gsa1967 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 (edited) το θεμα είναι οτι λέει Unlocked και αυτό αφορά το ότι δεν έχει το λογισμικό κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας πχ Vodafone η οτι δεχεται οποιαδήποτε κάρτα Sim ? εννοει οτι δεν ειναι κλειδωμενο σε καποια εταιρεια πχ vodafone , 3 , orange και παιρνει οποιαδηποτε καρτα sim. στο ebay http://cgi.ebay.co.uk/BNIB-SONY-ERICSSON-W890i-MOBILE-PHONE-SILVER-UNLOCKED-/190393186991?cmd=ViewItem&pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item2c54517aaf με 100 λιρες και με τα μεταφορικα μεσα. Edited May 19, 2010 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROTAX Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Παιδια, θελω τη βοηθειά σας, εχω ένα w910i (vodafone) και ξαφνικα πατάω να μπεί στη κάμερα και εκει που εμφανίζει την οθόνη που λέει κατω κατω "πατήστε 0 για βοήθεια" μετα αντι να μπει στην κάμερα με πεταει έξω και επίσης δεν μπορω να εκτελέσω βιντεο-κλήση γιατι δεν ανοίγει ουτε η μπροστινη καμερα...καμια ιδέα??? (Firmware update εχω κάνει) Παράθεση χρηστης HTC TOUCH PRO,NOKIA 9500,NOKIA 9210i,NOKIA 6270 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Παιδια, θελω τη βοηθειά σας, εχω ένα w910i (vodafone) και ξαφνικα πατάω να μπεί στη κάμερα και εκει που εμφανίζει την οθόνη που λέει κατω κατω "πατήστε 0 για βοήθεια" μετα αντι να μπει στην κάμερα με πεταει έξω και επίσης δεν μπορω να εκτελέσω βιντεο-κλήση γιατι δεν ανοίγει ουτε η μπροστινη καμερα...καμια ιδέα??? (Firmware update εχω κάνει) η μονη λυση ειναι να το πας σε service point! το εχω παθει παλιοτερα σε ενα κ750ι που ειχα.(δεν εμπαινε με τιποτα στην καμερα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Και για να μην ψάχνεις.... Sony Ericsson Service Points Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kws7as Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Παιδια εχει αυτο το μοντελο threaded sms? Αν οχι, υπαρχει καποιο αντιστοιχο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kws7as Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Επισης, πως μπορω να βαλω ελληνικα στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Επισης, πως μπορω να βαλω ελληνικα στο κινητο? η μονη λυση ειναι να το πας σε service point! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kws7as Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Σε επισημο? και ποσο κανει περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Σε επισημο? και ποσο κανει περιπου? σε επισημο! με αποδειξη αγορας και εφοσον δεν εχεις το κινητο 2 χρονια ειναι Δωρεαν. αλλιως θα πληρωσεις απο 15 ευρο και πανω (εχω πολυ καιρο να επισκεφτω service point)..αναλογως σε ποιον θα το πας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kws7as Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Δυστυχως δεν εχω την αποδειξη γιατι το πηρα απο εξωτερικο αρα θα τα σκασω γμτ.:mad: Τελος παντων... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ancensor Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλημέρα! Σαν νέος εδώ, εύχομαι πολλές δόξες στο myphone και στο φόρουμ (είναι ομολογουμένως πολύ καλό). ------ Η ερώτησή μου είναι η εξής: Γνωρίζετε αν κυκλοφορούν εφαρμογές Anti Theft για συσκευές που χρησιμοποιούνε Λειτουργικό Σύστημα τύπου Sony Ericsson proprietary OS (A200)? Το κινητό μου (w890i) έχει τέτοιο Λ.Σ. και θέλω απλά να το προστατέψω σε περίπτωση κλοπής/ληστείας (στο μέτρο του ερασιτεχνικά εφικτού :D) Από ψάξιμο, είδα πως η πλειοψηφία των Antitheft εφαρμογών είναι για Symbian, Android, κτλ. Αλλά τί γίνεται με τα Α200? Δεν βρίσκω για αυτό. Θα με ενδιέφερε να μου προτείνετε, εφόσον ξέρετε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum! Δυστυχώς ο χαρακτήρας του λειτουργικού δεν επιτρέπει τη δημιουργία πληθώρας εφαρμογών όπως τα άλλα λειτουργικά που αναφέρεις. Αν βρεις κάτι θα είναι γραμμένο σε java και κατά 99% είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει. :( Καλή παραμονή! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts