impegio Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Όντως το app world έχει υπερβολικά τσιμπημένες τιμές... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ΒΒΜ αλλάζει και εμφανισιακά αλλά και σε λειτουργίες. ενδεικτικά μπορείς να βάλεις φωτογραφία στο profile σου, να αποθηκεύσεις μια επαφή σαν shortcut στην κεντρική οθόνη. Δυστυχώς δεν είδα πουθενά release date http://img10.imageshack.us/img10/3598/newmessenger31.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Νέα αναβάθμιση για την standar έκδοση. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Και ακόμα μία επιπλέον εφαρμογή: Force Radio On. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Και ακόμα μία επιπλέον εφαρμογή: Force Radio On. την περίμενα πως και πως αυτην την εφαρμογή! χίλια ευχαριστώ ps: για να λειτουργήσει σωστά στο storm θέλει απενεργοποίηση του compatibility mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Για χρήστες mac σε beta στάδιο: Tetherberry. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 network acc, τελειοποιεί τις ρυθμίσεις του carrier πιο γρήγορο browsing, emails κλπ. για την εγκατάσταση πάμε στο loader.exe που βρίσκετε στο c:/program files/common files/research in motion/app loader και πατάμε add και επιλέγουμε το αρχείο (πρώτα τα κάνουμε extract σε έναν φάκελο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Πολύ καλό. Περιμένουμε εντυπώσεις. Δοκίμασε το και σε περιοχές που δεν έχεις καλή κάλυψη, να δούμε την ουσία του πράγματος. Αντοχή μπαταρίας και τα σχετικά. Ειδικά όταν θα είσαι στο τρένο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αν δεν διαβάσω feedback δεν το βάζω... :) Ειδικά εμείς με WIND, αν μας περνάει data από το APN, καήκαμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αν δεν διαβάσω feedback δεν το βάζω... :) Ειδικά εμείς με WIND, αν μας περνάει data από το APN, καήκαμε!! δεν έχει σχέση το apn, πάλι απο εκέι θα περνάει. απλά σπυ φτιάχνει τις ρυθμίσεις. μέχρι στιγμής έχω δει μικρή διαφορά, αν δεν μου ρίχνει πολυ την μπαταρία το κρατάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αν δεν διαβάσω feedback δεν το βάζω... :) Ειδικά εμείς με WIND, αν μας περνάει data από το APN, καήκαμε!! Φιλε μου και εγω με bold ειμαι μαζι με bis απο wind. πως καταλαβαινω αν περνανε απο apn και τι χρεωσεις εχει γιατι εγω ξερω οτι μονο το κοστος της bis υπηρεσιας πρεπει να καταβαλω μεχρι 250 mb to μηνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Φιλε μου και εγω με bold ειμαι μαζι με bis απο wind. πως καταλαβαινω αν περνανε απο apn και τι χρεωσεις εχει γιατι εγω ξερω οτι μονο το κοστος της bis υπηρεσιας πρεπει να καταβαλω μεχρι 250 mb to μηνα. και με apn απο bis περνάει πάλι. δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω απλά νομίζω οτι χάνεις την συμπίεση που προσφέρει ο server της rim. τα μόνα που είναι εκτος Bis και χρεώνεσαι εισόδους και πλοήγηση είναι τα vodafone live, i mode κτλ (δεν ξέρω πως λέγεται στην wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Φιλε μου και εγω με bold ειμαι μαζι με bis απο wind. πως καταλαβαινω αν περνανε απο apn και τι χρεωσεις εχει γιατι εγω ξερω οτι μονο το κοστος της bis υπηρεσιας πρεπει να καταβαλω μεχρι 250 mb to μηνα. Αν δεν έχεις ρυθμίσει το apn είσαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Εφαρμογή για backup http://www.blackberrynews.com/2009/06/16/phonebakup-giveaway-backup-your-critical-data-ota/ Κοστίζει...αλλά αξίζει:lol: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Εφαρμογή για backup http://www.blackberrynews.com/2009/06/16/phonebakup-giveaway-backup-your-critical-data-ota/ Κοστίζει...αλλά αξίζει:lol: Και το καινούργιο ZYB τα κάνει αυτά. κάνει συγχρονισμό αυτόματα επαφών και ημερολογίου και είναι και freeware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Αν δεν έχεις ρυθμίσει το apn είσαι οκ! που ειναι οι ρυθμισεις του apn φιλε μου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 που ειναι οι ρυθμισεις του apn φιλε μου? options-advanced-tcp/ip απλά ξετσέκαρε το apn enabled αν δεν το θές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 και με apn απο bis περνάει πάλι. δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω απλά νομίζω οτι χάνεις την συμπίεση που προσφέρει ο server της rim. τα μόνα που είναι εκτος Bis και χρεώνεσαι εισόδους και πλοήγηση είναι τα vodafone live, i mode κτλ (δεν ξέρω πως λέγεται στην wind) απλά να τονίσω ότι μόνο η vodafone 100% δεν χρεώνει τα άλλα apns. για τη wind, cosmo δεν ξέρω. μάλιστα κάποιος με wind είχε βρει κρυφές χρεώσεις. 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 options-advanced-tcp/ip απλά ξετσέκαρε το apn enabled αν δεν το θές ευχαριστω φιλε μου. Ηταν ξε-τσεκαρισμενο. παλι καλα. :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 network acc, τελειοποιεί τις ρυθμίσεις του carrier πιο γρήγορο browsing, emails κλπ. για την εγκατάσταση πάμε στο loader.exe που βρίσκετε στο c:/program files/common files/research in motion/app loader και πατάμε add και επιλέγουμε το αρχείο (πρώτα τα κάνουμε extract σε έναν φάκελο) λειτουργεί μια χαρά! δεν καταναλώνει μπαταρία γιατί μπορείς να επιλέγεις πόσες φορές θέλεις να κάνει optimize μόνο του. μπορείς απλά και να το κλείσεις και να κάνεις χειροκίνητα optimize connection μια φορά την ημέρα. η ταχύτητα αυξήθηκε κάπως αν και το μόνο "ελάττωμα" μπορεί να θεωρηθεί το οτι πρέπει να κάνεις optimize και να αλλάζεις τις επιλογές όταν αλλάζεις απο gprs σε 3g και αντίστροφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 στο θέμα να πιάνει καλύτερο δίκτυο για internet (BIS) κάνει δουλειά? 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 OK χωρίς πλάκα, το πόστ της δεκαετίας απο ενα αμερικανάκι στο: http://forums.*****berry.com/f132/4-7-0-148-finding-fixes-thread-231484/index103.html#post2799679 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: 1 Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 OK χωρίς πλάκα, το πόστ της δεκαετίας απο ενα αμερικανάκι στο: http://forums.*****berry.com/f132/4-7-0-148-finding-fixes-thread-231484/index103.html#post2799679 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol: μόλις το διάβασα και στην κοπέλα μου και πεθάναμε στα γέλια. απίστευτος ο τύπος. thnx nick08alex για το find Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 PhoneLog for BlackBerry Smartphones This little application offers the power to keep record of your completed calls, missed calls and your SMS history. With these records you are now free to clear your call history, clear your messages and stop waiting for your wireless bill to check your usage. Uh-oh, some men in white coats are coming, let have a quick look before it's too late. ΠΗΓΗ: http://cr a ckberry.com/review-phonelog-blackberry-smartphones Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Και εδώ μια μαζεμένη λίστα από 3rd party app free και οχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Σας έχω κάτι καλό. :) Επιτέλους κατάφερα να βρω δοκιμαστική έκδοση Garmin for Storm (9500). Κρατάει για 7 ημέρες αλλά είναι αρκετές για να καταλάβουμε εάν μας κάνει και αν αξίζει να δώσουμε 80$ για να το αγοράσουμε. Μετά από επικοινωνία με τους υπεύθυνους της Garmin έμαθα ότι υπάρχουν χάρτες ΚΑΙ για την Ελλάδα. Για όσους δεν ξέρουν να τους πω ότι το Garmin είναι το μόνο GPS Navigator που υπάρχει για τα bb storm. Δηλαδή έχει φωνητικές οδηγίες, πλοήγηση, σημεία ενδιαφέροντος κτλ. Στην επίσημη ιστοσελίδα δεν υπάρχει δοκιμαστική έκδοση για bb storm. Μπορείτε να την κατεβάσετε από http://rapidshare.com/files/172732762/GMN_BB.zip . Αφού το κατεβάσετε τότε κάνετε unzip και όπου γράφει YOUR PIN HERE βάζετε το pin σας. Μετά από το DM κάνετε κανονικά την εγκατάσταση. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts