RAVER Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Στο ebay ήδη πουλάει για 280-300 ευρώ... Εισαι σιγουρος!!?? το κινητο ακομη να κυκλοφορησει :worry: :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 κανονικα κυκλοφορει σε καποια καταστηματα.το πλαισιο θα το χει μαλλον την τριτη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kar Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 θέλω να το πάρω σε μαύρο.Εκτός από το expansys που το παραγγέλνεις οι υπόλοιποι θα το φέρουν;ξέρετε κάτι;π.χ θα μπορώ να το παραγγείλω από vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 θέλω να το πάρω σε μαύρο.Εκτός από το expansys που το παραγγέλνεις οι υπόλοιποι θα το φέρουν;ξέρετε κάτι;π.χ θα μπορώ να το παραγγείλω από vodafone; Eγω που πηγα για λογαριασμο στην vodafone και εριξα μια ματιουλα,το ειδα καλουτσικο-χωρις να ενθουσιαστω .Ρωτησα και μου ειπαν οτι θα ειναι διαθεσιμο στισ 19/03......?Αναμενουμε λοιπον!!! ;) Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 θέλω να το πάρω σε μαύρο.Εκτός από το expansys που το παραγγέλνεις οι υπόλοιποι θα το φέρουν;ξέρετε κάτι;π.χ θα μπορώ να το παραγγείλω από vodafone; θα ερθει και σε μαυρο μετα απο λιγες βδομαδες που θα χει κυκλοφορησει κανονικα εδω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 υπαρχει κανενας που να το εχει αγορασει εστω και απο το εξωτερικο? θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι η ενταση του ηχειου στις εισερχομενες κλησεις? ειναι δυνατο? σε δρομο με φασαρια το ακους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serraios1 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Εισαι σιγουρος!!?? το κινητο ακομη να κυκλοφορησει :worry: :!: Σιγουρότατος. Και το μαύρο κυκλοφορεί. Οι τιμές κυμαίνονται στα 420-450 δολλάρια που είναι 275-285 ευρώ. Μου γυαλίζει το μάτι και μένα, αλλά λέω να περιμένω να πέσει στα $350 πρώτα και μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 καλα εξωτερικο παιζει να υπαρχει ηδη διαθεσιμο σε μαυρο μιας κι εκει βγαινουν αμεσως ολα τα διαθεσιμα χρωματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 θέλω να το πάρω σε μαύρο.Εκτός από το expansys που το παραγγέλνεις οι υπόλοιποι θα το φέρουν;ξέρετε κάτι;π.χ θα μπορώ να το παραγγείλω από vodafone; Η Vodafone σε μαυρο θα το φερει αρχικα,οχι σε ασημι. Λογικα θα υπαρχει στα καταστηματα απο σημερα,για σιγουρια θα σου πω αυριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 3erete an 8a bgei ellada se kafe ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kar Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Η Vodafone σε μαυρο θα το φερει αρχικα,οχι σε ασημι. Λογικα θα υπαρχει στα καταστηματα απο σημερα,για σιγουρια θα σου πω αυριο.. thanks.μήπως ξέρεις και τιμούλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Η Vodafone σε μαυρο θα το φερει αρχικα,οχι σε ασημι. Λογικα θα υπαρχει στα καταστηματα απο σημερα,για σιγουρια θα σου πω αυριο.. Ωραια γιατι απο vodafone εχω επιδοτηση!!! περιμενουμε νεα σου μπορεις να δεις και ποια καταστηματα το εχουν ηδη ετοιμοπαραδοτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Σ'αυτο που δουλευω εγω εχουμε ηδη παραγγειλει καποια κομματια αλλα δεν εχουν ερθει ακομα. Τιμη 398 νομιζω. Εγω παντως το προπαρειγγειλα σε ασημι και μη vodafonized φυσικα, απ'το Πλαισιο!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 1,38 sar...δν ειναι λιγακι μεγαλο???:/ Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 1,38 sar...δν ειναι λιγακι μεγαλο???:/ ε, δεν το λες και μικρό :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 1,38 sar...δν ειναι λιγακι μεγαλο???:/ Γι'αυτο τον λογο εχουν βγει τα hans free :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 η vodafone θα το δινει με δικο της μενου?? μηπως θα δινει με vodafone live μενου μονο το μαυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 η vodafone θα το δινει με δικο της μενου?? μηπως θα δινει με vodafone live μενου μονο το μαυρο? Νο! Ειναι τοσο ηλιθια εταιρεια που δεν αφηνει τιποτα ανεγγιχτο.. Αλλαξαν την ημερομηνια στις διαθεσιμοτητες μας,απο μεθαυριο λενε.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Σας δινω μια φωτο που εμενα τουλαχιστον μου φαινεται μαγευτικη.. Το τηλεφωνο δηλαδη οχι η φωτο.. Φαινεται πανεμορφο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Σας δινω μια φωτο που εμενα τουλαχιστον μου φαινεται μαγευτικη.. Το τηλεφωνο δηλαδη οχι η φωτο.. Φαινεται πανεμορφο.. Εμένα πάντως, αληθινή μου φένεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Σας δινω μια φωτο που εμενα τουλαχιστον μου φαινεται μαγευτικη.. Το τηλεφωνο δηλαδη οχι η φωτο.. Φαινεται πανεμορφο.. με αυτη την φωτο με εβαλες σε σκεψεις ειχα αποφασισει για το μαυρο αλλα μου αρεσει και το ασημενιο... τα νερα που κανει το μεταλλο ειναι πολυ ομορφα και το καφε ωραιο φαινεται....:wacko: :lol: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 με αυτη την φωτο με εβαλες σε σκεψεις ειχα αποφασισει για το μαυρο αλλα μου αρεσει και το ασημενιο... τα νερα που κανει το μεταλλο ειναι πολυ ομορφα και το καφε ωραιο φαινεται....:wacko: :lol: . Αυτο που μου τη σπαει στο μαυρο/καφε ειναι οτι το d-pad παραμενει ασημι.. Ετσι εχεις τριχρωμια: χρυσα κουμπια player και κλησεων,ασημι d-pad,και καφε/μαυρο σωμα..Ενω το ασημι ειναι πιο λιτο,¨μαζεμενο¨ χρωματικα: ασημι-χρυσο. Τελος. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Εμένα πάντως, αληθινή μου φένεται... Εχμ.. Αληθινη ειναι.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Εχμ.. Αληθινη ειναι.. :blink: Μάλλον μπέρδεψε το "μαγευτική" με το "αληθινή" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Γι'αυτο τον λογο εχουν βγει τα hans free :) ναι...αλλα ειναι και ακτινοβολια στο σωμα:/και δν μπορεις παντα να εισαι με ενα handsfree κατα την γνωμη μου Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts