stalitsa87 Δημοσιεύτηκε October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2007 Γεια σας...Θέλω τη βοήθειά σας όσον αφορά την επαναφορά αρχείων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο από "κατά λάθος":( format!!! Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα??? Ευχαριστώ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Γεια σας...Θέλω τη βοήθειά σας όσον αφορά την επαναφορά αρχείων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο από "κατά λάθος":( format!!! Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο OnTrack easyrecovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 OnTrack easyrecovery Το κατεβάζω από το internet?? (από κάπου συγκεκριμένα??) Είναι εύκολο στη χρήση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Το κατεβάζω από το internet?? (από κάπου συγκεκριμένα??) Είναι εύκολο στη χρήση?? Αν θέλεις το Power.Data.Recovery.3.1.1, που είναι αρκετά καλό, pm me με κάποιο email... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts