chris7_ Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Πως και πως περιμενω σημερα!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Σύμφωνα με δήλωση του Γιάννη Μπέζου σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό δεν θα τον δούμε να τραγουδάει αλλά μόνο να χορεύει στο γιορτινό επεισόδιο επειδή όπως δήλωσε ο κόσμος έχει βαρεθεί να το βλέπει να τραγουδάει.Γιατί να μην ξεχνάμε ότι ουκ ο λίγες φορές έχει τραγουδίσει.Όχι μόνο στους ''Ευτυχισμένους'' αλλά και σε άλλα σήριαλ που έπαιξε! Απειλητικά σημειώματα για τη σεναριογράφο της σειράς.Έβαλε τα γέλια η σεναριογράφος των ''Ευτυχισμένων'' όταν έλαβε στο κινητό της μήνυμα απο άγνωστο όπως της έγραψε:''Πρόσεξε καλά,μην τυχόν ο Μάρκος και η Εύα χωρίσουν,γιατί θα το μετανιώσεις''.Η κ.Ρίγγα πιστεύει ότι το μήνυμα ήταν απο τηλεθεατή που παρακολούθησε το επεισόδιο όπου ο Σπύρος αφήνει να εννοηθεί πως ο Μάρκος είναι στ'αλήθεια ερωτευμένος,αλλά όχι με την Εύα. Ευτυχισμένοι Μαζί News by John The Greek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 χαχαχαχα...Καλα τι ταυτιση εχουν με τις σειρες μερικοι?Πορωση :lol: Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Μέτριο επεισόδιο. Από 1-2 καλά σημεία ο Μάκης ο Διονύσης και ο Φώτης μόνο. Επικό το σκηνικό με τον Μάκη στο μικρόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Kαλουτσικο! Γελασα σε καποιες φασεις!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 το περιμενα πολυ καλυτερο! δεν ειχε και πολυ γελιο αλλα σε κανα-δυο σκηνες καλο ητανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 New song: Πέτρος Μπουσουλόπουλος - Πάλι από την αρχή !!!! http://www.youtube.com/watch?v=lyvU94D7Fbc&feature=channel_page Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 καλουτσικο ητανε το χθεσινο επεισοδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 καλουτσικο...ο μακης ολο κλεβει την παρασταση Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ωραίο το χθεσινό επεισόδιο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Mια χαρα και το χθεσινο επεισοδιο. Ο Μακης εδωσε ρεστα για ακομη μια φορα,ο Διονυσης σε καποιες στιγμες ειχε γελιο,ο Θανασης σε αυτο το επεισοδιο ειχε αρκετη προβολη και γελασαμε μαζι του. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtsimpl Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Μάκης: "Θέλω η μπίρα να μπαίνει στο ποτήρι από μόνη της"!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Και, φυσικά, Μάρκος & Εύα ξανά μαζί. Να δούμε τι θα γίνει και μ' αυτούς... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Πάντως εμένα μου άρεσε καλύτερα η Ολλανδέζα απο την Εύα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 !!!Delete!!! [sorry] :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Πάντως εμένα μου άρεσε καλύτερα η Ολλανδέζα απο την Εύα.:) Kαλα αυτο ειναι αυτονοητο!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Εγώ γέλασα και με το μπάσιμο του Φώτη στο πάρτυ!!! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Πάντως εμένα μου άρεσε καλύτερα η Ολλανδέζα απο την Εύα.:) σαν την Ευα δεν εχει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ο Μάκης για άλλη μια φορά κλέβει την παράσταση :lol: http://www.youtube.com/watch?v=NBZ5AqwLTZE&feature=channel_page :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Χορευταρας ο Φωτης στο παρτυ :) Και φυσικα η Ολλανδεζα ρε παιδια ηταν καλυτερη απο την Ευα,αγγελος,μοντελο!!! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Σιγά.. ο κόσμος έχει γεμίσει με ξανθιές λουλούδες. Η Εύα έχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω της, είναι άλλο πράγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Μου άρεσε αρκετά το επεισόδειο!!! p.s.Εύα 4 EVER! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Πάντως εμένα μου άρεσε καλύτερα η Ολλανδέζα απο την Εύα.:) ωραια η ολλανδεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Η καθηγητρια των Θρησκευτικων,θα επηρεασει τον Σπυρο και αλλο?Αυτη δεν ηρθε για καλο.. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 ΤΑ ΟΛΑΝΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ -> http://www.youtube.com/watch?v=LU7rYYpFaZU :lol: :p Τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου -> http://www.youtube.com/watch?v=4dP1orI6Wm4&feature=channel_page :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts