Jump to content

χαθηκε απο την εναρξη το εικονιδιο Σβησιμο τερματισμος

b_bil2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια ξαφνικα χαθηκε απο την εναρξη το εικονιδιο Σβησιμο τερματισμος και ποιο πανω το εκτελεση , πως γινεται να επανελθουνε παλι ? φρικαρα τωρα και δεν ξερω τη να κανω

ευχαριστω

σας παραθετο και μια φοτο .

λογικά κάποιο πρόγραμμα θα έβαλες ή κάτι θα πειράχτηκε.

κάμε system restore σε ένα valid checkpoint.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

κατά 99% έχεις κολλήσει ιο ή κάτι άλλο.

κάμε ένα scan με το AV (τελευταία ενημέρωση) και με το windows defender.

το format δεν είναι λύση. απλά χάσιμο χρόνου.

system restore κάμεις από το αντίστοιχο πρόγραμμα των windows. θα το δεις εκεί που είναι τα προγράμματά σου. δε νομίζω να κάμει τπτ μιας και κόλλησες σχεδόν σίγουρα κάτι.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Δοκίμασε τα εξής και το πιθανότερο είναι να πιάσουν: Πήγαινε στο φάκελο C:\Windows\System32, βρες και κάνε διπλό κλικ στο αρχείο gpedit.msc. Μπες κάτω αριστερά στην ενότητα "Διαχειριστικά πρότυπα" (Administrative templates). Εκεί μέσα υπάρχει μια κατηγορία για το μενού έναρξη και τη γραμμή εργασιών. Με διπλό κλικ σε κάθε σειρά του καταλόγου δεξιά εμφανίζονται τρεις επιλογές για την ενεργοποίηση - απενεργοποίηση κάποιων χαρακτηριστικών, μεταξύ των οποίων και αυτά που ζητάς. Ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση.

Όσο για το task manager (αφού πια έχει ενεργοποιηθεί η "εκτέλεση") πήγαινε από Έναρξη --> Εκτέλεση--> regedit.exe στο μητρώο και στο σημείο HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies\ System. Δεξιά υπάρχει η επιλογή DisableTaskMgr. Με διπλό κλικ αλλάζουμε την τιμή σε 0.

Καλημερα b_bil2 και χρονια σου πολλα :)

εναλλακτικα μπορεις να πατησεις alt+F4 οταν βρισκεσαι στην επιφανεια εργασιας και το μενου θα εμφανιστει ;)

αν απλα σε απασχολει για το shutdown μπορεις να κανεις αυτο που εχω κανει και εγω...

δημιουργησε στην επιφανεια εργασιας μια νεα συντομευση (δεξι κλικ -> δημιουργια)

εκει που λεει "πληκτρολογηστε τη θεση του στοιχειου" κανε copy/paste αυτο:

C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -t 00

καθε φορα που θα το διπλοκλικαρεις το pc θα κανει shutdown :D