Jump to content

Προβλημα με ιο

enick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες εχω ενα προβλημα με εναν ιο οποιος λεγετε xlavra3.exe ειναι ενα προγραμματακι οπου εμφανίζετε στον c:/windows και ενω το διαγραφω μετα ξανα εμφανιζετε. το virus name ειναι trojan horse downloader.agent.tyk. Εκανα tesτ με το spybot αλλα και με το avg antivirus που εχω αλλα ενω το avg βρισκη οτι υπαρχει ο ιος δεν μπορει να το σβισει. οποιος μπορεις ας βοηθειση γιατι με αυτον τον ιο μου κολλαει ο υπολογιστης

Φίλε, ο καλύτερος τρόπος να καθαρήσεις το πισί σου είναι να το κάνεις μόνος.

Καλό θα είτανε να κάνεις μια αναζήτηση στο ίντερνετ και να βρείς πληροφορίες τόσο για το .εχε όσο και για το όνομα του. Θα βρεις πληροφορίες ώς το πώς λητουργεί...

(Μπορείς να το κάνεις και μόνος diassemble - αλλά είναι μεγάλη φασαρία)

Κατέβασε το Hijack This και κάνε ένα σερτς το κομπιούτερ σου. Μετά γύρευε τα αποτελέσματα που βρήκες στο'google.com' για να δεις αν είναι οκ ή αν είναι κάποιος ιος...

όταν βρείς τι θέλεις να σβήσεις διάλεξε τα και πάτα φιξ.

(Προσεχτικά τι φεύγεις - μπορείς να κάνεις ζημιά στα windows ή σε προγράμματα αν αφαιρέσεις δικές τους πληροφορίες. κουτ λακ ;ρ)

Φιλε το προβλημα εινα σε ενα αρχειο που λεγετε sulimo.dat γιατι μου εμφανιζει καθε λιγο ενα μηνυμα στο οποιο λεει: Η εφαρμογη η' το dll "c:\windows\system32\sulimo.dat" δεν ειναι μια εγκυρη εικόνα των windows. Ελεξτε τη σε σχεση με τη δισκετα εγκαταστασης. Αυτο μου το βγαζει οταν μπαινω στο ιντερνετ συνηθος

Με μία πρόχειρη ματιά στο internet, είδα και άλλα άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα. Τελικά το πρόβλημά τους λύθηκε με το πρόγραμμα KillBox. Κατέβασέ το από εδώ.

Εγκατέστησε το και κάνε ένα scan, και πες μας τα αποτελέσματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το killbox ειναι πολυ καλο!!!

Το ιδιο επαθε και ενας φιλος μου!!!!

η δοκιμασε το NORTON ANTIVIRUS 2008

Download:http://nct.symantecstore.com/fulfill/0184.060?ID=mc20454400138315965

http:thebest.all-up.com

Φιλε με το killbox δεν ειδα να εχει scan το μονο που εχει ειναι το full path of file to delete αλλα δεν καταλαβενω τι αρχειο πρεπει να βαλω η' πως χρησιμοποιο το προγραμμα! δεν ειδα να εχει scan. αλλα το προβλημα που εχω τωρα στο υπολογιστη μου ειναι οτι μου εμφανιζει το μηνυμα: Η εφαρμογη η' το dll "c:\windows\system32\sulimo.dat" δεν ειναι μια εγκυρη εικόνα των windows. Ελεξτε τη σε σχεση με τη δισκετα εγκαταστασης. Αυτο μου το βγαζει οταν μπαινω στο ιντερνετ συνηθος. οποιος ξερει ας βοηθηση. ευχαριστο!

Δοκίμασες να βάλεις το path που βρίσκεται το αρχείο;

Δηλαδή το c:\windows\system32\sulimo.dat ;

Δε ξέρω αν βοηθάει αυτό αλλά βρήκα πως μάλλον εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα στην Registry σου:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\AppInit_DLLs

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε αν και το πρόβλημα σου φαίνεται να λύθηκε θα σου συνηστούσα το spysweeper, απλός για ένα σκαν αφού είναι φοβερό (ως προς spyware/adware/etc)