noone Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Το μονο συγουρο ειναι οτι ολο και περισσοτερες συσκευες θα αποκτησουν vga οθονες μιας και ειναι ενας δυνατος κρακτης ια την αγορα! Να ρωτησω και κατι μιας και δεν εχω δει απο κοντα? Η ιδια φωτογραφια πχ και στις δυο οθονες λογικα θα εχει αρκετη διαφορα ετσι,ειδικα οταν κανεις zoom φανταζομαι? Μπα δεν το βλέπω... Όσο πάει και εξαφανίζονται οι VGA... Όλο QVGA έχει γεμίσει η αγορά.. Η διαφορά στην ποιότητα απεικόνησης είναι τεράστια! Άμα τα δεις δίπλα δίπλα θα καταλάβεις. Για να μην υπάρχει διαφορά στην απεικόνιση, θα πρέπει το VGA να είναι τουλάχιστον 3,7" και το QVGA το πολύ 2". Johner, πολύ με λυπεί το γεγονός ότι αποχωρεις από τα wm.. Δεν σου λείπουν καθόλου; Είχα κάνει κι εγώ ίδια κίνηση με την δικιά σου, είχα αποσυρθεί εντελώς από τα wm, και μου έλειπαν πολύ οι εξελιγμένες δυνατότητες που είχαν. Είναι ένα πράγμα πχ κάνεις συζήτηση με έναν άνθρωπο με IQ 200(wm) και μετά με έναν με IQ 50(απλά τηλέφωνα). Καμία σχέση! Βέβαια υπάρχει και η μέση(symbian) με IQ 80 αλλά τι να το κάνεις; Εγώ ανυπομονώ πάντως να περάσω σε κινητά με IQ 300(linux).. Μακάρι να βγουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Johner, πολύ με λυπεί το γεγονός ότι αποχωρεις από τα wm.. Δεν σου λείπουν καθόλου; Είχα κάνει κι εγώ ίδια κίνηση με την δικιά σου, είχα αποσυρθεί εντελώς από τα wm, και μου έλειπαν πολύ οι εξελιγμένες δυνατότητες που είχαν. Είναι ένα πράγμα πχ κάνεις συζήτηση με έναν άνθρωπο με IQ 200(wm) και μετά με έναν με IQ 50(απλά τηλέφωνα). Καμία σχέση! Βέβαια υπάρχει και η μέση(symbian) με IQ 80 αλλά τι να το κάνεις; Εγώ ανυπομονώ πάντως να περάσω σε κινητά με IQ 300(linux).. Μακάρι να βγουν.. Καπού εδώ θα τριγυρίζω αν και η αλήθεια είναι οτι αν δεν έχω στα χέρια μου μια συσκευή δεν είναι τόσο εύκολο να βοηθήσω. Τα PPCs μου τα χρησιμοποιούσα σχεδόν στο έπακρο, δηλαδή τις περισσότερες από τις δυνατότητες που είχαν. Μου άρεσε το ημερολόγιο του Pocket Informant, μου άρεσε το PocketBreeze, μου άρεσε να έχω τους χάρτες του Destinator στη δύσκολη στιγμή, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Μου φαίνεται πλεον αδιανόητο να κυκλοφορήσω με αυτό το χοντρό πλαστικο πράγμα συνεχώς μαζί μου. Σα βοηθητική συσκευή θα με ενδιέφερε και δεν απαιτώ δυνατότητες τηλεφώνου, το αντίθετο μάλιστα. Πάντως όταν βρω κάτι αξιόλογο ίσως επανέλθω με συσκευή WM. Απαιτήσεις που έχω: 1. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και υλικών. 2. VGA screen >3" 3. Καλό GPS 4. Καλές επιδόσεις Πολλά ζητάω ή μηπως είναι κάτι παράλογο;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Θα συμφωνήσω πάλι με τον johner. Λογικά και μια VGA οθόνη δε θα δείχνει καλύτερα γραφικά; Π.χ. στα παιχνίδια :!: (όχι περισσότερη πληροφορία, αλλά καλύτερη ποιότητα απεικόνισης/λεπτομέριας) johner γιατί δεν πάς σε BT GPS; Τώρα που θέλεις να πάς; Σε ποια πλατφόρμα; Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Θα συμφωνήσω πάλι με τον johner. Λογικά και μια VGA οθόνη δε θα δείχνει καλύτερα γραφικά; Π.χ. στα παιχνίδια :!: (όχι περισσότερη πληροφορία, αλλά καλύτερη ποιότητα απεικόνισης/λεπτομέριας) johner γιατί δεν πάς σε BT GPS; Τώρα που θέλεις να πάς; Σε ποια πλατφόρμα; Όσα παιχνίδια υποστηρίζουν VGA είναι πραγματικά απόλαυση. Για να μη μιλήσω για αυτά που ήταν και συμβατά με την κάρτα γραφικών του X50v. Εκεί σου τρέχαν τα σάλια.:p Το BT GPS δε με χαλάει, γι'αυτό λέω οτι ίσως κοιτάξω κάτι σε 210 ή τα πιο παλιά 4700 και X51v. Aυτή την παραχώρηση μπορώ να την κάνω. Άλλωστε το GPS το έχεις στο αυτοκίνητο και το χρησιμοποιείς μόνο μέσα σε αυτό, οπότε δεν το μεταφέρεις. Δε με ενδιαφέρει καμία άλλη πλατφόρμα. Μόνο το iphone, αν και περιμένω να "ωριμάσει" λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 johner, πήγαινε ξαναπάρε ένα X50/51v και ένα BT GPS. Το είχες, και ξέρεις και τι ποιότητα κατασκευής έχει, και τι οθόνη έχει, και τι επιδόσεις έχει... Έλα, join us και έχουν βγάλει και wm6 και για τα 2, και πάνε σφαίρα, πολύ καλύτερα από την ROM της Dell... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 ερωτηση:Απο που μπορω να αγορασω ενα Dell X51V???να υποθεσω οτι ειναι κλασεις ανωτερο,απο το Qtek S200 που εχω...?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 ερωτηση:Απο που μπορω να αγορασω ενα Dell X51V???να υποθεσω οτι ειναι κλασεις ανωτερο,απο το Qtek S200 που εχω...?!?! Aιώνες μπροστά.:p Μου φαίνεται πρέπει να στραφούμε στα παλιά PPCs γιατί η εξέλιξη που σημειώνεται σε θέμα hardware είναι μηδενική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 ναι,αλλα απο που το αγοραζεις???στην dell εχει τα απλα x50/x51...., expansys,e-shop,plaisio,germanos,pdair,dell.gr...τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Φίλε τα Axim είναι discontinued που σημαίνει ότι μόνο μεταχειρισμένα τα βρίσκεις πια ή αν έχουν απομείνει stock σε κάποιο μαγαζί στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Στο ebay used γύρω στα 150 ενώ καινούρια(απομεινάρια) γύρω στα 300... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Η αποψη μου για το μέλλον των pocket pc's σίγουρα δεν ακούει στο όνομα Windows Mobile. Ακούει στο όνομα linux και Open source.Βαρέθηκα πλεον τα προιόντα της Microsoft (αν καί έχω ένα TyTN) βαρέθηκα να περιμένω τόση ώρα να ανοίξω ένα excell ή να έχω συνεχώς πρόβλημα με το ξυπνητήρι μου! Είδα υπολογιστές με 512mb ram να τρέχουν μετα βίας το "φοβερό" Aero. Είδα βέβαια τους ίδιους υπολογιστές να τρέχουν Sabayon linux με απίστευτη ευκολία και μερικές 10δες 3d effects. Γιατί λοιπόν να μην γίνει αυτό και στα ppc.Είμαι σίγουρος ότι θα έχω τουλάχιστον 4πλάσια ταχύτητα.ΒΑΡΕΘΗΚΑ να περιμένω μισή ώρα το κάθε πρόγραμμα, και μην μου πεί κανείς ότι "εντάξει μωρέ ppc είναι". Το πλήρωσα τότε όσο θα πλήρωνα ένα laptop και ΑΠΑΙΤΩ κάποιες βασικές έστω δυνατότητες. Ελπίζω λοιπόν, πως σύντομα το ΤΕΡΑΣ Redhat ή το ΤΕΡΑΣ Novell θα δραστηριοποιηθούν και στον χώρο των ppc. Φανταστείτε ένα ppc με Synaptics package Manager και χιλιάδες εφαρμογές δωρεάν... Και αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο (που θα γίνει) το TyTN θα το πετάξω στα σκουπίδια,εκεί που ανήκει.Και τα WM θα είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΑ.ΔΕΝ ξαναπληρώνω 700 ευρώ από συμβιβασμό.Θα τα πληρώσω εκεί που πρέπει.Και φίλε johner καλά έκανες και το παράτησες το ppc με τα WM,να είσαι σίγουρος ότι αν δεν το χρειαζόμουν λόγω δουλειάς θα το είχα στείλει προ πολλού... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Όντως τα wm δεν κάνουν καλή, μάλλον καθόλου καλή διαχείριση των πόρων... Αλλά ρε παιδιά μην ξεχνάτε ότι όλα τα PPCs έχουν ARM(RISC) CPUs. Αυτό σημαίνει περισσότερους κύκλους εκτέλεσης μιας "απλής"(για του x86) εντολής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένας 600άρης ARM "αντιστοιχεί" σε έναν 200άρη(το πολύ) x86. Δεν διαφωνώ πάντως ότι τα wm κάνουν κάκιστη διαχείριση πόρων. Όσοι δεν θέλουν PPC και κινητό μαζί πηγαίντε σε Linux και Sharp Zaurus(όνειρο!). Όσον αφορά το linux, έχω μείνει άφωνος σε σχέση με το τι δεν μπορεί ένα Athlon XP παλιός που έχω με 512 RAM να κάνει στα windows, και το τι μπορεί να κάνει σε Kubuntu με Beryl!!! Αυτό λέει πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Όσοι θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να απεξαρτηθούν πλήρως από την Microsoft και τα βαρετά πλέον WM ας δουν αυτό: http://www.openmoko.org/ Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Generally it looks like Windows Mobile 7 is postponed till 2009 and is not coming any time soon Tα 6 είναι τόσο βελτιωμένα που η αναβάθμιση μπορεί να περιμένει...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ερωτηση:Απο που μπορω να αγορασω ενα Dell X51V???να υποθεσω οτι ειναι κλασεις ανωτερο,απο το Qtek S200 που εχω...?!?! http://cgi.ebay.co.uk/Brand-new-Dell-Axim-X51v-Pocket-PC-Free-1GB-card-X51_W0QQitemZ260172675489QQihZ016QQcategoryZ38331QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ) http://cgi.ebay.co.uk/NEW-DELL-AXIM-X51V-PDA-FULL-KIT-WITH-HOW-TO-DO-MANUAL_W0QQitemZ160169474701QQihZ006QQcategoryZ38331QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/Dell-Axim-X51v-high-resolusion-pda_W0QQitemZ200162919304QQihZ010QQcategoryZ38331QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Και πουλαει και ενα παλικαρι στο forum.. Εγω το εχω και ειναι φανταστικο.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Μια κουβέντα στα γρήγορα, σχετικά με το "τις πταίει", όσον αφορά το software των ppc και pc μας. Δε φταίει η Micro$oft. Δε φταίει η HTC. Εγώ και εσύ φταίμε, που αντί να βάλουμε ελεύθερο λογισμικό, προτιμάμε την ευκολία του σπασμένου κλεψίτυπου. Αν ως χρήστες προτιμούσαμε να μην κλέβουμε λογισμικό, οι ελεύθερες λύσεις τύπου linux και γενικά Open Source θα είχαν αντικαταστήσει προ πολλού τις μετριότητες των εμπορικών λύσεων. To hardware προχωράει, όσο του επιτρέπει η αγορά. To software μένει στάσιμο επειδή δεν επιτρέπουμε την πρόοδο ΕΜΕΙΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Με την ίδια λογική εμείς φταίμε και για τη στασιμότητα στο Hardware. Η HTC βλέπει οτι αγοραζουμε τις συσκευές της ο,τι και να βάλει πάνω. Me omap τα πήραμε, χωρίς VGA τα παίρνουμε, με 64ΜΒ ram σταθερά το ίδιο. Τώρα μας αφαίρεσε και το wifi, αλλά ο αγοραστής πάλι εκεί θα πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Οι δύο περιπτώσεις (υλικό - λογισμικό) έχουν κεφαλαιώδεις διαφορές. Το υλικό, απλά, δεν αντιγράφεται. Δε βρίσκεις πουθενά κλεμένα αντίγραφα ppc χωρίς κόστος. Αντιθετα, η κοινή πρακτική αντιγραφής λογισμικού έχει πολύ βαθιές επιπτώσεις, και δεν αναφέρομαι μόνο στα χρήματα που υποτίθεται ότι χάνουν οι εταιρίες λογισμικού. Ο παράγων των επιλογών του αγοραστικού κοινού ισχύει πάντα. Αν όμως κάποιος θεωρεί ότι καλύπτεται από ομαπα και qvga, εγώ δεν μπορώ παρά να πάω πάσο. Ο χαμηλός ανταγωνισμός (λίγες εταιρίες) κάνει κακό, φυσικά, μην επιτρέποντας σε διάφορες λύσεις να δοκιμαστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Με την ίδια λογική εμείς φταίμε και για τη στασιμότητα στο Hardware. Η HTC βλέπει οτι αγοραζουμε τις συσκευές της ο,τι και να βάλει πάνω. Me omap τα πήραμε, χωρίς VGA τα παίρνουμε, με 64ΜΒ ram σταθερά το ίδιο. Τώρα μας αφαίρεσε και το wifi, αλλά ο αγοραστής πάλι εκεί θα πάει... Όλοι για XDA Flame λοιπόν!!! Συμφωνώ μαζί σου. Είχα ένα Qtek 9100. Το πούλησα μετά από 6 μήνες βασανιστικής συμβίωσης(μου άρεσε όμως). Μετά δεν μου άρεσε κάποιο από τα νέα HTC και Qtek, και πήρα ένα παλιό... Το Qtek 9090. Μπορεί να είναι παλιό αλλά σε μερικά νέα τους ρίχνει στα αυτιά! Και αν μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής, ρίχνει σε όλα τα HTC (εκτός ίσως του Advantage). Το 9100 και τι δεν μου είχε εμφανίσει... Ξεθώριασμα, πληκτρολόγιο που ξεκόλλαγε, πενάκια που έπεφταν, έτριζε όλο, τι να πρωτοθυμηθώ! Και το πρόσεχα κιόλας! Το 9090, τίποτα δεν έχει πάθει μετά από ένα χρόνο σχεδόν συμβίωσης μαζί του, και δεν το προσέχω κιόλας! Ποτέ δεν το έχω μεταφέρει στην θήκη του. Είναι και πολύ πιο γρήγορο όχι μόνο στον επεξεργαστή με ότι συνεπάγεται, αλλά έχει και καλύτερο wifi! Οθόνη μεγάλη κλπ.. Αν δεν φτιάξουν τα HTC, δεν πρόκειται να αγοράσω κάποιο καινούριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Αν δεν φτιάξουν τα HTC, δεν πρόκειται να αγοράσω κάποιο καινούριο... Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Και να πεις οτι είναι φτηνά λες εντάξει προσπαθούν να μειώσουν το κόστος, αλλά είναι και πανάκριβα. 700 ευρώ για συσκευές που ξεφλουδίζουν και σπάνε τα stylus για πλάκα από τις πρώτες μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Και η πλάκα είναι ότι δεν καλύπτονται από την εγγύηση! Φυσική φθορά λένε ή κακή χρήση!!!! Για το Flame τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Και η πλάκα είναι ότι δεν καλύπτονται από την εγγύηση! Φυσική φθορά λένε ή κακή χρήση!!!! Για το Flame τι λες; Από χρήστη που το έχει έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Μιλάει για καταπληκτική συσκευή. Μου είπε οτι το πήρε περι τα 900$ από USA και υπάρχει και στην Ινδία στα 970. Είναι πολλά δεδομένης την ανύπαρκτης υποστήριξης στην Ελλάδα. Και αν σου πάθει κάτι...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Ουσιαστικά το νέο Dell Axim. Έχει VGA, accelerator, πολύ μεγαλύτερη RAM, πληθώρα άλλων specs. Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή τη στιγμή καλύτερο PPC.. (Το advantage δεν πιάνεται για PPC, γιατί πολύ απλά δεν χωράει στην τσέπη.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Microsoft και ΗΤC τα έχουν κάνει πλακάκια εδώ και πολύ καιρό... Η δουλειά μου κίνειται γύρω από τα δίκτυα.Δεν θα μπώ βαθειά απαιτώντας πχ το να μπορώ να κάνω ένα απλό ping με τα windows mobile,αλλά θα πώ ορισμένα απλά πράγματα που ο απλός χρήστης θέλει να κάνει πληρώνοντας 700 ευρώ για ένα καλό pda: 1.Έστω ότι θέλω να ανοίξω ένα αρχείο xls.Το ανοίγω λοιπόν με το excell που έχει by default.Ούτε εικόνες εμφανίζει ούτε comments ούτε τίποτα. 2.Ανοίγω ένα doc αρχείο.Μπορώ να κάνω μόνο τα βασικά.(Πάλι καλά έχει και Bold!LoL!) 3.Το powerpoint εντάξει απλώς παρουσιάζει,δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο.Λες και χρησιμοποιούμε πολύ συχνά ppt αρχεία... 4.Θέλω να δώ shared folders του δικτύου μου.Μπορώ?Όχι αν δεν βάλω ένα 3rd party λογισμικο. 5.Θέλω να μπώ msn.Δυνατότητα χρήσης της onboard κάμερας?Όχι.Μόνο messaging. 6.Θέλω να μπώ internet και να συνδεθώ σε μια σελίδα με Javascript.Υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μην εμφανίζονται τα σκριπτάκια. 7.Θέλω να δώ την αγάπημένη μου σειρά σε format .avi.Μπορώ?Όχι χωρίς πχ το CorePlayer 8.Παιχνίδια?Πασιέτζα?Το άλλο με τα μπαλλάκια?Ναι...Φοβερή αξιοποίηση των chips!(αυτό πάει για την nvidia του flame) 9.Θέλω να ανοίξω ένα pdf manual για να το διαβάσω.Μπορώ με το default viewer?Την πλειοψηφία των φορών όχι 10.GPS?Και πάλι μόνο με 3rd party application. Οπότε που καταλήγουμε. Δίνω 800 ευρώ για ένα πχ Kaiser εντελώς γυμνό.Κοινώς ΑΧΡΗΣΤΟ.Για να το κάνω να δουλεύει όπως θέλω εγώ και με original λογισμικό χρειάζομαι για τα παραπάνω: 1.Το Softmaker office 60 euro 2.Tον Opera mobile 20 euro 3.To resco explorer 25 euro 4.Για 5-6 παιχνιδάκια πάνω κάτω συνολικά 50 euro 5.To destinator 150 euro 6.To Core Player 20 euro και επίσης για κάποια βασικά ακόμα (φαντάζομαι όλοι τα έχετε δουλέψει): 7.To pocket weather 8 euro 8.To pocket mechanic 25 euro 9.To spb pocket plus 25 euro 10.Το resco audio recorder 20 euro Οπότε έχουμε συνολικά: Kaiser + Απαραίτητες εφαρμογές = 800 + 403 = 1203 euro! E ρε και να μπει το Linux γερά στα ppc να χάσουν ορισμένοι τα αυγά και τα πασχάλια... Synaptics Package manager και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Και λίγα λες για τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts