Jump to content

Ημιτελής πρώτη εγκατάσταση vista σε HP laptop

my_name
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά την πρώτη εγκατάσταση των vista σε HP laptop (dv6500), λόγω κακής επαφής του καλωδίου τροφοδοσίας, κόπηκε το ρεύμα και διακόπηκε η εγκατάσταση.

Από κει και πέρα κάθε φορά που το ανάβω, δεν υπάρχει τρόπος να συνεχιστεί η εγκατάσταση ή να ξεκινήσει από την αρχή και μου βγάζει ένα μήνυμα σε φόντο Vista ότι :

Έγινε απροσδόκητη επανεκκίνηση του υπολογιστή ή παρουσιάστηκε ένα μη αναμενόμενο σφάλμα. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η εγκατάσταση των Windows. Για να εγκαταστήσετε τα Windows, πατήστε OK για επανεκκίνηση και ξεκινήστε ξανά την εγκατάσταση.

Δεν υπάρχει recovery disk και ούτε αλλάζει κάτι πατώντας το F11 (System Recovery) κατά την εκκίνηση.

Έχει κανείς καμία ιδέα...?

Πάρε τηλέφωνο την HP.Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος ίσως σου χαλάσει την εγγύηση...Αλήθεια που μένεις απο περιέργεια.Σε ρωτάω μήπως σου έδινα το recovery dvd γιατί και εγώ έχω το HP dv6520ea...
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

σε ευχαριστώ για την άμεση απόκριση, σου έχω στείλει ήδη PM.

Νομίζω ότι τα recovery είναι για το κάθε μεμονωμένο HP laptop που δημιουργούνται, μοναδικά, αλλά θα με ενδιέφερε να το δοκιμάσω, πριν μιλήσω με τεχνική υποστήριξη HP Δευτέρα πρωί.

Λογικά θα δουλέψει αλλά δεν θα μπορώ να φτιάξω στη συνέχεια δικό μου recovery...

Πρέπει να έχω το μοντέλο dv6660ev (product dv6500)

είναι περίεργο που δεν υπάρχει recovery disk. όλα τα hp έχουν. :confused:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• 4 weeks later...
Tελικά έληξε το θέμα από τους τεχνικούς της υποστήριξης της HP κάνοντας επανεγκατάσταση της προβληματικής προεγκατεστημένης έκδοσης των Vista και μου παραδόθηκε άψογο χωρίς καμία επιβάρυνση, παρά του ότι η εγγύηση δεν καλύπτει software.