Jump to content

Πρόβλημα με εγκατάσταση λειτουργικού (was: [Οff-topic] Windows Vista)

georgeIII
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν κανει τιποτα εγκατασταση ουτε τα vista ουτε τα XP. τι κανω τωρα;

Β Ο Η Θ Ε Ι Α! ! ! !:confused: Θα μοθ πει καποιος τι μπορω αν μπορω να κανω; please!!!

Για την χρήση. Για ίντερνετ κανένα πρόβλημα με το hardware που έχεις ήδη. Για την ταινία τα πράγματα ζορίζουν λίγο αν τρέχει οτιδήποτε στο παρασκήνιο. Για το παιχνίδι δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει. Δεν παίζω παιχνίδια.

Δεν υπάρχει οδηγός δισκέτας ώστε να κάνεις εκ νέου φορμάτ από κει;

δεν θπαρχει οδηγος δισκετας δυστυχως.

Τι ακριβώς βλέπεις όταν μπουτάρεις;

μια φορα οταν προσπαθησα να μπουταρω με τα xp πηγε να ξεκινησει και μετα εγραψε οτι δεν βρισκει το αρχειο setup.pp (καπως ετσι) και κωδικος σφαλματος 7. Αυτο. τις επομενες φορες μαυρη οθονη μονο.

το ιδιο και με τα vista την πρωτη φορα βρηκε οτι λειπει καποιο αρχειο και τις επομενεσ μαυρη οθονη.

το ολο προβλημα ξεκινησε πριν 4 μερες οταν ενω λειτουργουσε ο Η/Υ εβγαλε μια μπλε οθονη με ακαταλαβιστικα και εσβησε οταν τον ξαναξεκινησα ελεγε οτι ειχε σφαλμα καποιο αρχειο windows/system32. ειχε τα xp τοτε

Μπορείς να μπεις σε Windows Recovery Console?

Κάνε εκκίνηση με το cd των ΧΡ και στην Welcome to Setup screen, πάτησε F10 ή το R (repair) στο πληκτρολόγιο.

Μπορείς να μπεις σε Windows Recovery Console?

Κάνε εκκίνηση με το cd των ΧΡ και στην Welcome to Setup screen, πάτησε F10 ή το R (repair) στο πληκτρολόγιο.

δεν φτανει ως εκει

μια φορα οταν προσπαθησα να μπουταρω με τα xp πηγε να ξεκινησει και μετα εγραψε οτι δεν βρισκει το αρχειο setup.pp (καπως ετσι) και κωδικος σφαλματος 7. Αυτο. τις επομενες φορες μαυρη οθονη μονο.

το ιδιο και με τα vista την πρωτη φορα βρηκε οτι λειπει καποιο αρχειο και τις επομενεσ μαυρη οθονη.

το ολο προβλημα ξεκινησε πριν 4 μερες οταν ενω λειτουργουσε ο Η/Υ εβγαλε μια μπλε οθονη με ακαταλαβιστικα και εσβησε οταν τον ξαναξεκινησα ελεγε οτι ειχε σφαλμα καποιο αρχειο windows/system32. ειχε τα xp τοτε

Εμένα, αυτή η συμπεριφορά μου θυμίζει σκληρό δίσκο στα τελευταία του... ή με σοβαρό πρόβλημα bad sectors σε κάποιο σημείο.

Βασίλης

Είναι πολύ πιθανόν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και εγώ είναι ο δίσκος. Αν έμπαινε στην κοσνόλα τα πράγματα ήταν εύκολα μετά.

Αν υπάρχει δυνατότητα να αλλαχτεί ο σκληρός κάνε το.

Εμένα, αυτή η συμπεριφορά μου θυμίζει σκληρό δίσκο στα τελευταία του... ή με σοβαρό πρόβλημα bad sectors σε κάποιο σημείο.

αν του κανω ανασυγκροτηση λες να δειξει τιποτα?

του εχω κανει format δεν εχει τιποτα μεσα

αν του κανω ανασυγκροτηση λες να δειξει τιποτα?

του εχω κανει format δεν εχει τιποτα μεσα

Ανασυγκρότηση; Τι είδους ανασυγκρότηση και πως θα την κάνεις;

Εσύ λες ότι δεν μπουτάρεις καθόλου από σκληρό και cd και ότι δεν υπάρχει οδηγός δισκέτας.

edit

Πείραξες καθόλου το bios? Ελπίζω όχι.

Από το bios μπορείς να δεις τον σκληρό κανονικά;

Ανασυγκρότηση; Τι είδους ανασυγκρότηση και πως θα την κάνεις;

Εσύ λες ότι δεν μπουτάρεις καθόλου από σκληρό και cd και ότι δεν υπάρχει οδηγός δισκέτας.

edit

Πείραξες καθόλου το bios? Ελπίζω όχι.

Από το bios μπορείς να δεις τον σκληρό κανονικά;

εχω θηκη που τον κανω εξωτερικο

δεν προσεξα αν μπορω να τον δω

δεν πειραξα το bios

Όντως προβλήματα σε πολύ πρώιμο στάδιο εγκατάστασης του λειτουργικού συνήθως οφείλονται στο hardware.

δεν φτανει ως εκει

Δηλ. σου βγαζει σφαλμα πρωτου καν φτασει στο σημειο να επιλεξεις repair κλπ? Τοτε εχεις harware προβλημα, αρχισε με memtest και βλεπεις.

το ακριβες μηνυμα που μου βγαζει ειναι

" δεν ηταν δυνατη η φορτωση του αρχειου setupdd.sys

κωδικος σφαλματος 7"

το bios βλεπει τον σκληρο

το memtest πως το τρεχω;

Το κατεβάζεις, το γράφεις σε cd και κάνεις εκκίνηση μ' αυτό.

Το πρόβλημα είναι στο hardware 100%. Αν έκανες αναζήτηση στο ίντερνετ για το setupdd.sys και το σφάλμα 7, θα έβλεπες αυτό:

http://support.microsoft.com/kb/330181

Το κατεβάζεις, το γράφεις σε cd και κάνεις εκκίνηση μ' αυτό.

Το πρόβλημα είναι στο hardware 100%. Αν έκανες αναζήτηση στο ίντερνετ για το setupdd.sys και το σφάλμα 7, θα έβλεπες αυτό:

http://support.microsoft.com/kb/330181

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. ειχα μπει στην microsoft. αλλα δεν ειχα βρει κατι. θα το ψαξω με αυτο. και παλι ευχαριστω

αληθεια τι θα περιμενω να μου δειξει; (ασχετος ετσι;)

+1

1. αγόρασε ένα δίσκο ίδιας ή μεγαλύτερης χωρητικότητας

2. βάλε τον αυτό στο πισί και βάλε του τα xp (ή vista).

3. μετά βάλε και τον άλλο για να σώσεις ότι αρχεία θες.

4. υπάρχει και η επιλογή για disk cloning απλά i'll cross my fingers για το αν είναι όντως πρόβλημα hardware ή έχει προκαλέσει (το πρόβλημα στο δίσκο) και πρόβλημα στο ίδιο το OS.

καλή τύχη.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. ειχα μπει στην microsoft. αλλα δεν ειχα βρει κατι. θα το ψαξω με αυτο. και παλι ευχαριστω

αληθεια τι θα περιμενω να μου δειξει; (ασχετος ετσι;)

Δεν θα περιμένεις τίποτα εκτός αν είσαι προφήτης. :)

Διαγνωστικό εργαλείο είναι. Θα πρέπει να προσέξεις τα errors που θα σου βγάλει. Αν σου βγάλει το ξανασυζητάμε.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια!!!!! τελικα πιστευω οτι το βρηκα. εβγαλα την μια μνημη και δουλεψε κανονικα.

εκανα φορματ αυριο παω για μνημες. για να βεβαιωθω οτι φταιει αυτη την ξαναεβαλα και μου εκανε τα ιδια κολπα

τα στοιχεια της μνημης ειναι 512 DDR-333MHz κοιταξα σε e-shop και πλαισιο και βρηκα μονο DDR2 ομως

και παλι χιλια ευχαριστω