civictr Δημοσιεύτηκε October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2007 Υπαρχουν μερικα αρχεια τα οποια οταν τα ανοιγο με το οποιοδηποτε προγραμμα αναπαραγωγης παιζουν παραμορφωμενα ο ηχος ειναι κανονικος αλλα η εικονα με καθετεσ γραμμες και χρωματα σε RGB μονο πρασσινο μλπε κοκκινο. Αυτο δημιουργηθηκε μετα το format που εκανα Αν καποιος γνωριζει ας μου πει Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Υπαρχουν μερικα αρχεια τα οποια οταν τα ανοιγο με το οποιοδηποτε προγραμμα αναπαραγωγης παιζουν παραμορφωμενα ο ηχος ειναι κανονικος αλλα η εικονα με καθετεσ γραμμες και χρωματα σε RGB μονο πρασσινο μλπε κοκκινο. Αυτο δημιουργηθηκε μετα το format που εκανα. Αν καποιος γνωριζει ας μου πει Ευχαριστω Καταρχήν καλώς ήρθες στο Forum. Λογικά είναι θέμα των Codec! Κατέβασε αυτό και κάνε install. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Υπαρχουν μερικα αρχεια τα οποια οταν τα ανοιγο με το οποιοδηποτε προγραμμα αναπαραγωγης παιζουν παραμορφωμενα ο ηχος ειναι κανονικος αλλα η εικονα με καθετεσ γραμμες και χρωματα σε RGB μονο πρασσινο μλπε κοκκινο. Αυτο δημιουργηθηκε μετα το format που εκανα Αν καποιος γνωριζει ας μου πει Ευχαριστω Καταρχήν καλώς ήρθες στο Forum. Λογικά είναι θέμα των Codec! Κατέβασε αυτό και κάνε install. Θέμα codec πρέπει να είναι, αλλά εγώ θα πρότεινα να μη βάλεις το KL codec pack, αλλά το ffdshow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Εμένα το notebook παίζει κανονικά avi αλλά οι ελληνικοί υπότιτλοι srt φαίνονται κινέζικα. Τί χρειάζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Εμένα το notebook παίζει κανονικά avi αλλά οι ελληνικοί υπότιτλοι srt φαίνονται κινέζικα. Τί χρειάζομαι? Πήγαινε Control Panel > Regional and Language Options Στην συνέχεια στην καρτέλα Advanced πρέπει να λέει "Greek" (Γενικά καλό θα ήταν ακόμα και αν λέει Greek να τσεκάρεις στις από κάτω επιλογές ότι έχει σχέση με Greece ή Greek). Αν δε δουλέψει πάμε για άλλα *Αν έκανες πρώτα ένα search στο Forum, θα έβρισκες λύση στο πρόβλημά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civictr Δημ. October 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Δυστηχως το προβλημα παραμενει εκανα εγκατασταση και τα δυο αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Δυστηχως το προβλημα παραμενει εκανα εγκατασταση και τα δυο αλλα τιποτα. Δοκίμασες με media player classic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Έχω την εντύπωση ότι στα Codec που του είπα να κατεβάσει.. περιέχεται και ο media player classic. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις και το VLC που παίζει τα πάντα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civictr Δημ. October 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 τελικα με αυτον τον player εφτιαξε περιεργο αλλα το προβλημα ηταν σε καποια αρχεια wmv οπου μερικα τα επαιζε και αλλα οχι Πάντως ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts