Jump to content

Ψάχνω για πακέτο ADSL

vgnFE31h
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ενα πακέτο conn-x 1024 και πληρώνω 27 ευρώ το μήνα,πολλά δεν είναι? αυτο λέω κι εγώ... Δεν λέω, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του(λίγες φορές έχει κοπεί η γραμμή από μόνη της).Τώρα εγω θα ήθελα να μου πείτε τι προσφορές υπάρχουν.Απαίτηση; λίγο πιο μεγαλύτερη ταχύτητα δεν με χαλάει, ΧΩΡΙΣ πάγιο ΟΤΕ οποσδήποτε, και να υπάρχει σταθερότητα στη γραμμή.

ΥΣ Μένω Άγιο Στέφανο και συγκεκριμένα Σταμάτα όπου δεν υπάρχει μεγάλη κάλυψη.

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Έχω ενα πακέτο conn-x 1024 και πληρώνω 27 ευρώ το μήνα,πολλά δεν είναι? αυτο λέω κι εγώ... Δεν λέω, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του(λίγες φορές έχει κοπεί η γραμμή από μόνη της).Τώρα εγω θα ήθελα να μου πείτε τι προσφορές υπάρχουν.Απαίτηση; λίγο πιο μεγαλύτερη ταχύτητα δεν με χαλάει, ΧΩΡΙΣ πάγιο ΟΤΕ οποσδήποτε, και να υπάρχει σταθερότητα στη γραμμή.

ΥΣ Μένω Άγιο Στέφανο και συγκεκριμένα Σταμάτα όπου δεν υπάρχει μεγάλη κάλυψη.

Πώς είσαι σίγουρος οτι έχει κοπει η γραμμή απο μόνη της, και οτι δεν είναι θέμα του μοντεμ-ρουτερ σου ή των καλωδίων σου ή του υπολογιστή σου? Σταθερότερη γραμμη πάντως δεν μπορείς να έχεις, διοτι όποια εταιρεία κ αν επιλέξεις, πάλι απο τα ίδια καλώδια (σπιτιού, περιοχής, οικοδομικού τετραγώνου) θα περάσει η DSL σου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως αν θες να αλλάξεις εταιρεία, παροχής adsl, θα πρέπει να δηλώσεις διακοπή της γραμμής σου (15 ημερολογιακές ημέρες) και ξανά ενεργοποίηση κάτω απο άλλο παροχές (άλλες τόσες). Δλδ θα μείνεις χωρις ίντερνετ το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1 μήνα. Μπορεί και 2, ανάλογα τις διαδικασίες. Είσαι σίγουρος οτι θές να μπείς σε τέτοιες περιπέτειες?

θέμα 2ο : Πληρώνεις 27 ευρώ το μήνα για γραμμή 1024? Γιατι βάση της σελίδας : http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h&scid=138 τα 27 ευρώ είναι στα 2048 ταχύτητα. Οπως και να έχει, πάρε τηλέφωνο στο 134 (νομίζω) και πές τους οτι θές να σου πούν τα πακέτα για 12μηνη δέσμευση. Ετσι θα πετύχεις καλύτερες τιμές. Εσυ προφανώς θα το έχεις αορίστου κ θα πληρώνεις τόσο πολύ. Και κάτι ακόμα... προσωπική μου άποψη : Πιστέυω οτι με την ταχύτητα 2048 ο καθένας, ακόμα κ ο πιο power user, μπορεί να κάνει μια χαρά τη δουλειά του όσον αφορά το download. Οτιδήποτε παραπάνω για μένα είναι πλεονεξία.

2048 ταχύτητα είναι σίγουρα αρκετή! Κι όμως δίνω 27 ευρώ για 1024! Άυριο θα καλέσω το 134 (αυτό είναι) να δω τι μπορώ να κάνω γιατί να μείνω χωρίς internet 1-2 μήνες δεν με συμφέρει καθόλου!!!

Για να δούμε τι θα δούμε...

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Από ότι ξέρω, δεν χρειάζεται να κόψεις την γραμμή σου για να φύγεις από τον ΟΤΕ. Κάνεις αίτηση απλά και κόβεται η γραμμή για 2-3 μέρες πριν συνδεθείς στον καινούριο σου πάροχο

Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD

Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD

http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Από ότι ξέρω, δεν χρειάζεται να κόψεις την γραμμή σου για να φύγεις από τον ΟΤΕ. Κάνεις αίτηση απλά και κόβεται η γραμμή για 2-3 μέρες πριν συνδεθείς στον καινούριο σου πάροχο

Αυτό που λες, νομίζω ισχύει μόνο στη περίπτωση που κάποιος έχει ενεργοποιήσει την γραμμή ADSL μόνος του. Στην περίπτωση που αγοράζεις πακέτο, και αναλαμβάνουν εκείνοι για την ενεργοποίηση της γραμμής ADSL, σε περίπτωση διακοπής στην κόβουν και αυτή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...