Jump to content

Θόρυβος επεξεργαστή

AngeloDion
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έφερα ενα τεχνικο για κατι προβληματα που ειχε ο υπολογιστής μου. Και τώρα ακούγεται συνεχώς ένα ψηλης συχνότητας ήχος που φτάνει τα ορια του σπαστικού και ίσως κάνει κακο στα αυτιά μου. Επίσης ακουγονται ωρες- ώρες ήχοι παράξενοι που καποτε ακουγονταν και παλιά αλλα τώρα είναι πιο έντονοι. Πιστευω οτι οι σκληροι δίσκοι είναι. (ο ήχος μοιαζει με τον ήχο που κάνει το floppy disk) Ξερει κανείς τι φταίει? Κάτι βιδώθηκε λάθος? μου πρόσθεσε έναν 20αρη δισκο και μαζι με τον 80 που ειχα πριν τωρα δουλευουν και οι δύο. Επισης οταν μεταφερω κατι απτον ένα στον αλλο αργει αρκετά και οχι στιγμιαία. έτσι θα γίνεται πάντα?

κάθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Φαντάζομαι το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού σου θα κάνει τον "ψηλής συχνότητας ήχο" όπως λες. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Εκτός αν πάρεις κανέναν αθόρυβο....

Σχετικά με τον δίσκο, φαντάζομαι τον θόρυβο τον κάνει όταν κάνεις κάποια ενέργεια σε αυτόν (Copy/Cut paste, ή ακόμα και όταν απλά μπαίνεις σε φακέλους και ο δίσκος διαβάζει τα αρχεία). Και σε αυτή τη περίπτωση δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω ττι είδους δίσκοι είναι. πως το βρίσκω να σου πω.

Καλά αφου προιν ήταν αθόρυβο τι πείραξε αυτος και το χάλασε?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: