Venus_Is_A_Boy Δημοσιεύτηκε October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2007 Καλήμέρα... Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Εχω windows xp. Πριν από αρκετό καιρό, δεν εμφανίζονταν τα folder option στο μενού Tools σε ένα φάκελο... Δλδ δεν μπορούσα να μπω και να κάνω για παράδειγμα προβολή των αόρατων αρχείων. Το έψαξα λίγο από το ίντερνετ, είδα ότι έχει σημειωθεί το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους και κατέβασα κάποιες αυτόματες ρυθμίσεις για την registry. Τότε το folder options εμφανίστηκε αλλά για λίγο και μετά εξαφανίστηκε ξανά... Εν τω μεταξύ, όποτε γράφω στο google τη λέξη registry ο υπολογιστής κάνει μόνος του επανεκκίνηση. Το ίδιο συμβαίνει όποτε πάω να κατεβάσω κάτι. Δεν το κατεβάζει, αλλά κάνει επανεκκίνηση...! Έκανα format, και έβαλα τα windows από την αρχή, και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει... Τι συμβαίνει? Καμιά βοήθεια κανείς? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Τι να πω αυτό όντως πρώτη φορά το ακούω...Ειδικά αυτό με το google μου φαίνεται απίστευτο!Μετά το format γράφεις registry και κάνει reboot???Πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο είμαι 99% σίγουρος ότι κάτι παίζει με το cd των windows που χρησιμοποιείς...Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. October 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Λοιπόν, ξαναέκανα φορμάτ και τώρα μου εμφανίζει κανονικά το folder options και δεν υπάρχει πρόβλημα με τη λέξη registry.. Tο θέμα έιναι πως μάλλον θα συμβεί αν ξαναβάλω μερικά από τα προγράμματα... Την πρώτη φορά που έκανα φορματ δλδ, μετά κατέβασα skype, winzip, και έβαλα και το photoshop σπασμένο (με ******erator). μήπως φταίει κανα πρόγραμμα όταν το κατεβάζω? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 δοκίμασε ένα ένα τα προγράμματα που βάζεις. κοίτα να βάλεις τις νεότερες εκδόσεις. έτσι θα βρεις ποιο φταίει και θα λύσεις το πρόβλημά σου. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. October 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 ξανα έκανα φορμάτ, κ δεν υπήρχε πρόβλημα μέχρι... τη στιγμή που σύνδεσα τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω.... Όταν τον συνδεώ για πρώτη φορά για να πάρω τα παλιά μου αρχεία, μετά από λίγο εξαφανίζονται τα folder options ενώ αν πάω να κατεβάσω κάτι μου κάνει restart... Kαμιά ιδέα? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 αχά. για κάμε ένα virus scan τον δίσκο ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ρε φιλε δοκιμασε ενα αλλο psu.ta restart 90% οφειλονται στο psu.me αυτα που λεγες στην αρχη το μυαλλο μου πηγενε σε ιο,αλλα αφου me to format διορθωθηκαν ολα εκτος απο τα restart και αφου μας ειπες οτι μολις συνδεσες usb hdd πανω εκανε format ολα δειχνουν τροφοδοτικο. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Mου φαίνεται extreme το να είναι θέμα τροφοδοτικού...Ανυπομονώ να δω την συνέχεια της ιστορίας.Επίσης αποκλείω και ιό.Κάτι το πιο πιθανό είναι να έχει κάποιο πρόβλημα το cd των windows.Απο περιέργεια αν έχεις κανένα Linux live cd βάλτο και δοκίμασε να συνδέσεις το δίσκο σου... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 νεώτεροι drivers για την μητρική? ας δοκιμάσει και αυτό. :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 αχά. για κάμε ένα virus scan τον δίσκο ;) Κατά 90% ο εξωτερικός δίσκος σου έχει κάποιον ιο μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts