 8 ευρώ ή με όριο 1MB την ημέρα που θα απέτρεπε την είσοδο για κάθε χρήστη, όπως και να το κάνουμε όμως αν πραγματικά ενδιαφέρονταν πολλοί για την υπηρεσία αυτή, θα την είχαν κάνει όλοι για Wind, και η Vodafone όπως και η Cosmote θα είχαν ελάχιστους συνδρομητές. Αυτό όμως δεν συμβαίνει άρα στη πραγματικότητα η υπηρεσία δεν αποτελεί βασική ανάγκη και κίνητρο για φορητότητα παρά μόνο για μια μικρή ομάδα συνδρομητών και για αυτό δεν τη δίνει.

Σαν καταναλωτής και εγώ διαμαρτύρομαι και θα ήθελα να το δίνει η Vodafone αλλά επειδή ξέρω ότι ποτέ δεν θα άλλαζα εταιρεία μόνο και μόνο για το mobile internet (το οποίο και θα χρησιμοποιούσα ελάχιστα αφού και στο σπίτι και στο γραφείο έχω ADSL, αλλιώς θα είχα πάει στη wind εδώ και καιρό) δεν την αδικώ σαν επιλογή της εταιρείας.

Αντίθετα ,όπως ανέφερα παραπάνω, βρίσκω πολύ πιο βασικό το ότι μου δίνει τη συνατότητα να έχω σταθερή επικοινωνία χωρίς πάγιο ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα με μια πάρα πολύ απλή λύση (κάτι που η Wind δεν παρέχει) σε σχέση με το mobile internet. Και για αυτό και έδωσε το Vodafone Για το Σπίτι.

Λέω λοιπόν και πάλι ότι ο πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για φθηνή ομιλία, φθηνό sms, καλές επιδότησεις καθώς επίσης σταθερή τηλεφωνία και γρήγορο, αξιόπιστο και οικονομικό ADSL σε όλη τη χώρα. Εκεί θέλω να πιστεύω ότι στοχεύει η Vodafone.