jimpanourgias Δημοσιεύτηκε November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2007 Ενα πολύ περίεργο πρόβλημα αντιμετωπίζω απο εχθές με το ACER Aspire 9110 που έχω εδώ και 15 μήνες. Συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι με την κάρτα γραφικών. Οχι δεν έχει καεί. Αλλα μου βγάζει "μαυρη οθονη" όταν του περνάω τους drivers είτε για windows Vista είτε για XP. Σήμερα έκανα 8 φορές φορμάτ. Με VGA drivers παίζει μια χαρά σε ανάλυση 800 x 600 και 1024 x 768. Και στα 2 windows. Μέσω του Safe Mode κάνω εγκατάσταση της κάρτας, αλλα στο startup πρίν μπεί στα W βγάζει πάλι μαύρη οθόνη και μένει εκεί. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά, εκεί που έπαιζα το αγαπημένο μου game, μαύρισε η οθόνη χωρίς να κλείσει το pc. Στην επανεκκίνηση τα ίδια. Εβαλα 2 διαφορετικά Vista backup που είχα φτιάξει, τίποτα. Πέρασα μετά τα Xp, τα ίδια. Αρα? είναι η κάρτα... ετσι δεν είναι? Πολύ περίεργο πρόβλημα για μένα. Πείτε ρε παιδιά καμια ιδέα. Θα το πάω στην NGI αύριο στο service. Εχω ακούσει τα χειρότερα και είμαι προετοιμασμένος. Ομως μια τέτοια βλάβη φτιάχνετε? Κάρτες γραφικών σε laptops αλλαζουν? Η να το πετάξω να πάρω άλλο με λεφτά που δεν έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ο τίτλος που χρησιμοποίησες χωρίς να το καταλαβαίνεις βέβαια, δίνει και την απάντηση στο πρόβλημά σου...Είσαι απλά ακατάλληλος για χρήση σοβαρών και απροβλημάτιστων υπολογιστών...Χρησιμοποίησε "σοβαρότερους", όπως Τurbo-X, που συνάδουν με την δική σου χρήση, μήπως και εκεί βρεις την σωτηρία σου....και προπαντός μάθε να δυσφημείς λιγότερο τον εαυτό σου και τις επιλογές του (τί πρωτότυπο ε; )....:O:confused: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. November 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ο τίτλος που χρησιμοποίησες χωρίς να το καταλαβαίνεις βέβαια, δίνει και την απάντηση στο πρόβλημά σου...Είσαι απλά ακατάλληλος για χρήση σοβαρών και απροβλημάτιστων υπολογιστών...Χρησιμοποίησε "σοβαρότερους", όπως Τurbo-X, που συνάδουν με την δική σου χρήση, μήπως και εκεί βρεις την σωτηρία σου....και προπαντός μάθε να δυσφημείς λιγότερο τον εαυτό σου και τις επιλογές του (τί πρωτότυπο ε; )....:O:confused: δεν έχεις κ άδικο... πλάκα πλάκα οι turbo X μια χαρά είναι. Hδη έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάω αυτόν εδώ : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=996483 Κοίτα τι παίρνεις με 1099 ευρώ, και κοίτα και τους άλλους που είναι ακριβότεροι και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Καλά ρε ion83 πως μιλάς έτσι σε κάποιον που έχει ένα πρόβλημα?Μάθε και εσύ να μιλάς πιο ευγενικά. Όσο για εσένα jimpanourgias απορώ που λες "δεν έχεις και άδικο"...Πως δέχεσαι τέτοιο επιθετικό και ειρωνικό τόνο?Λες και φταις εσύ που το Laptop έχει πρόβλημα...Όσο για τα turbo x μην νομίζεις ότι είναι καλύτερα... Anyway,συνεχίζω στο πρόβλημα...Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα στο bios?Το έλεγξες καθόλου? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. November 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Καλά ρε ion83 πως μιλάς έτσι σε κάποιον που έχει ένα πρόβλημα?Μάθε και εσύ να μιλάς πιο ευγενικά. Όσο για εσένα jimpanourgias απορώ που λες "δεν έχεις και άδικο"...Πως δέχεσαι τέτοιο επιθετικό και ειρωνικό τόνο?Λες και φταις εσύ που το Laptop έχει πρόβλημα...Όσο για τα turbo x μην νομίζεις ότι είναι καλύτερα... Anyway,συνεχίζω στο πρόβλημα...Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα στο bios?Το έλεγξες καθόλου? δεν πειραζει δεν θιγομαι τοσο ευκολα :-) Iσα ισα το πηρα λιγο χιουμοριστικα... εξου κ το "δεν εχεις κ αδικο"!! :-P Οχι το bios δεν το πείραξα... τι ρολο λες να παιζει όμως αν μια κάρτα παίζει σε 1024 x 748 και οχι σε 1200x800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Σε κάθε περίπτωση, τέτοια posts καλύτερα να λείπουν. Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει, που να έχει σχέση με το θέμα και να βοηθάει, αλλά σίγουρα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο τρόπο για να το κάνει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Τι να πω όλα τα έχω δει!Δοκίμασε και το άλλο...Βάλε ένα Live cd linux αν έχεις και δες αν η ανάλυση παραμένει κολλημένη εκει...Αν ναι τότε σίγουρα μιλάμε για κάρτα...Ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό. Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts