GiorgosH Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Κατέβασα μόλις τη νέα έκδοση του FB (.32 - με φιξ στο phone request όταν συνδέεις BB contact - FB contact) από το App Store και όλα καλα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 AppStore??? :? Παίζει σε 8900 Ελληνικό;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 δε νομίζω. μόνο σε Αμερική, Βρετανία νομίζω. 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Για 3η φορά επαναλαμβάνω ότι σε μένα δούλεψε οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Για 3η φορά επαναλαμβάνω ότι σε μένα δούλεψε οκ! Και πρέπει να είσαι ο μόνος:lol: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Και εγω εφαγα πορτα στο appstore. Βγηκε και νεα release fb 1.5 που φτιαχνει το προβλημα με το calendar κλπ. Βγαζετε τη παλια και βαζετε τη νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Τη νέα έκδοση του φέισμπουκ κατέβασα.. Όταν σας ρώτησε για χώρα προέλευσης τι επιλέξατε? Αμερική? UK εγώ.. Και είμαι με WIND επίσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ναι παίζει ρόλο και ο Carrier που είσαι... Μπορεί να μην παίζει σε Vodafone... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 AppWorld από ΟΤΑ σε Storm/Vodafone δεν κατεβαίνει! "Your device does not support the system requirements." 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 AppWorld από ΟΤΑ σε Storm/Vodafone δεν κατεβαίνει! "Your device does not support the system requirements." ακριβως. αναμονη λοιπον . 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά βρήκα ένα καλό προγραμματάκι για μέτρηση KB που χρησιμοποιούμε από το Data Plan (είναι και free) Mobile Data Alerter 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά βρήκα ένα καλό προγραμματάκι για μέτρηση KB που χρησιμοποιούμε από το Data Plan (είναι και free) Mobile Data Alerter Τα σπάει φίλε αλλά δεν είναι FREE :( pricing per year excl. VAT single user licence € 20,- 10 user business license pack € 185,- 100 user business license pack € 1.750,- 1000 user business license pack € 15.000,- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Το Mobile Data Alerter είναι καλύτερο από το MiniMoni; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Τι να σου πώ.. Σε Bold το Mini δεν 'διαβάζεται'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Τι να σου πώ.. Σε Bold το Mini δεν 'διαβάζεται'... ουτε στο storm διαβαζετε.Εγω το διεγραψα. 1 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Τι εννοείτε όταν λέτε δε "διαβάζεται"...;;; Στο pearl παίζει απίστευτα καλά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 εγω εννοω το εξης: ανοιγωντας το προγραμμα μου το εμφανιζει στην μισή οθονη και στην αλλη μιση ανοιγει το πληκτρολογιο με αποτελεσμα τα γραμματα να ειναι θεομικρα,και γενικα το πληκτρολογιο μου δυσκολευε την χρηση του κυριως λογω μεγεθους. 1 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 ε βγάλε το compatibility mode. 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 ε βγάλε το compatibility mode. αυτο ηταν?δεν ηξερα οτι μπορουσα να το βγαλω νομιζα οτι ηταν καποιο ειδος bug... το compatibility mode το βρίσκω στα options?sto keyboard? 1 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 όχι. στα advanced options->applications. 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Από ακρίβεια, πως τα πάει το minimoni; Δε με ενοχλεί αν είναι +-1ΜΒ, αλλά καλό είναι να ξέρουμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 δεν θα το εμπιστευόμουν για τον πολύ απλό λόγο ότι υπάρχει ελάχιστη χρέωση στη voda. μη σε νοιάζει. βάλε το 150MB και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. 1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 δεν θα το εμπιστευόμουν για τον πολύ απλό λόγο ότι υπάρχει ελάχιστη χρέωση στη voda. Τι ελάχιστη χρέωση; Ένα ένα τα μαθαίνω...!!! :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 σωστός ο άλεξ.κ γενικά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα υπάρχει το πρόβλημα "μισή οθόνη πληκτρολόγιο" κάνεις disable compatιbility mode,από options>advanced options>applications κ λύθυκε το θέμα:p 1 Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 σωστός ο άλεξ.κ γενικά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα υπάρχει το πρόβλημα "μισή οθόνη πληκτρολόγιο" κάνεις disable compatιbility mode,από options>advanced options>applications κ λύθυκε το θέμα:p ευχαριστώ και τους δύο,απλά εγω εψαχνα να το απενεργοποιησω μεσα απο το προγραμμα και δεν εβρισκα τίποτα γιαυτο το εστειλα.Δεν μου περασε απο το μυαλο οτι γινόταν απο εκει.:happy: 1 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts