soublaki-3 Δημοσιεύτηκε October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2007 To MSN Webcam Recorder 11. Είναι free, ψάξε το στο download.com. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, βάλε το και πες μας εντυπώσεις. Ωραία είσαι. Του προτίνεις να δουλέψει ένα πρόγραμμα χωρίς να το χεις δουλέψει. Συγχαρητήρια. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ωραία είσαι. Του προτίνεις να δουλέψει ένα πρόγραμμα χωρίς να το χεις δουλέψει. Συγχαρητήρια. :rolleyes: Που είναι το πρόβλημα; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Πλάκα κάνουμε ρε VeCo. Ακόμα δνε με μάθες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Πλάκα κάνουμε ρε VeCo. Ακόμα δνε με μάθες; Μα κι αυτά τα smilies που βάζεις βρε παιδί μου! :p This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Μα κι αυτά τα smilies που βάζεις βρε παιδί μου! :p Να μην ψαρώσει λίγο; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Να μην ψαρώσει λίγο; :lol: Σωστό κι αυτό... :p Σου έκανα χαλάστρα τώρα... :p This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Να μην ψαρώσει λίγο; :lol: Δεν ψάρωσα λίγο, πολύ ψάρωσα! :blink: :p Μετά διάβασα αυτό και ηρέμησα :lol: Ο λόγος που το προτείνω με τόση ευκολία είναι απλώς πως χρόνια τώρα κατεβάζω προγράμματα απ' την συγκεκριμένη σελίδα και δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι! :O :) Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts