mousi Δημοσιεύτηκε November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2007 Καλησπέρα, έχω ένα μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιώ σαν Server και τρέχει Windows Server 2003. Πρόσφατα τα έκανα ψιλο-σκ@τ@ και έτρωγα μπλε οθόνες (μπέρδεμα με drivers). Έτσι αναγκάστηκα να κάνω format και να ξαναστήσω το λειτουργικό από την αρχή. Για να μην παιδεύομαι λοιπόν να το ξαναστήνω αν γίνει τπτ, θέλω να μου προτείνετε κάποιο prog για να κρατήσω σε backup ολόκληρο το partition που περιέχει το λειτουργικό. Δεν με ενδιαφέρει το προγραμματισμένο backup του partition. Απλά θέλω να το κάνω μια φορά backup και να μπορώ να το επαναφέρω μετά στην κατάσταση που ήταν. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 http://www.acronis.com Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά προγράμματα της Acronis πχ το καλύτερο θεωρείται το Acronis True Image 9.1 Server for Windows. Αλλά και το γνωστό σε όλους Norton ghost! Και τα δύο δουλεύουν μια χαρά! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Θα ρίξω μια ματιά στο Acronis γιατί έχω μια αλεργία σε ότι ονομάζεται Norton (εκτός από το Partition Magic) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Καιρός να αποκτήσεις και για το Partition magic καθώς έχει μείνει πίσω!Δεν δουλεύει σε vista. Το νέο αντίστοιχο λογισμικό για vista λέγεται Paragon Partition Manager... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Δεν το δοκίμασα καθόλου σε Vista αλλά για να το λες... :) Έκανα μια δοκιμή το Acronis και μου φαίνεται πολύ καλό... Νόμιζα ότι είναι μόνο για disk cloning, δεν ήξερα ότι κάνει και backup. Οπότε μάλλον θα το κρατήσω... Ευχαριστώ παιδιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 το εχουμε γραψεο πολλες φορες. το acronis true image = the top Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madtracker Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 όντως ειναι κορύφη το acronis..μ'εχει σώσει πολλές φορες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Μένει μόνο να δω αν το Boot CD που φτιάχνει έχει drivers για τον Raid Controller μου, γιατί κρατάω τα backup σε Raid! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 παιδια με το acronis true image home μπορω, εχοντας κανει backup το λειτουργικο μου, να το ανακτησω ακομα κ αν δεν μπορω να μπω στο λειτουργικο? επαθα βλεπετε, και εμαθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 γιατι το acronis δεν θα παρει και τους drivers μαζι στο backup???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Φυσικά και μπορείς.Το image περιέχει τα ότι υπήρχε στον υπολογιστή σου.Απο drivers μέχρι mp3! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 To acronis 11 ειναι πολυ καλο και μεχρι δικτυακο back up κάνει οπότε έχει σαφή επαγγελματικό χαρκατήρα.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Εχω τη version 10, αλλά για κάποιον λόγο κάνει ατελείωτες ώρες για το restore....Κάποτε το κανε στο άψε - σβήσε...Η πλάκα είναι ότι δεν είναι φορτωμένο το σύστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις System state backup μέσα από το λειτουργικό. Είναι πολύ έυκολο και ότι να γίνει στο μηχάνημα το επαναφέρεις ακριβώς στην κατάσταση που πήρες το backup. Βασική προϋπόθεση είναι να μπορείς να bootάρεις στο μηχάνημα. Στην ουσία είναι το αντίστοιχο restore από τα XP αλλά πολύ πιο προηγμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ναι αλλα με αυτο που λες δεν σε σωζει αν δεν μπορεις καν να μπουταρεις στα windows. εγω εβαλα το acronis 11 και εκανα απλως backup το δισκο C. ειμαι καλυμενος??? αν κανω βλακειες στα windows (τα σκατωσω) μπορω να τα επαναφερω οπως ηταν πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Όταν λες backup εννοείς μόνο τα δικά σου δεδομένα ή κάποιο image? Αν έκανες image τον σκληρό σου τότε μπορείς αναπάσα στιγμή να επαναφέρεις το σύστημα σου. Αλλά επειδή κάποια λειτουργικά όπως για παράδειγμα ο Server στήνεται για συγκεκριμένο λόγο και πολύ δύσκολα να μην μπορείς να μπείς στο λειτουργικό. Εκτός και φυσικά αν σκάσει ο σκληρός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 εκανα backup ολοκληρο το disk C. οποτε λογικα ειμαι καλυμενος. αναρωτιομουν επειδη δεν ειδα πουθενα να λεει επαναφορα του λειτουργικου κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts