alter100 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Χαιρετώ την παρέα Με ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα είδα ότι οι διαφορες στις τιμές σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι....χαώδεις!!! http://www.plaisio.gr/advancedproductsearch.aspx?keyword=Siemens+Gigaset+450IP&searchField=Product&searchType=AllProducts&maxPrice=&searchOrder=AVAIL'+OR+Availability%3d'EXPT'+OR+Availability%3d'ORDERONLY'+OR+Availability%3d'SHOP&initSearch=&paging=group&PhraseSelector=PowerPhrase http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250248755888&mpt=1211367780547&tGUID=0b2c25531190a0b583834403ffd307fc Καλά τι γίνετε ρε παιδιά...119€ στην Ελλάδα και 65€ αλλου;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 το αλλού που λες είναι το ebay το ένα είναι μαγαζί το άλλο πρακτικά είναι μικρή αγγελία! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter100 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Και αυτοί που πουλάνε στο ebay μαγαζιά είναι....δίνεις 5€ μεταφορικά και το έχεις στο σπίτι!!!!:) Τα προϊόντα που πουλάνε είναι καινούργια με δυο χρονια εγγύηση...και έχεις το δικαίωμα να τα επιστρέψεις μέσα σε δυο εβδομάδες αν κάτι δεν σου άρεσε και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Όλα αυτά αναφέρονται στους ορους αγοράς. Έχω αγοράσει πολλά προϊόντα από το ebay και ποτε δεν είχα πρόβλημα....κάποτε στην Ελλάδα πρέπει να ξεπεράσουμε ορισμένους φόβους....που θα πάει θα γίνει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 σύμφωνώ φίλε μου! έχω πάρει κι εγώ αρκετά πράγματα από ebay! απλά στο ebay γενικά κυκλοφορούν αρκετές μαϊμούδες που δύσκολα τις αναγνωρίζεις! και εκτός αυτού η διαδικασία για χρήση εγγύησης είναι πολύ χρονοβόρα/δύσκολη επίσης όταν επιστρέψεις κάτι για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω δεν παίρνεις τα μεταφορικά (συν ότι πληρώνεις κι άλλα μεταφορικά να το στείλεις πίσω!) και το λέω αυτό γιατί πολλές φορές τα μεταφορικά είνια πιο ακριβά από το ίδιο το προιόν (και ίσως αδικαιολόγητα ακριβά!) Αυτό γίνεται επίτηδες σε κάποιες περιπτώσεις για να βγάλουν την απώλεια από το προιόν που το δίνουν χώμα και να τους μείνει και κάτι αν το στείλεις πίσω.. πάντως παρόλα αυτά κι εγώ έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από ebay έχοντας όμως από πριν υπόψιν μου ότι αν γίνει κάτι στραβό εγώ θα την πληρώσω και όχι κάποιος άλλος! ευτυχώς μέχρι στγιμής δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο.. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter100 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Έτσι ακριβώς είναι!!!! Ψάχνεις,τα υπολογίζεις και αν συμφέρει...που παρα πολλές φορες συμφέρει αγοράζεις, συμφωνούμε απόλυτα!!!! Αλλα διπλάσια τιμή στην Ελλάδα για το ίδιο προϊόν...από που προκύπτουν τέτοιες διαφορες...α ξέχασα έχουμε διπλάσιους μισθούς οποτε δικαιολογείται.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts