dimfot Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Η απορια μου παραμενει... Μπορουμε να βαλουμε JAVA εφαρμογες στο C550 ??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 αναφορά παράδοσης υπάρχει τελικά, όταν τελειώσει η πληκτρολόγηση του μηνύματος πατήστε οκ, και στο επιβεβαιωτικό που βγάζει, πατήστε το βέλος δύο φορές προς τα κάτω για να πάει στην τρίτη επιλογή (η πρώτη επιλογή είναι αλλαγή του μηνύματος, η δεύτερη αλλαγή του τηλεφώνου), και εμφανίζεται η αναφορά επιτέλους! Το κακό είναι ότι σε κάθε αποστολή μηνύματος πρέπει να γίνεται το ίδιο πράγμα. Τι κουραστικό! Άμα κάποιος ξέρει, ας μου πει γιατί ένα μήνυμα 100 χαρακτήρων μου το βλέπει σαν 2 μηνύματα... Μπορώ να το αλλάξω αυτό από κάπου? Όσο και να ψάξω, δεν βρίσκω τίποτα. Ούτε και στο manual. Ευχαριστώ Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spipis ( 5 Φεβ. 2004 , 16:25) Τελος κατεβαστε το "MOTOROLA PST" και καντε τη δουλεια σας...στα guides εχει οδηγιες πως να χρησιμοποιήσεται και το "MOTOROLA PST".........! Ότι και αν προσπάθησα να κάνω δεν κατάφερα να κάνω το c550 να αναγνωριστεί από τα Windows 98. Θέλω να κατεβάσω τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει αλλά δεν έχω βρεί κανένα τρόπο. Εάν εσύ φίλε SPipis το έχεις καταφέρει κάνε post κανενα tutorial για να τα καταφερουμε κι εμεις... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 ( 6 Φεβ. 2004 , 08:08) αναφορά παράδοσης υπάρχει τελικά, όταν τελειώσει η πληκτρολόγηση του μηνύματος πατήστε οκ, και στο επιβεβαιωτικό που βγάζει, πατήστε το βέλος δύο φορές προς τα κάτω για να πάει στην τρίτη επιλογή (η πρώτη επιλογή είναι αλλαγή του μηνύματος, η δεύτερη αλλαγή του τηλεφώνου), και εμφανίζεται η αναφορά επιτέλους! Το κακό είναι ότι σε κάθε αποστολή μηνύματος πρέπει να γίνεται το ίδιο πράγμα. Τι κουραστικό! Άμα κάποιος ξέρει, ας μου πει γιατί ένα μήνυμα 100 χαρακτήρων μου το βλέπει σαν 2 μηνύματα... Μπορώ να το αλλάξω αυτό από κάπου? Όσο και να ψάξω, δεν βρίσκω τίποτα. Ούτε και στο manual. Ευχαριστώ Ismini αφού σε καλωσορίσω στο forum μας, να σου πω μεγια γιά το νέο σου τηλέφωνο, να σε ενημερώσω πως η αναφορά παράδοσης είναι νέα λειτουργία γιά την μοτορόλα (!!!), που πιστεύω να υποστηρίζεται και απο τα SMS & MMS (αν θέλεις μου το επιβεβαιώνεις...) Το μήνυμα των 100 χαρακτήρων στο περνάει σαν διπλό επειδή μάλλον είναι ενεργοποιημένη η επιλογή unicode....Aπλώς απενεργοποίησέ την αν υπάρχει αυτή η επιλογή ή γράφε μόνο με κεφαλαία και όχι μικρά γράμματα....Πες μου σε παρακαλώ αν μετά από αυτά το μήνυμα των 100 χαρακτήρων στέλνεται σαν ένα ή δύο....(θέλω να πιστεύω πως οι unicode χαρακτήρες απενεργοποιούνται και δεν είναι μόνιμη επιλογή....) Ακόμα αν σου είναι εύκολο πες μου την γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο (δηλ. την αντιστοίχιση των ελληνικών γραμμάτων στα πλήκτρα) καθώς και αν είσαι ικανοποιημένη από την οθόνη του τηλεφώνου και εν γένη από το τηλέφωνο....Τέλος αν έχει ελληνική ανίχνευση στα ονόματα-επαφές του καταλόγου....Σε ευχαριστώ.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Δυστυχώς έχω ψάξει στο μενού του τηλεφώνου και δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για την unicode. Θα δοκιμάσω να στείλω μηνύματα με κεφαλαία για να δώ αν πιάσει τουλάχιστον αυτό. Οσον αφορά την οθονίτσα είναι λίγο μικρούλα, αλλά είναι όμορφη, τουλάχιστον εμένα δεν με κουράζει. Μόνο όταν πας στο μενού των φωτογραφιών, εκεί είναι λίγο πρόβλημα γιατί για να δεις μια φωτογραφία πρέπει να κάνεις κύλιση προς τα κάτω για να την δεις ολόκληρη. Το ωραίο είναι ότι μπορείς να βάλεις τις φωτογραφίες σου ως screensaver, πολύ ωραίο αυτό! Αλλά άμα τις θες για φόντο, πάλι είναι πρόβλημα, δεν φαίνεται τίποτα λόγω του μικρού μεγέθους της οθόνης. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Α, και για τα ονόματα του καταλόγου, τα βρίσκει μια χαρά, έχει ελληνικότατη ανίχνευση. Ευτυχώς! Για την γραμματοσειρά: 1=ειδικοί χαρακτήρες, 2=Α-Β, 3=Δ-Ε-Φ, 4=Γ-Η-Ι, 5=Κ-Λ, 6=Μ-Ν-Ο-Ω, 7=Π-Ρ-Σ, 8=Θ-Τ-Υ, 9=Ζ-Ξ-Χ-Ψ. Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο περίεργο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Είναι όπως στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Ελπίζω να βοήθησα! Και ελπίζω να βρω άκρη με τα μηνύματα, δεν μπορώ άλλο να χρεώνομαι παραπάνω χωρίς λόγο... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 Ismini20 σε ευχαριστώ πολύ.... :) Έχει ενδιαφέρον να μας πεις τί τελικά κατάφερες με τα unicodes.... Άλλα μέλη, κάτοχοι του 550, δεν μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους στο συγκεκριμένο θέμα;;; :eek: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satriani Δημ. February 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Λοιπόν, μερικα πραγματάκια για το c550, 1. Περνούν java εφαρμογες με τα MIDway_2.8 και JADgen στο κινητό. (έχω περάσει μερικά παιχνιδάκια)..... 2. δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος scroll για να δει μια photo, αρκεί να κάνει "ΑΠΟΚΡΥΨΗ SOFTKEYS" από το μενού μέσα στο φάκελο των photo. 3. Ολες οι εφαρμογές όπως PST, Mobile phone tools κλπ κλπ ΔΕΝ βοηθούν στο downloading και uploading ringtones και photos, βέβαια το κινητό συνδέεται κανονικά με αυτά και μπορείτε να κάνετε συνχρονισμό καταλόγου να στείλετε SMS και άλλα τέτοια....... Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ!!! μα καμια περίπτωση να πάρετε τις photo που έχετε τραβήξει χρησιμ. το PST και το mobilePhoneTools (Αν και έχει το multimedia center). 4. Για τα μυνήματα απλά γράψτε κεφαλαία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. February 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 AGAPHTE SANTRIANI,SE PARAKALO PES MOU,PRAGMATIKA DEN UPARXEI KANENA TROPOS NA KATEBASOUME TIS FOTO STON UPOLOGISTH??MA AUTO DEN GINETAI.AFOU APO THM MOTOROLA EUROPE MOU EIPAN OTI GINETAI PERNONTAS TO KALODIO PC 200 APO THN MOTOROLA.SE PARAKLO FILE MOU,ENHMEROSE ME.KAI KATI AKOMA,KSEREIS MHPOS POS MPORO NA APOTYHYKEYSO MHNHMATA PERA APO AUTA THS SIMCARD STO KINHTO??PRAGMATIKA SE EUXARISTO POLU! Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αν και δεν εχω ακομα το c550, για μεταφορα εικονων κοιταξτε το : http://www.motclub.com/html/guides/guides_pst_mbackup.htm Ειναι στα εσπανιολ αλλα ειναι ευκολη η διαδικασια. Τωρα τι αποτελεσμα πετυχαινει, δεν ξερω. :ο) Ελπιζω να φουλεψει ωστε να δουμε κι εμεις καμμια φωτο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satriani Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Το Guide αυτό http://www.motclub.com/html/guides/guides_pst_mbackup.htm είπαμε οτι ΔΕΝ θα σας βοηθήσει... Δοκιμάστε το πρώτα σε κινητό c550..... Ούτε το PST ούτε το Mobile Phone Tools στην παρούσα τους έκδοση δεν μπορούν να βοηθήσουν στο download/upload φωτογραφιών και γενικά τα tools που έχει το http://www.motclub.com. Πάντως επικοινωνία με το κινητό επιτυγχάνεται όπως σας είπα οπότε δεν τίθεται θέμα drivers..... Ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποιο άλλο προγραμματάκι ή να βγούν καινούργιες εκδόσεις στα παραπάνω.... Για τα SmS αγαπητέ oxima δεν ξέρω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. February 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΒΕΒΑΙ ΠΕΡΙΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΩΡΑΣΑ ΣΤΟ ΣΥΚΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ "ΤΥΦΛΑ"ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΩ.ΝΑ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ MOTOROLA C550 ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ,ΜΕΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ,Η ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΝΟ SMS ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ.ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΩΣ ΤΟΥ Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 παιδιά τι να πω... Δεν γίνεται τίποτα με τα κεφαλαία στα μηνύματα, για να γράψω με κεφαλαίο πρέπει σε κάθε γράμμα να πατάω το 0 για να αλλάζει σε κεφαλαία. Εγώ δεν ξανασχολούμαι με μηνύματα, εξάλλου είμαι σε πρόγραμμα 120 και δεν με συμφέρουν τα μηνύματα. Άμα κάποιος βρει τίποτα με τις φωτογραφίες, ας πει και στους υπόλοιπους. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 re file esi pou to exis to kinito kai tha ksereis i fili mou molis to exei parei kai rotaei giati ena sms me 150 xaraktires to stelnei se 2-3 diaforetika sms?kseris ti prepei na kanei? kai episis exei cosmote , anafores exei telika kai an kseris kai gia na energopiisi ta mms pesto, thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Ρε συ, καλό θα ήταν να διαβάζεις όλο το thread πριν ρωτήσεις, όλες οι ερωτήσεις σου είναι απαντημένες σε προηγούμενες σελίδες. Στην σελίδα 3 υπάρχει συζήτηση ειδικά για τα μηνύματα. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Μολις αγορασα το C550. :D Καταρχας μια απορια : Τα 2 ιδια κουμπακια επιλογης, πανω απο αυτα των κλησεων, ειναι καπως πιο μαλακα απο αυτα των κλησεων (κοκκινο και πρασινο) ή μου δωσανε χαλασμενο ??? ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ : Γνωστη αλυσιδα καταστηματων το πουλαει 13 ΕΥΡΩ. Το βρηκα στη συνοικια μου (Καλλιθεα) με 1,70 ΕΥΡΩ... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Σε εμένα τα κουμπιά επιλογής είναι λιγάκι πιο σκληρά από το κόκκινο και το πράσινο. Στην αρχή βέβαια ήταν πολύ πιο σκηρά, οπότε φαντάζομαι με την χρήση φτιάχνουν! Το καλώδιο σύνδεσης το πήρα 2,50 ευρώ απο το πλαίσιο, αλλά ακόμα δεν μου έχει χρησιμέψει σε τίποτα! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (14 Φεβ. 2004 , 13:50) Ρε συ, καλό θα ήταν να διαβάζεις όλο το thread πριν ρωτήσεις, όλες οι ερωτήσεις σου είναι απαντημένες σε προηγούμενες σελίδες. Στην σελίδα 3 υπάρχει συζήτηση ειδικά για τα μηνύματα. nai re file iparxi sizitisi giata sms ala kanis den kseri pos na to ftiaksi na min stelni 2-3 sms kathe fora, meto na grafeis kefalaia ftiaxnete?to unicode den iparxei tespa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 μόνο με αναβάθμιση software στην motorola λύνεται το πρόβλημα. και είμαι φίλη, όχι φίλος, έχει και το αντίστοιχο σχηματάκι του γυναικείου φύλου κάτω από το όνομά μου. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (15 Φεβ. 2004 , 11:15) μόνο με αναβάθμιση software στην motorola λύνεται το πρόβλημα. και είμαι φίλη, όχι φίλος, έχει και το αντίστοιχο σχηματάκι του γυναικείου φύλου κάτω από το όνομά μου. xaxax sorry den to paratirisa agipiti fili tote an kseris otan stelnete ena sms se 2-3 mikra tote xreonese san 1 sms or osa sou stilei ta xrewnei ksexorista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Κοίτα, νομίζω ότι χρεώνεται για 3 μηνύματα, αφού έρχεται η αναφορά 3 φορές. Δυστυχώς. Και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση για αυτό.Κι εγώ έχω σταματήσει εντελώς να στέλνω μηνύματα. Αυτό που είναι πραγματικά ενοχλητικό πάντως είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τις φωτογραφίες που βγάζεις. Άμα κανείς μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ ας πει... Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (16 Φεβ. 2004 , 16:43) Κοίτα, νομίζω ότι χρεώνεται για 3 μηνύματα, αφού έρχεται η αναφορά 3 φορές. Δυστυχώς. Και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση για αυτό.Κι εγώ έχω σταματήσει εντελώς να στέλνω μηνύματα. Αυτό που είναι πραγματικά ενοχλητικό πάντως είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τις φωτογραφίες που βγάζεις. Άμα κανείς μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ ας πει... poutania na se xrewnei omws giati osoi exoun karta mono sms stelnoun,opote.. tespa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Σχετικα με τα παιχνιδια : Φορτωνονται με το MIDway 2.8. 1. Ανοιγετε το προγραμμα 2. Επιλεγετε COM port. θα δειτε στο device manager οτι υπαρχει Motorola USB modem. Δειτε σε ποιο COM port ειναι και βαλτε αυτο ! 3. Κανετε upload το αρχειο. Πολλα παιχνιδια δεν τα παιρνει, και αλλα αμα τα παρει δεν τα δειχνει ολοληρα στην οθονη !! Αν βρισκετε καποιο παιχνιδι που παιζει normal, στειλτε το στη λιστα ! Τσεκαρετε στο http://www.motclub.com στο english forum. Υπαρχει ενα topic που λεει ποια παιχνιδια παιζουν κανονικα στο C550. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ουδεν νεωτερο ! Εστειλα ερωτηση στο επισημο forum της Motorola. Ριξτε μια ματια και στο http://www.motocoder.com Ισως βρειτε καλα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Γεια σας και παλι... Εχω ενα ΣΟΒΑΡΟ προβλημα ! Απο το PST ανοιγω νεο M-Backup Services και προσπαθω να κανω read απο το τηλεφωνο. Κανει suspend το τηλεφωνο, αλλα μου βγαζει failed τοσο στις εικονες οσο και στα ringtones... THE PROBLEM : Φορτωνω ενα EMS (M-Backup Services) αρχειο, παταω το write to phone, και τα δεχεται ! Τι ωραια ! Ναι, πως... Ψαχνω να τα βρω και... πουθενα ! Τιποτε !!!! Θα μου πειτε, δεν τα περασε... ΟΜΩΣ Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. February 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2004 !!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!! :D Ανεβοκατεβάστε οτι αρχεια θέλετε στο κινητό σας !!! (Με οχι 100% ασφαλεια αφου ειναι γραμμενο για C350) 1. Κατεβάστε το αρχείο P2K File Manager (p2kman.zip) απο το http://www.motclub.com/html/programs.htm 2. Περιμένετε ενα λεπτό να φορτώσει. 3. Πατηστε το SUSPEND. Θα εμφανιστει το σημα της MOTOROLA στο κινητο και θα κολλησει το προγραμμα (θα σας πεταξει εξω). 4. Φορτωστε παλι το προγραμμα. 5. Βρειτε και διαγραψτε το αρχειο /a/mobile/audio/MyToneDB.db Αν δεν το κανετε τοτε τα midi αρχεια που θα ανεβαζονται θα μπορειτε να τα ακουτε αλλα οχι και να τα επιλεγεται ως ηχο στις κλησεις. Το αρχειο αυτο δημιουργειται αυτοματα απο το κινητο. Οποτε βαζετε νεα ringtones, σβηνετε αυτο το αρχειο. 6. Για να κατεβάσετε φωτογραφίες : a) Επιλέξτε οποιο αρχείο θελετε b) Πατήστε το DOWNLOAD! c) Οι φωτογραφίες που τραβηξατε απο την καμερα εχουν flag e0000.Θα χρειαστει να πατησετε 2 φορες το κουμπι download. Αν δεν κατεβουν σωστα ξαναδοκιμαστε. 7. Για να ανεβασετε φωτογραφιες : a) Συμπληρωστε στο upload path to εξης : /a/mobile/picture/ b) Επιλέξτε upload file και ανεβάστε οποιο αρχείο .jpg θελετε (τα .png δεν τα δειχνει σωστα) c) To αρχειο τοποθετείται κανονικα στις "Εικονες" με το ονομα που έχει και το αρχειο. 8. Για να ανεβασετε ringtones : a) Συμπληρωστε στο upload path to εξης : /a/mobile/audio/ b) Επιλέξτε upload file και ανεβάστε οποιο αρχείο .mid θελετε c) To αρχειο τοποθετείται κανονικα στους "Ηχους" με το ονομα που έχει και το αρχειο. 9. Πατηστε το κουμπι RESTART στο προγραμμα. Θα σας πεταξει, αλλα θα ξεκινησει το κινητο. Το προγραμμα ειναι φτιαγμενο για το C350 αλλα μεχρι στιγμης δουλευει οκ. Θεωρητικα (δεν το δοκιμασα ακομη) μπορειτε να ανεβοκατεβαζετε οποιο αρχειο θελετε, ανεξαρτητως φορματ και να το αποθηκευετε οπου θελετε ! (Λιγο ριψοκινδυνο βεβαια) Δηλαδη ισως να δουλευει και σαν μινι-σκληρος δισκος. :ο) Το μονο επιφοβο ειναι πως λόγω της διαφορετικης μνημης που εχουν τα δυο μοντελα, να μην υπαρχει σωστη αξιοποιηση της μνημης και φοβος αλληλοεπικαλυψης σημαντικων αρχειων. Εγω παντως κατεβασα τις φωτο (πολυ καλη ποιοτητα οταν εχει φως) και ανεβασα midi μεγεθους 102ΚΒ ! *** Αν δεν κανετε το βημα 3 μπορειτε και παλι να ανεβοκατεβαζετε αρχεια. Ειναι πιθανο ομως σε περιπτωση που ερθει μηνυμα, κληση κτλ. να τα παιξει το κινητουλι. ********** :!: ΠΡΟΣΟΧΗ : :!: *********** 1. ΠΗΓΑ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΩ ΕΝΑ MIDI ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ! Αναγκαστηκα να το κανω SUSPEND απο την εφαρμογη, μετα να κλεισω το προγραμμα και το κινητο και να το ξανανοιξω. :blink: 2. ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΝΑ MIDI KAI ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΑΛΙ ! Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρια !!! :wacko: Αν θελετε να τα διαγραψετε καντε τα DELETE μεσω προγραμματος 3. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο το κινητο. No problem here. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts