LombNfTs Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 δεν θα το εμπιστευόμουν για τον πολύ απλό λόγο ότι υπάρχει ελάχιστη χρέωση στη voda. μη σε νοιάζει. βάλε το 150MB και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αρχίσαν να βάζουνε ελάχιστες χρεώσεις; Απο πότε; 1 Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 τι εννοείς δε διαβάζεται? Δεν διαβάζονται οι αριθμοί, τα γράμματα, τα γραφήματα.. Δεν είναι για τις οθόνες των Bold/Storm.. Έχει γραφτεί το πρόγραμμα για Pearl/Curve... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Δεν διαβάζονται οι αριθμοί, τα γράμματα, τα γραφήματα.. Δεν είναι για τις οθόνες των Bold/Storm.. Έχει γραφτεί το πρόγραμμα για Pearl/Curve... Φίλε GiorgosH ίσως επειδή δεν είχα Pearl/Curve κ δεν έχω δεί πως παίζει το minimoni εκεί,δεν μου έχει δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα στο διάβασμα.Κατα πόσο είναι ακρίβες δεν είμαι καθόλου σίγουρος αλλά δεν με απασχολεί οσο θα έχω το συγκεκριμένο data plan,για "πλάκα" το εγκατέστησα κ μου αρέσει κι όλας!!:p 1 Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 δέν χρειάζεται να σας απασχολεί ο όγκος και τα 150mb είναι τεράστιο. τα ΒΒ κάνουν τρομερή συμπίεση και αυτο είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 τεράστιο όχι. αρκετό ναι. τώρα πια που κατεβάζει ολόκληρες τις σελίδες τα 150MB τρώγονται κάπως πιο εύκολα. 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 τεράστιο όχι. αρκετό ναι. τώρα πια που κατεβάζει ολόκληρες τις σελίδες τα 150MB τρώγονται κάπως πιο εύκολα. Συγνώμη αλλά δεν υπάρχουν πλέον 1,5GB/μήνα? Ελάχιστη χρέωση??? Θες να πεις κάτι παραπάνω? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 υπάρχουν. απλά αν κάποιος έχιε 150MB δεν είναι και πολλά για το storm. ειδικά αν δουλεύει όλη την ώρα gmaps. ανάλογα βέβαια τη χρήση. 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 υπάρχουν. απλά αν κάποιος έχιε 150MB δεν είναι και πολλά για το storm. ειδικά αν δουλεύει όλη την ώρα gmaps. ανάλογα βέβαια τη χρήση. Ποιος δουλεύει όλη την ώρα το gmaps? :lol: Ούτε για τσιγάρα δεν είναι ικανό να σε πάει... :mad: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 δέν χρειάζεται να σας απασχολεί ο όγκος και τα 150mb είναι τεράστιο. τα ΒΒ κάνουν τρομερή συμπίεση και αυτο είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους Ρε παιδιά, αυτο με τη συμπίεση δε το χω καταλάβει! Ας πούμε ότι εγώ θέλω να κατεβάσω ή να ανεβάσω ένα attachment (πχ powerpoint) που είναι 10ΜΒ! Πόση συμπίεση θα γίνει και πόσο bw θα καταναλώσω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ρε παιδιά, αυτο με τη συμπίεση δε το χω καταλάβει! Ας πούμε ότι εγώ θέλω να κατεβάσω ή να ανεβάσω ένα attachment (πχ powerpoint) που είναι 10ΜΒ! Πόση συμπίεση θα γίνει και πόσο bw θα καταναλώσω; Ένα πολύ καλό άρθρο που με βοήθησε να μάθω αρκετά (παλιό βέβαια αλλά καλό) είναι αυτό http://www.kiniti.gr/index.php?col=16&sub_open=&action=article&id=298&disp_issue=10 διάβασε και ελπίζω να σε βοηθήσει όπως βοήθησε κι εμένα... :) Ρε παιδιά, εχθές το βράδυ φόρτισα το βατόμουρο και σήμερα 17:43 είναι στο 15% :O Πρόβλημα ή κάτι άλλο? Επίσης...όταν αλλάζεις theme χάνεις όλα τα "folder settings" που είχες κάνει...δεν το ήξερα γμτ .... γκκρρρρρρ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Δες αν έχεις ανοιχτό το 3g, εφαρμογές ή bluetooth. Όταν το φόρτιζες είχες μέσα τη sim??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Δες αν έχεις ανοιχτό το 3g, εφαρμογές ή bluetooth. Όταν το φόρτιζες είχες μέσα τη sim??? Το 3g είναι στο αυτόματο, bluetooth κλειστο, εφαρμογές κλειστές... sim??? γιατί βγάζεις την sim κάθε φορά που το φορτίζεις?? Μάλλον κάτι άλλο εννοείς φαντάζομαι! Μιλάμε για το πρωί το έβγαλα από το φορτιστή και το απόγευμα είχε αδειάσει... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 φωτεινότητα στο 10% και όχι και πολύ internet. αυτά. κρατάει 2 μέρες με βράδυ κλειστό. gmaps, video etc :) 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Απλώς το 8310 μου μία φορά το είχα φορτίσει χωρίς sim και δεν είχε φορτίσει τελικά. Από εκεί και έπειτα αν συνεχίσει..το πηγαίνεις πίσω. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 ? ??????? ????? ??? ?? ?????? ??? ??? ??????.?? ?? ?? ??? ????? ?? ?? ????? ??? ???? ??? ???????? Allo Kai touto Allo Kai touto Βρήκατε τελικά λύση με τα Ελληνικά? Νόμιζα ότι με την 141 είχε λυθεί το πρόβλημα. Όσον αφορά στα της μπαταρίας, θυμήθηκα (και έβγαλα) ότι είχα βάλει ένα app (battery booster). Λέτε αυτό να έκανε την ζημιά? Anyway, το ξήλωσα, έβαλα τον φωτισμό στο 10% του έκανα και ένα restart βγάζοντας την μπαταρία και θα το φορτίσω σήμερα το βράδυ (το φορτίζω κλειστό και αναβοσβήνει το λαμπάκι και το πρωί το βρίσκω να είναι πράσινο. Σωστό?) και θα το κοιτάξω αύριο πως θα συμπεριφερθεί... Εάν αυθαδιάσει :lol: θα το πάω στην μάνα του (βοιδοφον). :D Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ένα πολύ καλό άρθρο που με βοήθησε να μάθω αρκετά (παλιό βέβαια αλλά καλό) είναι αυτό http://www.kiniti.gr/index.php?col=16&sub_open=&action=article&id=298&disp_issue=10 διάβασε και ελπίζω να σε βοηθήσει όπως βοήθησε κι εμένα... :) Σ'ευχαριστώ! Το διάβασα αλλά δεν περιέχει την απάντηση στο ερώτημά μου!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Σ'ευχαριστώ! Το διάβασα αλλά δεν περιέχει την απάντηση στο ερώτημά μου!!! Έχεις δίκιο, κοίταξα μετά πολύ για να βρω αυτό που ζητάς αλλά δεν αναφέρετε πουθενά το μέγεθος της συμπίεσης. Εάν κάποιος από εδώ γνωρίζει φαντάζομαι ότι θα στο γράψει αλλιώς θέλει αρκετό ψάξιμο στο google. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Έχω διαβάσει για 7:1 αλλά αυτό μάλλον ισχύει για το plain text στα e-mail... με τα attachments τι γίνεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 μην τρελαίνεστε. χωρίς tethering δε θα περάσετε το όριο. για ψιλικατζίδικα πράγματα μιλάμε... 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ακριβώς.. Με GPS, καμιά 30αρία emails/ημέρα & πολλά attachments δύσκολα φτάνω τα 60 mb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δείτε αυτό http://software.κρακberry.com/product.asp?id=29500 Ρυθμίζεις την περιστροφή της οθόνης. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δείτε αυτό http://software.κρακberry.com/product.asp?id=29500 Ρυθμίζεις την περιστροφή της οθόνης. Δεν ανοίγει το link :worry: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν ανοίγει το link :worry: Γράψτο σωστά και θα ανοίξει!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Γράψτο σωστά και θα ανοίξει!!! Τώρα το είδα το Ελληνικό :O:O Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Τώρα το είδα το Ελληνικό :O:O Κλασσική περίπτωση βλάβης... :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts