Jump to content

Μαθήματα Μουσικής Ιστορίας Χ


tsatsos_21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την πρώτη στιγμή που θυμάστε τον εαυτό σας ακούτε την ίδια μουσική?Κάθισα και σκέφτηκα τι είδος μουσικής και ποιους καλλιτέχνες(ή ραδιοφωνικούς σταθμούς) επέλεγα να ακούσω όταν ήμουν 10 χρονών μέχρι να καταλήξω κάπου σήμερα και με έπιασαν τα γέλια δηλαδή ακούστε εδώ:

Πάριος,Αλκαίος,Σφακιανάκης,Πρωτοψάλτη,Βίσση,Γαρμπή κ.α->Radio dj 89(pop & dance)->Ethnic,ambient,classical->Dance,house,electro->Safari fm 107.1(κοπανίδια)->Progressive->Republic radio 100.3 και έπειτα το χάος Bent,Massive attack,Minimal teck,Agoria,Superpitcher,Moby,Air,Ulrich Schnauss,Thomas Newman και οτιδήποτε μου ακούγεται ωραίο (π.χ μετά από ολά αυτά πάω πολύ τον Βέρτη,έλεος:lol:)

 

Γράψτε τα δικά σας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Εγώ η πρώτη μουσική που θυμάμαι να άκουσα ήταν το χιπ χοπ :chair: :wacko: Σε 2 χρόνια όμως πέρασα στο ΜΕΤΑΛ όπου είμαι ακόμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

 

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Στο γυμνασιο με θυμαμαι να ακουω rap οπωε nwa,public enemy,de la soul ktl ktl αλλα παραλληλα μου ειχε μπει και το μικροβιο της ηλεκτρονικης μουσικης για το οποιο δεν εχω βρει ακομα αντιβιωτικο!!!:-)Κατα καιρους ασχολουμαι και με την ροκ ,μαλιστα ο πρωτος δισκος που εχω αγορασει για βινυλιο μιλαμε τωρα ειναι το The razor's Edge των AC/DC
Υπογραφή....
Link to comment
Share on other sites

μικρος ακουγα λαικα και σκυλαδικa που ακουγε η μανα μου αλλα και καζαντζιδη/νταλαρα/διονυσιου κλπ που ακουγε ο πατερας μου. στην 4η δημοτικου ο θειος μου με εμπασε στη μεταλ και μου καλαρεσε οποτε εμεινα εκει. απο το γυμνασιο αρχισα και επαιρνα ακουσματα απο house/trance και γενικα οτι beat υπηρχε. αλλα δυστυχως δεν ειχα γρηγορο ιντερνετ και δεν μπορουσα να ασχοληθω. τον τελευαιο χρονο με την adsl συνδεση κατεβασω ακαταπαυστα και πλεον εχω αποκτησει ακουσματα και πανω στη house.:)

 

πλεον ακουω παρα πολυ club songs+trance. απο τη μεταλ ασχολουμε πλεον μονο με μεταλικα και δεν ψαχνομαι ιδιαιτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...