nervous Δημοσιεύτηκε November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2007 http://img134.imageshack.us/img134/3999/96109910ek5.jpg Technical specifications Key Features * An elegant, large, glossy black 1.8" smoked screen makes viewing all your photos a pleasure. * A solid metal rim around the phone protects the screen from scratches * Splitline coloring in the keymat adds a touch of color * Benefit from easy connectivity with Bluetooth, and a mini-USB port to connect to a PC * Save more of your moments with the option to use MicroSD memory cards up to 2GB * Ensure you’re always in touch with up to 2,000 contacts. * Stay entertained with a music player and FM radio * Enjoy flexible messaging options including push-to-talk and audio messaging * Make your handset unique with MP3 ringtones Display * Main display: 128x160, up 262k colors. TFT (active area 1,8") Imaging * 2 megapixel camera * 8 x digital zoom Messaging * Email client with attachments (Java version) * MMS: OMA MMS 1.2 (300 kB MMS size) * Instant Messaging Multimedia * Media player supporting MP3, MP4, AAC, AAC+ eAAC+, H.263, H.264 * FM Stereo radio * Video streaming (3GPP) * Video ringing tones * MIDI ringing tones up to 64 polyphonies * DRM release 2.0 * HXTML browser * Java: MIDP 2.0 Connectivity * Bluetooth * Micro SD memory slot up to 2GB * Mini-USB connector Other features * Themes including animated wallpapers, screensavers, color schemes & ringing tones * Voice recording, voice commands, speaker independent name dialing * User configurable right soft key and GoTo menu * Organizer with calendar, To-do list and notes * Alarm clock, Countdown timer (normal and interval timer) Sales pack contents * Nokia 3500 classic * Nokia battery (BL-4C) * Charger (AC-4) * Headset (HS-47) * User Guide Hardware characteristics * Tri-band; EGSM900 GSM 850/1800/1900 * Monoblock form factor * 2.0 megapixel camera with 8x digital zoom * Combo memory with 32 MB flash and 16 MB RAM – 8.5 MB user memory * Micro SD memory card slot (up to 2GB) * Stereo FM radio and music player * Integrated handsfree speaker * Side volume keys * Small DC charger plug * Mini-USB connector * 2.5mm Nokia AV connector Bearers supported * DARP * EDGE class 10; GPRS class 10 * GPRS/EDGE/HSCSD/CSD for browsing and as data modem * Bluetooth Service Enablers * xHTML over TCP/IP * MMS 1.2 (300k MMS size) * Audio messaging * Full OMA Client provisioning * Instant Messaging with Presence * MIDP 2.0 java pre-installed games and applications * Flash Lite 2.0 * MP3 ringing tones, True tones and MIDI tones, with support of 64 polyphony * MP3 music files, Midi, AAC, AAC+, enhanced AAC+, WMA * Local/remote SyncML data sync * Smart content download - OMA DRM 2.0 * SIM Application Toolkit * SIM Access profile * FOTA (Firmware update Over The Air) Battery * BL-4C * 820 mAh LiIon Standard battery Power Management Battery Talk time Standby time Capacity BL-4C 300h 860mAh http://europe.nokia.com/A4430436 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Μιά από τα ίδια, κατά την γνωστή πλέον συνταγή...Το μόνο που αλλάζει η υπογραφή της νόκια, που δεν είναι στην κορυφή, αλλά στην βάση δεξιά...Απαράδεκτη η οικονομία της οθόνης 1,8 ίντσες, αντί 2...Και φαίνεται και πολύ άσχημα....:blink: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 http://www.kinitomania.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,233/option,com_virtuemart/index.php?&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=233option=com_virtuemart&vmcchk=1 Eχει ερθει αλλα δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο ... ion83, μιλαμε για μια παραλλαγη του 3110 με 2mp καμερα ! Με 165 ευρω καινουριο τι περιμενες :) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Nokia 3500 Classic unboxing pics http://justamp.blogspot.com/2007/11/nokia-3500-classic-unboxing-pics.html Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 το εχει παρει κανεις? καλο ειναι? σε ποια χρωματα ερχεται στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 σε ποια χρωματα ερχεται στην ελλαδα? Υπαρχει σε μπλε , κοκκινο και γκρι σε online καταστηματα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Κανένας δεν το χει πάρει ακόμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 @ nobleman & payton_blanc: Δεν το πήρε κανένας γιατί δεν υπάρχει στα καταστήματα,μόνο σε on-line και πιθανότατα παραεισαγωγής (χωρίς εγγύηση). @ varsamis: Εκτός από την κάμερα το 3500 έχει και άλλη μπαταρία πιο μικρή. Αμα κάνει τόσο μάλλον θα το πάρω με την επιδότηση μου που πλησιάζει γιατί καλύπτει πλήρως και θα αντικαταστήσει το 3110c που έχει τραβήξει πολλά (το καημένο:cry: και ακόμα αντέχει) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Το πήρα από κατάστημα του Ηρακλείου με κανονική πιστεύω εγγύηση. Ρώτησα μάλιστα για θέμα παραεισαγωγής και ήταν κάθετοι. Να ρωτήσω και ΝΟΚΙΑ μην έχω κανα μπέρδεμα αργότερα; Μόλις το δοκιμάσει ο υιός μου θα σας έχω νέα. Προς το παρόν από μια πρώτη ματιά μου φαίνεται απίστευτα καλό για τα 150 ευρώ...! Το πήρα ως αντικατάσταση του 6230 και ενώ είχαμε ως προτεραιότητα το 3110, βγήκε αυτό και το προτίμησε λόγω κάμερας και μετάλλου περιμετρικά της συσκευής που το καθιστά πιο στιβαρό, πιο όμορφο και πιο ανθεκτικό... Το πληκτρολόγιο πολύ βολικό και εύχρηστο... σπεύσατε...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Καλησπέρα. Σκέφτομαι σοβαρά να το επιλέξω, αφήνοντας την SΕ και το Ζ710i που έχω....... nobleman, πες μας όταν μπορέσεις για αυτονομία & τυχόν άλλες χρήσιμες παρατηρήσεις Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Το πήρα με την επιδότηση. Είναι ίδιο το 3110c αλλά με 2mp κάμερα,μικρότερη μπαταρία,χωρίς IR,με στερεοφωνικά ακουστικά στο κουτί και είναι ελάχιστα πιο λεπτό. Καινούργιο 144 απο κατάστημα Cosmote. Πληροφοριακά:Ελληνικό product code 0549231 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Από cosmote 144 χωρίς επιδότηση να υποθέσω. Φαντάσου ότι μου έκανε και καλύτερη τιμή με 150... τστστς, έμποροι...! Κράτησε 3-4 μέρες με κανονική συνομιλία και πολύ ψάξιμο για να το μάθει μέχρι την 2η φόρτιση. Ως αντικαταστάτη του 6230 το βρίσκει πολύ καλό...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Από cosmote 144 χωρίς επιδότηση να υποθέσω. Φαντάσου ότι μου έκανε και καλύτερη τιμή με 150... τστστς, έμποροι...! Κράτησε 3-4 μέρες με κανονική συνομιλία και πολύ ψάξιμο για να το μάθει μέχρι την 2η φόρτιση. Ως αντικαταστάτη του 6230 το βρίσκει πολύ καλό...! Για την ακρίβεια 142,74€.Με την επιδότηση μου βγήκε δωρεάν. Και μόλις τώρα είδα το SAR. Μόλις 0,43, το μισό απο το 3110c (Τελικά δεν είναι ίδια κινητά:p) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 το δα χθες στα εγκαινια του public 139€ πολυ καλο τηλεφωνακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Καλησπέρα. To παρήγγειλα σήμερα από εδώ (117€) και θα το έχω την Τρίτη.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Καλησπέρα. To παρήγγειλα σήμερα από εδώ (117€) και θα το έχω την Τρίτη.... Τι εννοείς από δω; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Τι εννοείς από δω; :p Καλημέρα. Ναι, έχεις δίκιο, εννοούσα από εδώ που είμαι (Γερμανία)..:p ΥΓ: Για να βάλω ελληνικό μενού σε κάποιο NOKIA Center στην Ελλάς πόσο θα με χρεώσουν?....εάν.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Καλημέρα. Ναι, έχεις δίκιο, εννοούσα από εδώ που είμαι (Γερμανία)..:p ΥΓ: Για να βάλω ελληνικό μενού σε κάποιο NOKIA Center στην Ελλάς πόσο θα με χρεώσουν?....εάν.... Μπορείς να βάλεις και μόνος σου Ελληνικά χωρίς να πας σε ΝΟΚΙΑ SHOP.Νομίζω 15 ευρώ είναι. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μπορείς να βάλεις και μόνος σου Ελληνικά χωρίς να πας σε ΝΟΚΙΑ SHOP.Νομίζω 15 ευρώ είναι. Για πές μου και τον τρόπο.......:blink: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Καλημέρα. Ναι, έχεις δίκιο, εννοούσα από εδώ που είμαι (Γερμανία)..:p ΥΓ: Για να βάλω ελληνικό μενού σε κάποιο NOKIA Center στην Ελλάς πόσο θα με χρεώσουν?....εάν.... Είπα κι εγώ αν είναι κάποιο e-shop να παραγγείλω άλλο ένα...! Αν κάνεις update (μόλις βγει) μέσω του site της nokia δεν θα τα πάρει τα Ελληνικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Είπα κι εγώ αν είναι κάποιο e-shop να παραγγείλω άλλο ένα...! Αν κάνεις update (μόλις βγει) μέσω του site της nokia δεν θα τα πάρει τα Ελληνικά; Με βοήθησε ο "gwgw" και πέρασα τα Ελληνικά με το καλώδιο USB......έχει κάποια διαδικασία, απλή μεν;) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Με βοήθησε ο "gwgw" και πέρασα τα Ελληνικά με το καλώδιο USB......έχει κάποια διαδικασία, απλή μεν;) Την έχω κάνει τη διαδικασία μέσω του σάιτ με Ν80 και 5200, την ίδια εννοείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 ρε παιδια πειτε τπτ για τοκινητο; λεει τπτ; τα πληκτρα του τι αισθηση εχουνε; η καμερα βγαζει καλες φωτο; τιαναλυση βιντεο εχει; εχει παρουσιασει κανενα προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 τι αναλυση βιντεο εχει; 176 x 144 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Γειά σας, έχω το 3500c και ενώ το bluetooth κάνει pairing και το pcSuite τελευταία έκδοση το βλέπει στο κεντρικό παράθυρο η μόνη λειτουργία που γίνεται είναι αυτή του συγχρονισμού. Ολες οι άλλες βγάζουν "no phone connected". Eχω το bluesoleil ver.2.3 και απ' ότι είδα είναι συμβατό bluetooth. Δε ξέρω τι να κάνω. Κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts