andr123 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 εχω το mio220 και θελω να βαλω το destinator 7 ... πως θα το κανω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Εγώ το ξεκλειδώσα με τον 2ο τρόπο που αναφέρει ο κανένας άλλος και στην οθόνη μου πετάει ένα μύνημα error.. Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgs Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 geia sas paidia mporo na xekleidoso tous ellinikous xartes sto mio c220 me kapoio tropo? Εχω βαλει την καινουρια εκδοση τοθ χαρτη της mio αλλα μοθ τον βγαζει κλειδωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vittorio Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 pAIDES PROBLHMA PROSPA8HSA NA KSEKLEIDWSW TO MIO MOU C220 MESW THS SELIDAS http://mioheaven.mywebcommunity.org/ KAI TWRA TO MIO TA EXEI PAIKSEI KANEI RESTART MONO TOU SUNEXEIA KAI MOUBGAZEI ENA MHNYMA hARDWARE ID ERROR PROSPA8HSA AN EPANAFERW TO LOGISMIKO PALI STHN ARXIKH TOU KATASTASH ALLA DEN TO AFHNEI GIATI KANEI SUNEXEIA RESTART PLEASE HELP EYXARISTW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vittorio Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 LOL KATI KATAFERA NA KANW TWRA MOU BGAZEI ALLO MHN INITIALIZATION ERROR NO LANGUAGE FILES WERE FOUND IN MY FLASH DISK/MIOMAP/LANG KAMIA IDEA KANEIS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicius_vicius_co Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Το έχω κάνει. Υπάρχουν δύο τρόποι: 1) Με αυτοεκτελούμενο αρχείο στην SD 2) Με εγκατάσταση του destinator στην μνήμη του pna Αν ενδιαφέρεσαι θα στο στείλω με e-mail. Και μενα με ενδιαφέρει αλλα ένα link που παιζει πιο κατω δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagos1234 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 geia sas mipos mporeite na moy peite tropo ksekleidomatos acer e310 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailbm Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Ευχαριστώ πολύ για την Βοήθεια που βρήκα μεσα απο τα ποστ σας!!! Μηπως μπορει κάποιος να μου πει πως θα βγάλω εικονίδιο στην επιφανεια εργασίας για το Destinator... Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macedonas_ Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ευχαριστώ πολύ για την Βοήθεια που βρήκα μεσα απο τα ποστ σας!!! Μηπως μπορει κάποιος να μου πει πως θα βγάλω εικονίδιο στην επιφανεια εργασίας για το Destinator... Ευχαριστώ!!! Ιντα θες ορε κοπέλι σε τέτοια κακόφημα μαγαζιά ???????:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailbm Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ιντα θες ορε κοπέλι σε τέτοια κακόφημα μαγαζιά ???????:lol::lol::lol: Κι εσυ εδω??:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslevidi Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Γεια σε όλους.Έχω αγοράσει ένα mio c220 στο οποίο μου έβαλε το destinator 7 ο άνθρωπος από το μαγαζί που το πήρα.Όλα δουλεύουν μια χαρά με τους χάρτες.Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν το συνδέεω με τον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει και αν το αναγνωρίσει όταν μπαίνω στο Mio C250 Transfer Hack δεν μου εμφανίζει τι έχει μέσα η κάρτα μνήμης ή η συσκευή.Εγώ βασικά θελω να ξεκλειδώσω την συσκευη για να μπορώ να βάλλω mp3 και φωτογραφίες.όποιος μπορεί να βοηθήσει ασ μου πει γιατι ψάχνω στο internet αλλα δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει.ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotiskou Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 pedia thelei kaneis na mou peis pos tha valo kai ego to destinator sto c220 giati den thn paleuei to mio map... exo vrei to programma pou ksekleidonei alla den ksero ti arxeia tou destinator na valo kai pos na ta egkatasthso...plz heeelpppp.....pm me h steilte mou mail.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1der Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Καλησπέρα! Εχω ξεκλειδώσει το C220 και έχω περάσει το destinator 7. Ολα μια χαρά μέχρι εδώ. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το destinator στην αναζήτηση δρόμων είναι case sensitive! (η ίδια έκδοση destinator όταν ανοίξει σε PDA δεν είναι.. ) Μια λύση που προτάθηκε είναι η αλλαγή του keyboard.ini ωστε να έχει και μικρά. Αυτό όμως δεν λύνει το πρόβλημα τελείως αφου για να αλλάξεις απο μικρά σε κεφαλάια πρέπει να πατήσεις το κουμπί {AB} 5-6 φορές μέχρι να γυρίσει απο όλα τα mode γραφής. Έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει χωρίς να είναι case sensitive; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 exo to c220 kai exo to destinator 7, ara ginete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotiskou Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 mporeis na mou steileis kai emena me mail to destinator please.. to exo ksekleidosei alla den vrisko me tipota to dest... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Γεια σε όλους.Έχω αγοράσει ένα mio c220 στο οποίο μου έβαλε το destinator 7 ο άνθρωπος από το μαγαζί που το πήρα.Όλα δουλεύουν μια χαρά με τους χάρτες.Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν το συνδέεω με τον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει και αν το αναγνωρίσει όταν μπαίνω στο Mio C250 Transfer Hack δεν μου εμφανίζει τι έχει μέσα η κάρτα μνήμης ή η συσκευή.Εγώ βασικά θελω να ξεκλειδώσω την συσκευη για να μπορώ να βάλλω mp3 και φωτογραφίες.όποιος μπορεί να βοηθήσει ασ μου πει γιατι ψάχνω στο internet αλλα δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει.ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post.Έιναι γνωστό πρόβλημα καθώς δέν είναι compatible με vista.. δες κι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulge Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Παιδια καλημερα. Μολις χτες αγορασα κι'εγω ενα Μιο 220.Αμεσως περασα destintor 7υυ και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος...Το μονο προβλημα ειναι οτι , οταν παω να πληκτρολογησω το ονομα της πολης η της οδου , το πρωτο γραμμα το εμφανιζει αλλα απο εκει και περα δεν με αφηνει να πληκτρολογησω το υπολοιπο ονομα σωστα και ως εκ τουτου δεν μπορω να κσταχωρησω την πολη..Για παραδειγμα...αν θελω να ορισω σαν πολη κατευθυνσης τον Πειραια παταω το γραμμα Π και οταν παω να πατησω το γραμμα Ε (που σημειωτεων εχει ενα συμβολο (+) απο κατω μου βγαζει αυτοματα....δεν βρεθηκαν πληροφοριες πολης...και ετσι μου ειναι αδυνατον να συνεχισω να πληκρολογω τα υπολοιπα γραμματα της λεξης ΠΕΙΡΑΙΑΣ..Το ιδιο μου το κανει και στην οδο...Επισης βλεπω οτι τα φωνηεντα εχουν ολα ενα συμβολο (+) απο κατω.. Μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει?Ξερει κανεις?Δεν γινεται να παταω πχ το γραμμα Π και μετα το κατω βελακι και πατημενο για αρκετα λεπτα μεχρι να μου εμφανισει το ονομα τις πολης... Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω. Παράθεση Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasf1 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ή ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulge Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ή ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.. Παράθεση Nikos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNFASSIDAKIS Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 tha gyriseis amesos meta to proto grama to plhktrologio sta mikra gramata diotita pairnei os exhs: Πειραιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 παιδια κατα λαθος εβγαλα το Licence κ τωρα δεν μπορω να μπω στο mio transfer ουτε να κανω recovery μεσω του cd γιατι μου βγαζει fatal error κ κανει συνεχεια μονο του restart η ******* με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τπτ. Υπαρχει λυση ή να το πεταξω *Επισης βρηκα κ εναν χαρτη 08 της ελλαδας αλλα ειναι κλειδωμενος κ αυτος....Πως ξεκλειδωνει?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 OYΦ ευτυχως βρηκα λυση Επειδη εχει παρατηρηθει πολλες φορες απο οτι διαβασα κ αλλου η λυση βρισκεται εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=7188 Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslevidi Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Έιναι γνωστό πρόβλημα καθώς δέν είναι compatible με vista.. δες κι εδώ. Δεν εχω vista αλλα xp.Μηπως ξερεις τι γινετε σε αυτην την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Εχω βαλει το destinator 7 πανω στο μηχανακι. Πως μπορω να κανω συντομευση στη επιφανεια εργασιας για να μην το τρεχω συνεχεια απο τον file explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Εχω βαλει το destinator 7 πανω στο μηχανακι. Πως μπορω να κανω συντομευση στη επιφανεια εργασιας για να μην το τρεχω συνεχεια απο τον file explorer? Απλά μεταφορά κάνω απο τον Γιάννη του Foroum Navimania "στον φακελο script υπαρχει το destinator.ini GLOBALSETTINGS ShowMessage = 0 X = 130 Y = 128 Width = 64 Border = 0 BackgroundColor = 000000 BackgroundBitmap = \My Flash Disk\Script\back.bmp BitmapOffsetX = x BitmapOffsetY = y Refresh = 0 Distance = 0 ICONXPBUTTON Command = \My Flash Disk\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe SizeNormal = 48 SizePushed = 64 ScaleAlpha = 100 IconNormal = \My Flash Disk\Script\destinator.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = \My Flash Disk\Script\destinator.ico στην τελευταια και προ προ τελευταια σειρα αλλαζουμε το εικονιδιο σε destinator.ico και στην γραμμη που λεει command= βαζουμε την διαδρομη οπου βρισκεται το destinator.exe" Για κανε μια δοκιμη Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts