Jump to content

Ευτυχισμένοι Μαζί (Mega)

n80_s700i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ο μακης παλι σωζει το επεισοδιο....γιατι αν δεν ηταν ο μακης,πολυ ανοστο ρε παιδι μου...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 986
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα μου άρεσε πολύ το 2πλό επεισόδειο!!!Με τον Μάρκο και την Εύα έχουν αρχίσει να μας κουράζουν πάντως...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Xορταστικη χθες η σειρα με το διπλο επεισοδιο.Ολα τα λεφτα ο Μακης για ακομη μια φορα και ο μικρος Θανασης ο απατεωνας:lol:

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

διπλο επεισοδιο?κανονικης διαρκειας δεν ηταν?

Όχι κράτησε παραπάνω.Αλλά δεν ήταν και διπλό ακριβώς.Μάλλον 1.5 θα έλεγα:rolleyes:

Όχι κράτησε παραπάνω.Αλλά δεν ήταν και διπλό ακριβώς.Μάλλον 1.5 θα έλεγα:rolleyes:

Ήταν 1,5 γιατί δεν έβαλαν τόσες διαφημίσεις όσες έβαζαν σε προηγούμενα επεισόδια για να φτάσουν ώς τις 23:00.Μπορεί επειδή ήξεραν ότι είναι διπλό το επεισόδιο να μην έβαλαν διαφημίσεις γιατί είχαν καλύψει όλη την ώρα 22:00-23:00.:)

Μια ώρα και τριάντα λεπτά κρατείσαι μαζί με τις διαφημίσεις….

Ήταν 1,5 γιατί δεν έβαλαν τόσες διαφημίσεις όσες έβαζαν σε προηγούμενα επεισόδια για να φτάσουν ώς τις 23:00.Μπορεί επειδή ήξεραν ότι είναι διπλό το επεισόδιο να μην έβαλαν διαφημίσεις γιατί είχαν καλύψει όλη την ώρα 22:00-23:00.:)

Edit: Me prolavan :P

Περα πάντως των ατείων της υπόθεσης, ουσιαστικά η ιστορία Μάρκου-Εύας είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ουσιαστικά αυτοτελών επεισοδίων...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ εκεί που Γιαννάκης είπε:''Ποια βιασύνη.Σε 3 μέρες είναι Χριστούγεννα.Δεν το πιστεύω αυτό που ζώ!'' και η θεολόγος που λέει όλη την ώρα ''Ευλόγησον!''.Πολύ γέλιο.:lol::lol::lol:

Tώρα για τις γιορτές θα έχει καθημερινά νομίζω επανάληψη επεισοδίων.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

23/1 (σε 1 μήνα) είναι το νέο επεισόδειο. Καλές γιορτές :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

23/1 (σε 1 μήνα) είναι το νέο επεισόδειο. Καλές γιορτές :)

Τι;:blink:Δηλαδή το εορταστικό επεισόδιο ήταν το επεισόδιο που παίχτηκε την Παρασκευή 19-12-2008;:worry:Άν όντως ήταν το εορταστικό δεν έμοιαζε καθόλου με το περσινό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο.:)

Το θεμα ειναι οτι θα αργησει να παιχτει το επομενο και αντε κανε εσυ υπομονη μεχρι να δεις τι θα γινει σε ενα ΜΗΝΑ!!!!

Ουφ θα σκασω....:angry::angry::angry::angry:

Ρε παιδες μηπως εχει ακουσει - μαθει τιποτα για την συνεχεια?

Ξέρω τι γίνετε στο ισπανικό άμα θες να σου πω σε pm πες μου… ;)

Μέρες γιορτινές και η εκπομπή «Fatus Olus» και ο Γιώργος Μητσικώστας «φόρεσαν τα καλά τους» και ετοίμασαν ένα σπέσιαλ εορταστικό πρόγραμμα για το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μέσα από ένα τρυφερό και συγκινητικό επεισόδιο 100 παιδάκια της έκτης δημοτικού από την Ελλάδα, αλλά και παιδιά μεταναστών που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία και διδάσκονται την Ελληνική γλώσσα, παίζουν για παιδιά που έχουν τις ανάγκη όλων μας.

Οι παίκτες δίπλα στον Γιώργο Μητσικώστα που «ανταγωνίζονται» τα 100 παιδάκια στην κερκίδα είναι οι ηθοποιοί Πέτρος Μπουσουλόπουλος και Ιωάννα Πηλιχού.

Το «κέρδος» τους ήταν 14.624€ και προσφέρθηκε στο ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου», μια οργάνωση που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης και υποσιτισμού χωρίς ιατρική φροντίδα.

Τα παιδιά, που συμμετείχαν στο πρωτότυπο αυτό «Fatus Olus», ευτυχισμένα όσο ποτέ για την «επίτευξη» του στόχου τους έφυγαν ενθουσιασμένα παίρνοντας το καθένα από ένα παιχνιδάκι που τους πρόσφερε η εκπομπή. (alphatv)

Νομίζω πως η γυναίκα του Μάκη όσο πάει και γίνεται πιο εκνευριστική...

Τα νεα επεισοδια ποτε ξεκινανε?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg