Jump to content

Πρόβλημα με UPS

f_ste
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες εχω ένα πρόβλημα με το ups που αγορασα πρόσφατα.Δεν ξερω τι μπορεί να κανω λάθος αλλα με το που πεφτει το ρεύμα κλείνει και το pc.. Το τροφοδοτικο μου είναι 550 και το ups 650VA. Τι μπορώ να κανω? Το ups δουλέυει σε άλλο pc και το δοκιμασα και στην τηλεόραση την οποία μου την κρατάει τουλάχιστον 20 λεπτά ανοιχτή..

Και εγώ το είχα πάθει κάποτε αυτό.

Τελικά το έλυσα όταν πέρασα το software που έδινε το UPS στην συσκευασία. ;)

Το περίεργο είναι πως για 2-3 χρόνια δεν είχε χρειαστεί να περάσω το λογισμικό.. γιατί λειτουργούσε κανονικά χωρίς προβλήματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον σου ξεφεύγει το ότι το ups σου είναι 650VA(δηλαδή ~400W) ενώ το pc σου έχει τροφοδοτικό 550W...

Μία τηλεόραση CRT τραβάει γύρω στα 100W. Αν είναι flat τότε τραβάει λιγότερο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Επίσης μερικά UPS με την (πιο συνηθισμένη) έξοδο προσέγγισης ημιτόνου παθαίνουν πλάκα με τα (δημοφιλέστατα) τροφοδοτικά με Active PFC.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μάλλον σου ξεφεύγει το ότι το ups σου είναι 650VA(δηλαδή ~400W) ενώ το pc σου έχει τροφοδοτικό 550W...

Μία τηλεόραση CRT τραβάει γύρω στα 100W. Αν είναι flat τότε τραβάει λιγότερο.

file mou exeis apolito dikio..Vlepontas to 650 mperdeftike kai o pwlitis pou mou to proteine kai egw pou den to epsa3a peretairw kai to agorasa..To provlima einai pws piga sto agazi kai arnountai na mou to alla3oun i akoma kai na mou dwsoun mia pistwsi gia na parw kati allo..

Tha tous to ferw sto kefali, toulaxiston tha to efxaristithw;););)

Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι εκτός αν το πουλήσεις κάπου...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Καλα για πες τους λιγο οτι θα τους καταγγειλεις σε αυτη την υπηρεσια προστασιας του καταναλωτη να δεις για ποτε θα στο αλλαξουν απο την στιγμη που λες οτι εκανε λαθος ο πωλητης που στο πουλησε,να ξερετε οτι αυτη την υπηρεσια την τρεμουν ολα τα μαγαζια απο την στιγμη που θα εχεις δικιο.μιλαω απο προσωπικη εμπειρια γιατι οταν εχουν αδικο και το παιζουν εξυπνοι τοτε μονο ετσι θα καταλαβουν.

Καλα για πες τους λιγο οτι θα τους καταγγειλεις σε αυτη την υπηρεσια προστασιας του καταναλωτη να δεις για ποτε θα στο αλλαξουν απο την στιγμη που λες οτι εκανε λαθος ο πωλητης που στο πουλησε,να ξερετε οτι αυτη την υπηρεσια την τρεμουν ολα τα μαγαζια απο την στιγμη που θα εχεις δικιο.μιλαω απο προσωπικη εμπειρια γιατι οταν εχουν αδικο και το παιζουν εξυπνοι τοτε μονο ετσι θα καταλαβουν.

Kati tetoio tha ginei alla den tha asxolithw kai polu..Apla den tha 3anapaw se aftous..Mia xara itan oso psoniza apo to eshop,pws mou irthe na paw se aftous akoma den to katalavainw..:lol::lol: