thodragon Δημοσιεύτηκε October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2007 Καλημέρα σε όλους. Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι που θέλω να κάνω. Έχω έναν δορυφορικό ψηφιακό δέκτη (εξωτερικό, όχι για pc) τον οποίο έχω συνδέσει στην κάρτα γραφικών του pc μου (η οποία δέχεται video in) για να βλέπω tv στον υπολογιστή μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να το κάνω να μου δείχνει την εικόνα στην οθόνη. Με τα προγράμματα του cd της κάρτα γραφικών δεν έβγαλα άκρη. Μήπως έχεις κανείς σας υπόψη του κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Έχω φάει τρελό σκάλωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Το Video in είναι για να εισάγεις την εικόνα και με κάποιο πρόγραμμα να κάνεις capture. Δεν είναι για να παρακολουθείς στην οθόνη του υπολογιστή σου. Μπορείς όμως να το κάνεις από οποιοδήποτε πρόγραμμα που κάνει capture video και αντί να κάνεις εγγραφή απλά να βλέπεις το preview. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Είσαι σίγουρος όμως ότι είναι video in? γιατί το 99% το καρτών γραφικών έχουν video-out όχι video-in και η υποδοχή είναι ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts