Jump to content

ROTAX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ROTAX

  • Ημ. Γέννησης 10/11/1987

ROTAX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα! Δεν βρηκα αλλο topic για 3110c αλλα επειδη ειναι ιδια κατηγορια με το 3120 το γραφω εδω. Εχω ενα 3110c και ειναι φουλ απο μηνυματα (αν θυμαμαι καλα καπου 2000-3000), που και που κολλουσε αλλα μετα απο λιγο ηταν κομπλε και εχω βαλει και κωδικο ασφαλειας οταν κλειδωνει το πληκτρολογιο με αποτελεσμα οταν το ανοιγω ζηταει κωδικο τον πληκτρολογω και κολλαει εκει (οταν πληκτρολογω λαθος κωδικο δεν κολλαει απλα μου λεει "λαθος κωδικος")..Υπαρχει καποια γιατρεια??
  2. Παιδια, θελω τη βοηθειά σας, εχω ένα w910i (vodafone) και ξαφνικα πατάω να μπεί στη κάμερα και εκει που εμφανίζει την οθόνη που λέει κατω κατω "πατήστε 0 για βοήθεια" μετα αντι να μπει στην κάμερα με πεταει έξω και επίσης δεν μπορω να εκτελέσω βιντεο-κλήση γιατι δεν ανοίγει ουτε η μπροστινη καμερα...καμια ιδέα??? (Firmware update εχω κάνει)
  3. Σε ευχαριστω αλλα τελικα σημερα το πρωι (χωρις να εχω περασει καμια εφαρμογη) κανει παλι τα ιδια..Επειδη δεν γνωριζω, να δοκιμασω να περασω τα 6.5??Που μπορω να τα βρω?
  4. Μολις τωρα εκανα update τη rom (5.05.401.1 - δεν ξερω αν υπαρχει νεοτερη) και δειχνει να δουλευει κανονικα! Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!
  5. Δεν με καταλαβες...Δεν βαζω το πενακι στο κουμπι του reset...Στη θεση του παω να το βαλω,στην υποδοχη που ειναι για το πενακι!και μολις μπει λιγο μεσα κανει restart!
  6. Εχω κανει τουλαχιστον 2 φορες hard reset και κανει παλι το ιδιο. Και επιτηδες εχω βγαλει και την mmc και δεν εχω εγκαταστησει απολυτως τιποτα..Μολις κανω να βαλω το πενακι,μολις μπει η μυτη μεσα καινει restart...Μεχρι και πενακι αλλαξα!!!
  7. Sorry! Ξεχασα να το γραψω! Εκανα και hard reset και κανει παλι τα ιδια... Και κατι αλλο, δοκιμασα και soft reset εχθες και μολις bootαρε (χωρις το πενακι παντα) μου εβγαλε προβλημα με ενα αρχειο shell32.dll και πατησα το κλασσικο "don't send".
  8. Καλημερα σε ολους! Εδω και μερικες μερες το htc μου παρουσιαζει ενα περιεργο προβλημα, εκει που δουλευε κανονικα εκανε restart μονο του και την ωρα που κανει loading το λειτουργικο (εικονα Windows Mobile 6.1 λιγο πριν ανοιξει) ξανασβηνει και κανει restart μονο του. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εαν βγαλω το πενακι δουλευει κανονικοτατα! Μόλις κανω αποπειρα να το ξαναβαλω σβηνει! Καμια ιδεα παιδια?? Ευχαριστω για το χρονο σας!!
×
×
  • Create New...